Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SapýnaKadar 55

Napıyonuz kankalar ben hala işteyim ama çalışmıyorum kafa durdu buralarda az biraz stres atmaya çalışıyorum.

maviay55

slm aleyküm kastamonudan sevgiler saygılar :) adanasporlu hakkı hocaoglu yani eski samsunsporlu takımdan ayrılmış :D hıh şimdi kıymetini bil samsunun..samsunsporun!!

Mert

Aynen öyle ama merak etme tekrar dayanır samsunspor kapısına.

kuzey55

severim aslında hakkıyı ama adanaya gitmesine üzülmüştüm.gelirse samsuna bence defansta faydalı olur...ama gelmesini istemem.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 October 2008, 00:36:23
severim aslında hakkıyı ama adanaya gitmesine üzülmüştüm.gelirse samsuna bence defansta faydalı olur...ama gelmesini istemem.

hakkı bugün samsundaydı bizim okula geldi oğlunu veya kızını kayıt yaptırdı belki devre arası gelir

kuzey55

samsuna yerleştiğine göre gelme ihtimali var keşke sezon başı gitmeseydi...bu arada yönetim yaşı itibariyle tercih edermi bilmiyorum...

Sempatik Bengülü

bugünki basket maçını izledimde bizim kızlar 3'lük atmayı bilmiyorlar yinede kazanan biz olabilirdik bjk'de iyi oynuyor.Bu arada ist.grup üyeleri yine heryerde olduklarını gösterdiler valla fatih'i ve kar6'yı tv.gördüm yerinde duramıyorlardı :D

**KaR6**

babam da öle dedi, haberi yoktu gittiğimden, tv de yakalandık ;D

Kais

hakkı ben her hafta goruyorum nerdeyse kızı sanırım Mustafa Kemal de okuyor bızım mahallede ayıptır solemesı hee gecen gunde Adnanı gormustum oda her fırsatta burda

mehmet yılmaz

Cem55'e eflatun gömlek yakışmıştı. Ladikli de yine her zaman ki gibi has fanatik görünüyordu. Alem taraftar gördü TV ekranında. :)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 October 2008, 19:41:27
babam da öle dedi, haberi yoktu gittiğimden, tv de yakalandık ;D

sanki cem abimde vardı valla 2-3 kez gördüm sizi bu arada sanırım daha basket maçının başlarıydı samsunspor diye tezuratlar duydum valla güzel bi duygu sizede helal olsun yanlız bırakmadığınız için

Kais

**KaR6**

24 October 2008, 19:46:59 #387 Son düzenlenme: 25 October 2008, 14:32:40 **KaR6**
Alıntı yapılan: samsuni - 24 October 2008, 19:44:46
Cem55'e eflatun gömlek yakışmıştı. Ladikli de yine her zaman ki gibi has fanatik görünüyordu. Alem taraftar gördü TV ekranında. :)

bizim calarız alem bizi dinler abi ;)

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 24 October 2008, 19:45:06
sanki cem abimde vardı valla 2-3 kez gördüm sizi bu arada sanırım daha basket maçının başlarıydı samsunspor diye tezuratlar duydum valla güzel bi duygu sizede helal olsun yanlız bırakmadığınız için

cem abi, ladikli,arif abi, ahmet55, FATİH ve yolda tanısıp siteye ve grup istanbul 55 e bugun dahil ettiğimiz 2 arkadas daha vardı benle birlikte.. ama inanın yettik hepimiz tum bjk taraftarına ;)

Sempatik Bengülü

samsun155

bende izldim bjk tv den.güzel oynadık ama olmadı.85-81 di galiba