Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Alıntı yapılan: camakf_55 - 26 September 2008, 19:25:18
la ne sınavı bole hayırdır :D yoksa manıta ayakları mı :D :D yoksa alparslan ılkogretımden bı kızla mı bulusacan yuh sana :D

yuh la mete sende bizi ne hale soktun  :(  bilgisayar sınavı var yarın insALLAH geceriz bakalım nolcak...

maço

:D hee ıyı ıyı hadı kolay gelsın gecersın ınsallah

Sadece Samsunspor

sitemize bugün sevgili celil sağır ve tahsin kosif yazıları ile katıldı buda demek oluyor ki yazdıklarımız boşa gitmiyor ve forumun değeri daha da yükseliyor, diğer futbolcularımızı ve yönetim kurulunuda bekliyoruz

berusa55

Samsunspor taraftarlarının en önemli buluşma noktası olan www.samsunspor.biz sitemizi takip eden ve paylaşımlarını esirgemeyen yöneticilerimize ve eski, yeni futbolcularımıza teşekkür ederiz.

Paylaşımlarının devamı dileğiyle...

s.b.ç yasin

şimdiden herkesin bayramı mübarek olsn  arefe ve bayram telaşından siteye giremem belki o yüzden erken kutlama yapıyorum

kuzey55

giderken söylediklerini unutmadık ne işi var adnanın bu takımda...şuanki kadroda oyuncuların hepsi adnandan daha iyi.hayallerini takımında mutluluklar adnana..

kuzey55

sorunda orda zaten bizi ihanet edenleri hep affettik bağrımıza bastık ama yine ihatet ettiler...hocamıızın o oyuncuyu kadroda düşüneceğine ihtimal bile vermiyorum.bizim oyuncularımız çok iyi genc ve yetenekli ts nin yedek oyuncusuna kadromuzda yer yok.yaşı da gecti zaten. imparatorumuz KENAN ve kralımız SERKAN AYKUT dan başkası yalan...

kuzey55

hayallerimin takımı ts diyen bendim sanırım.benim memleketim trabzon ben trabzonluyum diyen de bendim...

kuzey55

iyi olmuş işte oynasın hayllerini takımında.bizle işi olmasın da.zaten kadro yapımız itibariyle yer almaz.genc oyuncuları tercih ediyoruz...

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 September 2008, 15:06:38
iyi olmuş işte oynasın hayllerini takımında.bizle işi olmasın da.zaten kadro yapımız itibariyle yer almaz.genc oyuncuları tercih ediyoruz...

katılıyorum.. biz genclerın oynamasından yanayız.. ayrıca adnan hayallerımın takımına gıttım demıstı. o sozlerı unutmadık..! ayrıca takım yonetım taraftar su an elele kım bu 3 lu yu ayırırsa karsısındayız!!

FaT1h

maço

arkadaslar neden boyleyız

zamanında hasan sengun(dobı hasan) mersin idman yurdu deplesmanında bızı satıp kume dustugumuz mactan sonra takım otobusune bıle bınmeyen ve o sene sonunda ts ye gıden hasanı aldık hoca yaptık bagırdık

tanju desen savala beraber malum gs macında satıslarını unutmadık derız ama tanju gelse bole olmaz derız.

mehmet topal kerem malatya macında bızı sattı ama daha gecen sene tekrar takıma aldık

sımdı sıra adnanda mı bu takımı yuzustu bırakıp gıdenlerı sımdı yavas yavas hersey duzelıyorken ısmını bıle agzımıza almamalıyız

ve bence en unutmamamız gerek sey tek dusman trabzon dur malatya falan bunlar hıkayedır.

90 larda trabzon deplesmanından 1-1 le donerken sehrın ortasında yolun ustunde lastıklerı yakıp 55 plakaları patlatanlar samsuna gelırken carsambada patlayanlar bızım dusmanımızdır.karadenızın kralı olarak kendılerını gorenler bızım dusmanımızdır ve bız buralara gıden bızı satanları sımdı tekrar gelmelerını ıstıyoruz

allaha sukur kendı acımdan gururum onurum daha dusmemesıne sevınıyorum ama bazı renkdaslarımı bu kadar bılıncsız aciz gorunce uzuluyorum.

bu arada herkesın bayramı mubarek olsun

kuzey55

adnanla selçuk inanı yada başka bir futbolcuyu karşılaştırmak yanlış..adnan samsunsporla özdeşleşmiş bir futbolcuydu taraftar onu cok seviyodu.samsunlu,samsunsporluydu...ama gecen sene ts ye giderken söyledikleri çok yanlıştı.yakışmadı..şimdi gelse iyi olur dedin bizde gelmesin dedik...çok kızdığımız celil bile hiçbir zaman samsundan başka bir şehre kendini yakıştırmadı veya malatyasporluyum demedi...

maço

gercektende senle ben farklı dusunuyoruz sen hala su takımda adnanı dusunuyosun ıs yapar dıyosun ya helal olsun.

ornek verırken dıkkat et selcuk ınan falan bunlar farklı sen daha trabzonun kım oldugu bılıncıne varamamıssın kı bu da yasının sanırım verdıgı bılgısızlık.

pekı senın ıcın uzulmem ıstedıgını soyle bende ıstedıgımı soyluyorum. bızden bu sekılde gıden futbolcuları tekrar gerı almak ıstemek acızlık bılıncsızlıktır. aksı halı profosyonellıktır bu da benı sarmaz.

cvp yazmassan sevınırım

Atakumlu

hasan yada selcuk inan SAMSUNSPOR alt yapısından ytismedi SAMSUNSPOR luyuz da demediler tabiki futbolcular takım degistirir profesyonellik cercevesinde ama adnan SAMSUNSPOR un yetistirdigi kaptanlıgını yaptıgı bi oyuncumuz ve trabzon a gittiginde sanki SAMSUNSPOR dan kurtulmuscasına ben zaten trabzonsporluyum ailecek de trabzon luyuz derse orda yanlıs yapmıs olur mustafa yada katılıyom bende celil e hala kızıyom ama o hic bi zaman fenerbahceliyim yada malatyasporluyum demedi...
kaan kardes bu arada sana adnan ı sevme tabiki diyemeyiz biz de bi nebze goruslerimizi yazıyoz yoksa herkez istedigi futbolcuyu sevebilir..