Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

D SMART SAYFASINDAN YETKİLİLERE İLETTİĞİM MESAJ AŞAĞIDA ARKADAŞLAR

kahretsinki yayın hakkını satın almış olduğunuz bankasya ligindeki o hafta oynanacak maçları sitenizden, anadolu takımlarını tutan müşterilerinizi de düşünerek tebliğ etseniz.... "bu hafta şu şu maçlar oynanacak, bizde elimizden geldiği kadar yayınlamaya çalışcaaz" die!!!! büyük ekran da iğrenç bir görüntü ve bilgisiz spikerleriniz le iğrenç bir anlatım sergiliyorsunuz bu arada.. samsunspor şu ligden kurtulsun 1 tl den gittigidiyor da satışa çıkarcam sizi

Sadece Samsunspor

arkadaşlar şuan ağlamaklı bir haldeyim: eses süperlige çıktı ve geçen hafta gsyi 4-2 yendi bu haftada fenerle 2-2 berabera kaldı(dk 28de 10 kişi kaldı eses) adamlar resmen eski günlerine geri döndüler biz ise hala buralardayız yazıklar olsun bu takımı düşürenlere bize bu acıyı çektirenlere ama ben yine takımımın arkasındayım ölene kadar

FaT1h

Alıntı yapılan: slazenger - 31 October 2008, 16:39:52
D SMART SAYFASINDAN YETKİLİLERE İLETTİĞİM MESAJ AŞAĞIDA ARKADAŞLAR

kahretsinki yayın hakkını satın almış olduğunuz bankasya ligindeki o hafta oynanacak maçları sitenizden, anadolu takımlarını tutan müşterilerinizi de düşünerek tebliğ etseniz.... "bu hafta şu şu maçlar oynanacak, bizde elimizden geldiği kadar yayınlamaya çalışcaaz" die!!!! büyük ekran da iğrenç bir görüntü ve bilgisiz spikerleriniz le iğrenç bir anlatım sergiliyorsunuz bu arada.. samsunspor şu ligden kurtulsun 1 tl den gittigidiyor da satışa çıkarcam sizi

hehe kardeş cok haklısın yanlış isimler duyuyoz bazen ah bi cıksın samsunum süper lige kim takar d smartı

Sempatik Bengülü

09 November 2008, 20:54:47 #393 Son düzenlenme: 09 November 2008, 21:25:20 sempatik bengülü
arkadaşlar popstar alaturkada canan isimli bir yarışmacı tüm bafralılara slm göndermiş abim söyledi ama ben ciddiye almamıştım açıkcası pek tv.de izlemem ama geçen hafta popstar alaturka başlayınca abim seslendi bana gel biraz izle diye canan isimli bir yarışmacı babam bafralı bengülü dedi samsuna selamlar dedi.sonra internette araştırdım üstelik bilgilerinde tuttuğu takım SAMSUNSPOR yazıyordu gurur duydum kendisiyle helal olsun

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 09 November 2008, 20:54:47
arkadaşlar popstar alaturkada canan isimli bir yarışmacı tüm bafralılara slm göndermiş abim söyledi ama ben ciddiye almamıştım açıkcası pek tv.de izlemem ama geçen hafta popstar alaturka başlayınca abim seslendi bana gel biraz izle diye canan isimli bir yarışmacı babam bafralı bengülü dedi samsuna selamlar dedi.sonra internette araştırdım üstelik bilgilerinde tuttuğu takım SAMSUNSPOR yazıyordu gurur duydum kendisiyle helal olsun

abin banada bahsetmişti ama hiç denk gelmedi

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 09 November 2008, 20:54:47

bu akşam elenmiş yarışamada annem dedi

King Of The North

selam millet sabahtan beri tekim yav
bir çelebi var şu an
terkedilmiş şehirde yalnız
hissettim kendimi ;)

eLLis

Arkadaşlar stadın oradaki ürün mağazamızda kredi kartı geçiyormu?
Benden atkı bekleyen vatandaşlar var Samsunsporlu olduğumu duyan atkı bekliyor.  :)

kuzey55

malesef kredi kartı geçmiyo.biz de dün yabancılar pazarının girişinden bişeyler aldık ama geçmiyo kredi kartı.

eLLis

Hadi ya bir şekilde nakit vericez o zaman Samsuna feda olsun.Teşekkürler bilgilendirmen için.

kaan

Şanlıurfaspor Van Deplasmanından eli boş döndü. Büyük umutlarla Van'a giden Sarı-yeşilliler 4-0 yenilmekten kurtulmadı.Maçı Fakıbaba'da izledi.
Ligde play-offu hedefleyen Şanlıurfaspor Van deplasmanda fark yedi

ANLAYAN VARMI FAKIBADA NE DEMEK ;D

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 11 December 2008, 20:42:22
Şanlıurfaspor Van Deplasmanından eli boş döndü. Büyük umutlarla Van'a giden Sarı-yeşilliler 4-0 yenilmekten kurtulmadı.Maçı Fakıbaba'da izledi.

oranın belediye başkanı falandır :)

beşnumara

Alıntı yapılan: kaan - 11 December 2008, 20:42:22

eski evliyalardan birinin torunu falan olmasın! malum şanlıurfa peygamberler ve evliyalar diyarı ;D ;D

abdullah_117

hrkezin mesajını okudum herkez çok güzel yapmış

34 SS 1965

dun star programında bır futbol programı vardı ve sunucu devamlı ustune basa basa genclerbırlıgınde oynayan emre balak ıle galatasaray gorusmekteler dıye en asagı 5 defa program boyunca tekraralardı ızleyınınız varmıydı programı