Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Selam arkadaşlar nasılsınız ? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor? Bu başlığı niye açtık?  ;)

maviay55

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 September 2008, 16:39:38
Selam arkadaşlar nasılsınız ? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor? Bu başlığı niye açtık?  ;)
a.slm abi iiyiz çok şükür iftar vaktinin gelmesini bekliorum :) Allah kabul etsin tüm kardeşlerimizin oruçlarını..

berusa55

Açlıktan mı sesimiz çıkmıyor yoksa.  ;) Bu saatlerde artık açlık iyice hissedilmeye başlanıyor.

Allah(CC)'ım kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Oruçlarımız kabul olur inşallah...

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 September 2008, 16:52:02
Açlıktan mı sesimiz çıkmıyor yoksa.  ;) Bu saatlerde artık açlık iyice hissedilmeye başlanıyor.

Allah(CC)'ım kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Oruçlarımız kabul olur inşallah...

Amin cümlemize bende uyumuşum açlıktan:)

eLLis

Amin.

Bu arada 19 da maç var havada karada diyorum.

Sadece Samsunspor

06 September 2008, 17:16:44 #275 Son düzenlenme: 06 September 2008, 22:39:04 samsuni
ermenilere fark atacaz inşallah.

nomak55

arkadaşlar pazar günü sesimiz çıkar inş. maçta oruçlu olacağız ama bapıracaz değilmi?

GençKozluklu

Oruçlu oruçlu daha iyi bağırırız. Belki oruçlu olma daha iyi olur da küfürsüz maç olur. maçlardabeni en çok rahatsızeden olay küfür.
BAyanları stadtan kaçırıyor bu küfürler. Keşke küfür olmasa. Bazen bende kaptırıyorum ama sonra kendimden utanıyorum

nomak55

kardeş doğru söylüyorsunda bazen insan çileden çıkıyor hakemler olsun bizim topcular olsun karşı takım topcuları olsun bide buna oruc eklenince nasıl sabredecez bakalım
ALLAH büyüktr:D

GençKozluklu

07 September 2008, 10:45:11 #279 Son düzenlenme: 07 September 2008, 10:46:48 cemalg
Alıntı yapılan: nomak55 - 06 September 2008, 22:36:57
kardeş doğru söylüyorsunda bazen insan çileden çıkıyor hakemler olsun bizim topcular olsun karşı takım topcuları olsun bide buna oruc eklenince nasıl sabredecez bakalım
ALLAH büyüktr:D

Oruç'un hikmetlerinden biride insanlara sabrı öğretmesi. İnşallah sabreteceğiz ve hepbirlikte küfürsüz bir maç izleyeceğiz.

Not: İBB maçında Akın'ın yaptığı saçma degaj ve hata sonucu yediğimiz 2. goldeadeta delirmiş kendimi kaybetmiştim. Mealesef oluyor. Olmaması için gayret etmeliyiz.

Atakumlu

Recep

samsundaki arkadaşlara hayırlı iftarlar
daha bizim yarım saatimiz var

veis

vay be samsunun yarım saatinimi kıskandın abi sende aç ya  :P

celebi

ya arkadaşlar yarım saatin ne önemi var :D ;)

King Of The North