Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

a.s ilgi azalması falan yok gardaş yalnız bu 4 ten sonra insanın yazı yazası gelmiyor :(

King Of The North

Katılıyorum kardeş ben de onun için dedim zaten yazası gelmiyo insanın,2 gırdır yapacaksak neşe içinde yapmalıyız

HoliganSamSunLu

aynen inşallah bu hafta bir süpriz beklentisiiçerisindeyim zor ama karşıyakadan puan almamız taktirde ortam biraz normale dönecektir.

King Of The North

Ben de bu beklenti içindeyim,Güngören maçında Samsunda olacağım mutlaka şevkle gitmem lazım o maça başka türlü kopamam.

HoliganSamSunLu

inşallah Samsunspor bu yıl ilk 6 için idallı konumda olurda biraz olsun heyecan yaşatır bize ben giresun maçını izledikten sonra bir süre küme düşmeme heyacanı yaşayacağız hissine kapılmadım değil

King Of The North

Şimdiden ben de kapıldım ama biz en kötüsü değiliz hiç değilse,Giresunu tebrik etmek lazım,bizim Fenere yaptığımız tarifeyi yıllar sonra bize yaptılar.

HoliganSamSunLu

ben tebrik etmiyorum Gardaş  ben rakbimi tebrik etmektense kendimi en ağır şekilde eleştirmeyi yeğlerim

King Of The North

Neyse bakış açısı tabiki bizimkisi efendilikten benim yapacağım bişey yok sonuçta adam olsunlar adam gibi oynasınlar,o forma herkese nasip olmaz benim gözümde.Ben kaçar şimdilik hoşcakal.

HoliganSamSunLu

bizde efendiyiz gardaş efendilikte sorun yokta bizimki biraz kabullenmeme duygusundan olsa gerek

kuzey55

sürpriz değil...biz samsunsporuz ne zaman ne yapacağımız belli olmaz.ayrıca ksk bizdn iyi bi takım değil.yenersek şaşırmam...

hala kızı

Yağmurlu bir İstanbul akşamından herkese sonbahar yaprakları kokusunda selamlar...

celebi

Alıntı yapılan: hala kızı - 17 September 2008, 23:20:07
Yağmurlu bir İstanbul akşamından herkese sonbahar yaprakları kokusunda selamlar...

Aleyn aleyküm selam

Kais

http://www.izlesene.com/izle/canikli%20mekansızlar-samsunspor-2005---2006/4147875366

aglamaklı oldum cıdden cok pıs oyunlar oynanmıs ..

celebi

Alıntı yapılan: Kais - 18 September 2008, 13:16:33
http://www.izlesene.com/izle/canikli%20mekansızlar-samsunspor-2005---2006/4147875366

aglamaklı oldum cıdden cok pıs oyunlar oynanmıs ..

ne var bureda ben hiç bir şey anlamadım

Kais

sen bu vıdeo yu ızleyıp bı sey anlayamadıysan nabım ben cok ders calısdın glba kapasıte kalmamıs bı seylerı anlamaya