Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Dun gece babamın iyi günüydü, eskilerden bir çok anekdot dinledim ve aralarında daha önce dinlemediğim ve cok hosuma giden bir tanesini paylaşayım dedim..

Fenerbahçe maçlarından birinin öncesinde takım sahaya çıkmaya hazırlanırken soyunma odasında, önde Rahmi arkada Hasbi Menteşoğlu kardeşler elleri para dolu çuvallarla soyunma odasına girerler.. Hasbi Menteşoğlu kendi dilinde kısa ve öz konuşur; uşaklar 4 taneden fazla atmayın..

Bunu duyan takım gulme krizine girse de buyuk başkana caktırmaz ama sahaya gulerek çıkarlar..  Babamın durumu gulmekten sahaya cıkamıyordum az daha diye özetliyor :) fenere o zaman bırak atmayı gol atmak bile cok zordur cunku.. Maçtan sonra ise yuzler daha farklı ama gururla gulmektedir, maçı 4-0 Samsunsporumuz kazanmıştır cunku ;D ondan sonrasını zaten hepimiz biliyoruz.. Arkayı fenerleyelim.. :)

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 August 2008, 14:51:14
Dun gece babamın iyi günüydü, eskilerden bir çok anekdot dinledim ve aralarında daha önce dinlemediğim ve cok hosuma giden bir tanesini paylaşayım dedim..

Fenerbahçe maçlarından birinin öncesinde takım sahaya çıkmaya hazırlanırken soyunma odasında, önde Rahmi arkada Hasbi Menteşoğlu kardeşler elleri para dolu çuvallarla soyunma odasına girerler.. Hasbi Menteşoğlu kendi dilinde kısa ve öz konuşur; uşaklar 4 taneden fazla atmayın..

Bunu duyan takım gulme krizine girse de buyuk başkana caktırmaz ama sahaya gulerek çıkarlar..  Babamın durumu gulmekten sahaya cıkamıyordum az daha diye özetliyor :) fenere o zaman bırak atmayı gol atmak bile cok zordur cunku.. Maçtan sonra ise yuzler daha farklı ama gururla gulmektedir, maçı 4-0 Samsunsporumuz kazanmıştır cunku ;D ondan sonrasını zaten hepimiz biliyoruz.. Arkayı fenerleyelim.. :)

nerede o eski günler kardeşim ya

**KaR6**

valla kaancım, o anıları cok nadir zamanlarda dinleyebiliyorum, çogu da anlatılcak şekilde olmuyo, konu acacak kadar fazla yazabileceğimi sanmıyorum ama aklıma geldikçe ve dinledikçe buradan yazarım, olursa baya bi başlıkta toplarız ;)

hala kızı

Yaz bitiyor,sonbaharın hüküm sürme günleri artık
hüzünlü bir geceden herkese selamlar...

berusa55

29 August 2008, 01:08:55 #244 Son düzenlenme: 29 August 2008, 01:10:54 berusa55
Selam...Yaz bitiyor ama çok şükür ki sonbaharın hüznünü gönlümüzden silip atacak olan Ramazan- Şerif geliyor.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 August 2008, 01:08:55
Selam...Yaz bitiyor ama çok şükür ki sonbaharın hüznünü gönlümüzden silip atacak olan Ramazan- Şerif geliyor.

İnşallah ramazan hepimize hayır getirir, kişisel olarak da kötü bir yaz geçirdim... Dediğin gibi hüzünleri silip atacak ramazan inşallah...

berusa55

Evet sevgili Clint_Eastwood... Ayrı bir tattır bu Ramazan ayı. Garip bir şekilde ortalığa bir rahatlama getirir Hak'tan. Hayırlısıyla başlar ve de sonunu görürüz inşallah.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 August 2008, 03:07:25
Evet sevgili Clint_Eastwood... Ayrı bir tattır bu Ramazan ayı. Garip bir şekilde ortalığa bir rahatlama getirir Hak'tan. Hayırlısıyla başlar ve de sonunu görürüz inşallah.

Ramazan ayında dediğin gibi bir rahatlama oluyor insanlarda... Saygı sevgi üst seviyelere çıkıyor, insanlar sosyal ilişkilerde daha düzeyli oluyor... Ama ne hikmetse bayramdan sonra tekrar eski kötü alışkanlıkar sevgisizlik saygısızlık ortaya çıkıyor... ''Hep Ramazan olsa'' diye geçiriyor insan içinden...

berusa55

Haklısın Eastwood...

Allah(CC), istese her ayı Ramazan ayı gibi kutsi ve bereketli, aynı zamanda huzurlu kılardı şüphesiz. Ama kim iyi kim kötü ortaya çıkacak ki hak yerini bulsun. Allah(CC), her şeyi en doğrusuyla bilendir muhakkak.

eLLis

Ümit Özat bugünkü maçta kalp krizi geçirmiş Allah acil şifalar versin. :(

ozkan17

bu arada sıtede hıcbır msj yok yenı ama baya bı onlıne uyemız var tebrık edıyorum yaww herkezıı samsunsporlu olmak buu (kendımıde) :D

Sempatik Bengülü

bursadan selamlar herkeze iyi geceler umarım bugün 3 puan bizim olur ;D

AntZ

İşlerin yoğunluğu nedeniyle pek yazamıyorum bu aralar ama sürekli takip etmeye çalışıyorum siteyi.

Daha önce bu takım tökezlerse ilk haftalar tökezler gençlerimize güvenelim diyordum ama görünen o ki inşallah ilk haftalarda en az kayıpla atlatılacak gibi. Bahsi geçen 1-2 transfer de gerçekleşirse bu takım en az ilk 6 ya oynar. Arkadaşımın biri yazmış, orta saha; Sercan, Sefa, Zafer, Turgut...

Bunlar 20-23 arası gençler ve 3 ü altyapımızdan çıkan oyuncular. Açıkçası gönül çok şey istiyor ama sonuç ne olursa olsun şu tabloya bakınca bile gururlanıyorum.

Hoca konusunda hepimizde soru işaretleri vardı ama hoca doğru şeyler yaptığını gösterdi hepimize. İnşallah devamı gelir.

cezayir55

isallah biz surekli arkalarinda olursak yeni bir oftas mucizesi gibi mucize yapabiliriz

Clint_Eastwood

Bu akşam spor55 programı var mı? Varsa saati kaçta?