Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

eğer bide Ağabali caddesine açıyorlarsa yani Şirinlerin derneğin dibine molotof bile atılır oraya.
açılmaması için gereken herşey yapılmalı.

Gorkem

Samsunda bordomaviye dair hiçbir şey istemiyoruz

eLLis

Sallayın şu bursasporu trabzonla düşmandılar şampiyon oldular dost ayağı yaptılar süper kupa maçında yine bozuldular tribünde dostluk kardeşlik düşmanlık olaylarında saçmalayan bi taraftar kitlesi var bunların...

55Melek55

Fecr_55

Kafasında 'Allah' yazıyor!

İstanbul'da yaşayan 40 yaşındaki Sadık Mutlu isimli vatandaşın kafasının arkasında Arapça "Allah" yazıyor.

Evli ve 2 çocuk babası Sadık Mutlu, işçilik yaparak geçimini sağlıyor. Ensesinin üst kısmında, neredeyse kafasının arka kısmının tamamını kaplayan yazıyı bir yakınının tesadüfen fark ettiğini söyleyen Mutlu, "Yıllarca bu durumu fark etmemiştik. Arapça Allah yazdığını geçtiğimiz yıl bir yakınım tesadüfen fark etti. Cami imamına sordum o da doğruladı. Elhamdülillah Müslüman'ım ve bu yazıyı öğrendikten sonra dini vecibelerimi yerine getirme konusunda daha dikkatli davranıyorum" dedi. Mutlu, ailesinde, kendisinden başka kimsede bu tür bir işaret olmadığını da ifade etti.

Tüyleri diken diken edici ve Ibretlik bir haber..Elma da, kulak da ALLAH yazisinin oldugunu görmüstüm ama böylesine ilk defa denk geliyorum..ALLAH sonumuzu hayir etsin insAllah..

kabacevizli55

tüylerim diken diken oldu ALLAH ın mucizeleri her şeye kadirsin ALLAHIM

kuzey55

hayatımız boyunca değer verdiğimiz okadar çok şeyi yitiriyorizki kalabalık içersinde...farkında olamıyoruz o yitirdiklerimizin hayatmızda ne kadar anlamlı olduklarının ve her geçen gün bir yenisini ekliyoruz.anlamsız ve amaçsız yaşamak ister gbi,farkında olamıyoruz ve kayıp gdıverıyor o degerler elimizden... bu sebeble bir süreliğine kayıp olmak gerekir bazen....
birgün mutlaka görüşmek dileğiyle...

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 August 2010, 11:50:27
hayatımız boyunca değer verdiğimiz okadar çok şeyi yitiriyorizki kalabalık içersinde...farkında olamıyoruz o yitirdiklerimizin hayatmızda ne kadar anlamlı olduklarının ve her geçen gün bir yenisini ekliyoruz.anlamsız ve amaçsız yaşamak ister gbi,farkında olamıyoruz ve kayıp gdıverıyor o degerler elimizden... bu sebeble bir süreliğine kayıp olmak gerekir bazen....

nereye mustafa?

eakgül55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 August 2010, 11:50:27

hayırdır kardeşim bir sıkıntın mı var ?

beşnumara

cengiz mersinde 55 numarayı giyecek bu sene >l< >l<
Çocuk bizim yaramazlardan daha samsunlu daha milliyetçi.Başarılar cengiz bizim maç hariç tabii :)

Burak

samsunsporlu bir abimizle tanıştım tesadüfen bu sene SS CLUP yada 55 CLUP tarzı birşey açılma durumu varmış sanırım şeref tribününü de 10000 tl den kombine olarak verceklermiş

beşnumara

Eski futbolcumuz,devre arası göztepeye kaçan burhan bey Adanademirsporla anlaşmış :)
La ondan sonra diyolar neden türk futbolu ilerlemiyor diye.Adamlarda mental yok ki :) :( Samsunsporda uzun yıllar kalmak istiyorum demişti sonra göztepeye geçmişti,Yakında eski kalecimiz hasan da katılabilir demirspora.Hasan deyince aklıma bir kupa antalya maçı bir de içerdeki ksk'dan yediği frikik geliyo ;D >:(

kabacevizli55

desene demirspor 1 sene daha 2.ligde

celebi

Allah yardımcınz olsun demirspor