Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

**KaR6**

yazdım bakalım hayırlısı.. bazı güçler devreye girmezse şansımız yüksek :D

bafralii

Arkadaşlar facebookla ilgilenen varsa 'SamsunSpor Aşıkları' adında bi sayfa açtım desteklerinizi ve onayınızı beklerim

emre

Alıntı yapılan: bafralii - 01 April 2010, 20:27:01
Arkadaşlar facebookla ilgilenen varsa 'SamsunSpor Aşıkları' adında bi sayfa açtım desteklerinizi ve onayınızı beklerim

kardeşim istanbul özentileri olmadığı sürece her türlü destek verilir süphen olmasın..

bafralii

yok kardeş tek aşkımız SamsunSpor bizim sonuna kadar

Akyol

Kar6 saldır kardeşim valla bizde olalım orda yaa  :) Bizde gururla izleriz oraya çıkan kıymalardan çok daha kaliteli adamlarımız var.

**KaR6**

heyecanlanırım la ben, radyoda bile konusamıyorum ;D

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 April 2010, 20:32:25
Bende konuşamıyorum radyo ayrı bişey  :D  Ciddiyim yaa ooff resim gözümün önüne geldi farkımız hemen belli olur. Bizim taraftar profilimiz değişiyor artık yaptığımız işlerden, aldığımız övgülerden de bunu zaten anlıyoruz. Sadece yerel basın değil ulusal hatta uluslararası ses getiren işlerde yaptık. Bu programda da yerimiz olmalı vizyonu genişletelim artık...

emre

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 April 2010, 20:32:25

yaparsın kardeşim yaa,oraya çıkanlar senden fazla mı adam.sen konusamıcan da kim konusacak.avukat adamsın yahu ;) :D

**KaR6**

çagırdılar da konusamaması kaldı zaten :) aslanlar gibi konusurum valla, ey gidi..

emre

yııııkarız orayı..  :P  ;D  ;D

papel

Takımdan Gönderilmesi gerekenler ilk ben başlatayım
serkan boydak,okan karabulut,yavuz onuk,kenan yelek,orhan taşdelen,sercan,ilhan,adem gezici,caner çolak,savaş esen,abdulaziz solmaz SAMSUNSPOR'umuz Süper Lige Çıkmak istiyorsa Bu adamları Gönderip Adam gibi oyuncu alması lazım . nokta

AntZ

Alıntı yapılan: papel - 02 April 2010, 01:29:51
Takımdan Gönderilmesi gerekenler ilk ben başlatayım
serkan boydak,okan karabulut,yavuz onuk,kenan yelek,orhan taşdelen,sercan,ilhan,adem gezici,caner çolak,savaş esen,abdulaziz solmaz SAMSUNSPOR'umuz Süper Lige Çıkmak istiyorsa Bu adamları Gönderip Adam gibi oyuncu alması lazım . nokta

Başka bir deyişle,
Ahmet, Murat, Oktay kesinlikle kalsın hatta sözleşmeleri uzatılsın,
Turgut iyi fiyata satılabiliyorsa satılsın satılamıyorsa kalsın,
Pavlik (zaten kiralık), Adem, Turgay, Ersin'in yerine daha iyileri alınacaksa gönderilsin,
Sercanı alana 3 futbolcu + para verilsin,
Gerisini gönderin gitsin. Gençlerimiz hariç

Kar6 yenilsen de yensen de ye gönderilsin, yenilirse yerine yenenler gelsin, Kar6, Kar5 e düşürülsün  :o

**KaR6**

rapor alcam pazar gunune böyle giderse deplasmana gelmek için :D

sayın ant55 beni destekleyen mailler atın siz de o zaman madem bu kadar ısrarcısınız ;D

mehmet yılmaz

Eğer yanılmıyorsam "Yenilsen De Yensen De" programına sadece Süper Ligde takımı olan taraftarlar çağırılıyorlar.

Gerçi biz de İBB taraftarı gibi gidip, birden esofmanın altından Samsunspor forması çıkartabiliriz :) :) :)