Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

HErkese 55 dedirtmeleri çok güzeldi ;)

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 06 April 2010, 20:18:08
HErkese 55 dedirtmeleri çok güzeldi ;)

O arkadaki bıyıklı amca nasıldı ama :)

YaşarDoğu

TRT 1 de NAsılsınız adlı programda Tribünler veya Futbol Terörü işleniyor tahminim.

55Bafra55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 06 April 2010, 23:19:47
TRT 1 de NAsılsınız adlı programda Tribünler veya Futbol Terörü işleniyor tahminim.

D.Bakırlı ,Filistin-Bursa kıyaslaması yapıyor,ama D.BAKIR'da sahaya atılan taşları ve polis korumasıyla şehri terkeden futbolculardan hiç söz etmiyor. >:(

YaşarDoğu

TS ile ilgili eleman TS ormanı ile iligili Samsunu kınamak gibi konustu resmen.Senin varya gelmişini geçmişini öperim itherif.Sen dün kaybettin şehitlerini biz 20 senedir ağlıuoruz götherif

YaşarDoğu

07 April 2010, 00:08:45 #4775 Son düzenlenme: 07 April 2010, 00:11:00 YaþarDoðu
Tribünler veya Futbol Terörü işleniyor.

TS ile ilgili eleman TS ormanı ile iligili Samsunu kınamak gibi konustu resmen.Senin varya gelmişini geçmişini öperim itherif.Sen dün kaybettin şehitlerini biz 20 senedir ağlıuoruz götherif. >:( >:( >:( >:(

Nasılsınız programının email adresini bulamadım.Tepki emaili atacaktım.

erkutdem55

İlk maçta biz kendilerini güzelce kınarız.Adamlara pis koydu,10 yıl gider bunun acısı

doðan

hayırdır ya şu olayı bi anlat bakem
adamlar adam olmuşda bize demişlerde sölemişler de biz futbol şehitleri ormanımı yapmamışız
her fidana isim mi vermemişiz,
bize her yer trabzonmuş
al sana her yer o zman
önce adam olun adam gibi şehit anın adamların yoluna adanın ben kendi ellermle dikmezsem o fidanları namerdim
ammmaa
sen beni küçük düşürecen mertebeni bilmeyecen
benim efsanemin bir kısmı ilk şehitlerden olacak sen görmezden gelecen yemezler anam
yedirirler gergara yapamazsın
sahipsiz şehrin sahipsiz  takımı diye pankart açıldığnda gücüne giden ler nerdeyseniz çıkın açığa trt de orda burda  konuşturmayın bu lavlamaları
ADAM GİBİ TAKIMIN ADAM GİBİ TARAFTARIYIZ
Bizim memlemetimiz SAMSUN biz SAMSUN SPORLUYUZ....

Ollivanders

Bilmem ne yapayım teseye bize bise yolmasın :D

Mustee13

AlıntıNasılsınız programının email adresini bulamadım.Tepki emaili atacaktım.

Bilgi Edinme Başvurunuzu Yapmadan Önce Lütfen Aşağıdaki Açıklamaları Okuyunuz.

Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'na göre;

"Kurum ve kuruluşlarca yayımlanmış veya yayın, broşür, ilan ve benzeri yollarla açıklanmış bilgi ve belgeler, bilgi edinme başvurularına konu olamaz."

Radyo ve Televizyon kanallarımızda yayınlanan programlar ile ilgili soru, öneri, şikâyet, irtibat bilgisi v.b. konularda AKTİF HAT birimimizden yardım alabilirsiniz.

Aktif Hat

E-posta : aktifhat@trt.net.tr                                                         

Telefon  : +90 312 463 23 30                                                       

Faks      : +90 312 463 23 35

YaşarDoğu

Teşekkürler Mustee13 , hemen tepki maili atıyorum.

Mustee13

Ben de yeni açtım Tv'yi. Programda çok saçmalayan var...Bu insanları nerden topluyorlar acaba  ???

YaşarDoğu

Özellikle cincon lideri saatli bomba, biara Tayfun Talipoğluna dalacak dedim kendi kendime.

Mustee13

Hepsi öyle, piskopat tipli adamlar...İzlerken çok güldüm yaa...Yanlış anlaşılmasın ama Vatan55 hepsine bin basar  :D

engizli55

neyini konusuyolar trübün terörünün bas aktörleri bu adamlar bir eskisehirli olan arkadas iyi birisine benziyo digerlerin tipden belli zaten bursali arkadasdaesefle kinamak yerine sürekli serefle kiniyo valla bu kadar olur.ne denir baska