Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsun 55

Samsunspor yonetımı pazar gunu spor bakanımızla gorusmek ıstedıklerını Mersın macında yapılan haksızlıkları dıle getırerek futbol federasyonu ve mhk ye sıkayette bulunacaklarını Macta KURAL HATASI  yapıldıgını goruntulerle ıspatlama yoluna gıdecekler.Pazartesı gunude basın toplantısı ıle
kamuoyunu aydınlatacagı bılgısı duyumunu aldım

Atilla cebeci paylasmis

samsunum

Bu işten bir şey  çıkacagini düşünmüyorum  ama toplu olarak organize  bir şekilde  tffye yüklenmek  lazim gerek twitter da gerek  tffyi arayarak  ( bana göre  en sağlami)  gündem  yapmak. Bunu  konya,  antalya yaptı. En son ankaragücü  yaptı  başardılar ceza da indirime  gidildi.

özkan

Bu arada;yonetim kendi çapsızlığından dolayı adam gibi adam transfer edemeyişlerinden doğan bu kotu durumda,geleceklerini düşümeden sahaya atlayan o kardeşlerimizle adli olarak ilgilenir umarım..

İsmail Uyanık,deplasmana giden taraftara,donüşte ''vardınız mı'' diye sorardı..Ey gidi..

Karabudun

Alıntı yapılan: özkan - 19 February 2017, 02:47:39
Bu arada;yonetim kendi çapsızlığından dolayı adam gibi adam transfer edemeyişlerinden doğan bu kotu durumda,geleceklerini düşümeden sahaya atlayan o kardeşlerimizle adli olarak ilgilenir umarım..

İsmail Uyanık,deplasmana giden taraftara,donüşte ''vardınız mı'' diye sorardı..Ey gidi..

İsmail Uyanık mukayese götürmez hocam.

samsunum

Bolu - Ümraniye maçında hakem bolusporlu 2 oyuncuya  önceden sarı kartları olmasına rağmen tekrar sarı gösterdi. Ama kırmızı vermedi. Maçta kural hatası oldu tekrar oynanayacak büyük ihtimal.Farkında mısınız  bilmem ama olan yine bize olacak Ne güzel bolu da 2 oyuncu bizim maçta oynamayacaklardı!

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunum - 19 February 2017, 14:15:56
Bolu - Ümraniye maçında hakem bolusporlu 2 oyuncuya  önceden sarı kartları olmasına rağmen tekrar sarı gösterdi. Ama kırmızı vermedi. Maçta kural hatası oldu tekrar oynanayacak büyük ihtimal.Farkında mısınız  bilmem ama olan yine bize olacak Ne güzel bolu da 2 oyuncu bizim maçta oynamayacaklardı!

Mackolikde ayri 5 isim yaziyor. Hem sanmiyorum diyelimki dogru oda Bolusporlularin aptaligi öndesin zaten hakemi uyar cik oyundan.
Bu kadar aptal olcaklarina inanmiyorum futbolcularin ama burasi Türkiye  :D

orucreis

Spikerin hatasi yanlis bilgilendiriyo. Ordaki kart ramazana degil abdulkadire cikti abdulkadirin daha once karti yoktu ikinci kart yok orda spiker sacmaladi

samsun 55

orucreis

Balkes taraftari harbi mal,beyin yoksunu balikesir tribunude kapanir 2-3 mac . Sahaya mesale atma durmadan kufur

GurbetciFanatik

Elazig 1 puan aldi insallah bandirmada yenilir de az da olsa moral olur bu lanet haftaya.

Sadece Samsunspor

orucreis

Balikesir 5-0 yendi allahtan puan farki acilmadi. Ama gelde kacan 2 puani arama herkesin kaybettigii haftada  :(

fanatik samsunsporlu

Feyyaz hoca istifa etti canli yayinda

tactician

Bu maçın gözlemcisi geçen hafta sivas maçında bizi ince ince doğrayan Bahattin şimşek in babası selami şimşek imiş.  Yuhh artık.  Biz şimdi bunda art niyet aramayalım da ne yapalım

Cidden merak ediyorum tam manalı bir açıklamada bulamıyorum. Kaç yıldır yaşadıklarımız malumunuz. Bu işlerde Trabzon lobisi mi etkin yoksa akdeniz-ege lobisinin karadeniz takımları üzerinde masa başında galip gelme arzusu mu?

Yoksa çok basite yıldırım Demirören in olaylı maçtan bu yana içinde büyüttüğü kin mi?

Ama artık eminim ki; net bir garez var kaç yıldır. İç sahada bile hakemlerden deplasman takımı muamelesi görüyoruz. Bazen az bazen çok. Hakemin ortada veya taktir haklarını bizden yana kullandığı maç çok azdır.

Bu sene bizi göndermek istiyorlar belli. Ama bu şehirde futbolu bitiremeyecekler. Samsunspor'u yenemeyecekler...

orucreis

Antep de puan kaybetti. Ah ulan ahhhhh tolga nasil hatim indirim sana bilemedim.

Ayrica gekas 90 da sivasa 3 puani getirdi.