Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Sözleşmesi devam eden oyuncular parası ödendiği takdirde seve seve takımda devam etmek zorunda değil mi? 2 milyon € ya oyuncu satmak başarı mı sayılıyor? Bu klübün başına gelen idari ve teknik heyet bu takım Süper Lig'e çıksın diye gelmiyor mu. E Umar gibi, Adil gibi, Musa Sinan gibi, Cemil gibi adamları sözleşmesi devam ettiği halde elden çıkarmayı göze aldıysa onlardan daha üstününü bulamazsan averajla ligde kalan takım haline gelirsin.

CurvaSs

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 May 2014, 23:27:46
Sözleşmesi devam eden oyuncular parası ödendiği takdirde seve seve takımda devam etmek zorunda değil mi? 2 milyon € ya oyuncu satmak başarı mı sayılıyor? Bu klübün başına gelen idari ve teknik heyet bu takım Süper Lig'e çıksın diye gelmiyor mu. E Umar gibi, Adil gibi, Musa Sinan gibi, Cemil gibi adamları sözleşmesi devam ettiği halde elden çıkarmayı göze aldıysa onlardan daha üstününü bulamazsan averajla ligde kalan takım haline gelirsin.

haklısın fakat şöyle bir durum var diye biliyorum. yüksek ihtimal çoğunun sözleşmelerinde 'paraları düzenli ödenmezse sözleşmeyi tek taraflı fesh etme hakkına sahiptir' vs vs gibi. ve sanmıyorum ki düzenli maaş ödemesi olsun bizim kulüpte. ama umar konusunda 1 milyon euro gerçekten çok az gibi duruyor, en azından 1.5 - 2 milyon euro gibi bir fiyata satılması gerekiyor ama hayal tabi ki bu.

Ayberk

Umar alacaklarına karşılık bonservisini alır gider aga hiç kimse kendini yormasın

cakir55

Umar hiç bir yere gitmez. Göndermiyoruz abi zorla mi. Sözleşmeli oyuncumuz çıkacak topunu oynayacak.

beşnumara

Umara ödenmesi gereken para 100 bin tl o da bulunur heralde.
Ayrıca erdem de sözleşmeli topçundu hakan arslan da öyleydi ama çıkıp topunu oynadılar mı hayır.

GurbetciFanatik

26 May 2014, 00:33:34 #40940 Son düzenlenme: 26 May 2014, 00:49:43 GurbetciFanatik
Her sözlesmeli oyuncuyu istediler diye verelimmi oynamzlar diye ?
Yok Hakan Arslan söyke yapti yok Erdem böyle yapti. Banane ne yaptiysa.
O zaman Canberk-Furkan-Adil i satsinlar gelen parayla. Öyle sacmalikmi olur. Olmaz Umar gibi adam verilmez.
Esek gibi oyniyacak.

Teklif kafasini karistirmasin oynasin. Canberk-Adil-Furkan-Cemil  her teklif gelen oynamicaksa kapatalim kulübü o zaman.

özkan

bugün bu ülkenin en başarılı sportif direktörü süleyman hurma trt deydi.bizim konumuzla alakalı olan hasan ali kaldırım salih ve amrabat konularında yonetimimiz direnemedi gibi konuşma yaptı.futbolcular sozlesme iyileştirmeleri durumunda kalabileceklerinide iletti.bu konuları yakından bilen biri olarak topcunun herşeyi paradır.iyileştirmeyi hak ediyormu umar hakediyor,iyileştir kalır bu adam burada.isteyenler bizdende fazla para vermez bundan da emin olsunlar.umar hem sözleşmesinde iyileştirmyi hak ediyor hemde biz umara muhtacız.inşallah gereken yapılır.

5trawberry

Ben böyle durumu kabul etmiyorum. Sözleşmesi devam ediyor ve parası düzenli ödeniyorsa, iyileştirme meselesi yönetime kalmıştır. İsterse iyileştirmez ve o topçu da seve seve oynar. Ben oynamıyorum derse ve sahada orası burası ayrı oynarsa, vereceksin parasını idmanlara bile almayacaksın futbol hayatı bitsin mahvolsun. Üç-Beş sene her neyse sözleşmesi bittiğinde bulsun fazla veren klübü oynasın o zaman. Neticede küme düşmedik, ekonomi aşağı yukarı aynı çizgideydi ve bu adamlar Samsunspor'un PTT.1. Lig'de oynayan bir takım olduğunu bile bile geldiler.

kumköylü ahmet

3.gelen takim kim oldu? giresun ve altinorduyu biliyoruz bilen varmi son takimi

celebi

daha yarı finaller oynanıyor. muhtemel alanya hatay finalinden gelen birisi olacak az da olsa ankaragücü göztepe de gelebilir.

seyf55

şifo istifa etti gönül ister ki bize gelsin ama hep maddiyatta tıkanıp kalıyoruz

samsunum

Emin kar bu aksam 21 00 da aks tv deymiş

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 27 May 2014, 17:50:05
http://www.milliyet.com.tr/14-yildir-kayip-olan-sinem-le-gundem-1888635/

Muhtemelen doğrudur
Bu dünyada cezasını çekmeden ölüp gitmiş *******, Allah cehenneminde yaksın!!!
Bu yavru kaybolduğunda ben üniversiteden yeni mezun olmuştum. Samsun'da her yerde fotoğrafları vardı. :(
İçim yandı yeniden...

lato

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 27 May 2014, 17:50:05
http://www.milliyet.com.tr/14-yildir-kayip-olan-sinem-le-gundem-1888635/

Dayımlara giderken hep görürdüm fotoğrafını. Neredeyse bütün Zeytinlik esnafının camlarında asılıydı afişler :(

GurbetciFanatik

iyi hatirlyorum o kizi. Her yerde resimleri vardi.
Allah onu yanina melek olarak aldi eeeeeeeeee katil zanlisi senin cezani yüce Rabbim verir elbet.

Burda almanyada cokm oluyor böyle cocuklari kacirip tecavüz olaylari.
Ama zanlilarin isleri kolay bana kücükken babam tecavüz etdi diyor mapushane yerine sinir hastanesine yatiyor ve 2 yil sonra düzeldi raporu alip cikiyor.
Halk da isyan ediyor bu duruma ama burdaki insan haklari cok sacma bana göre.
Böylelerini iran gibi meydanda diri diri keseceksin ibreti alem icin.

Konu cocuk olunca cildirasim geliyor.
Pis Sapik Ruh hastalari topunuzun......