Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: eprianu - 25 May 2014, 00:49:09
Atlerico Madrid'i izleyince aklıma Kalpar geldi. Bi gol at 90 dk defans yap :D
maç sırasında bizde onu konuştuk evde doldur boşalt da cabası  :evet:

Burak55

Ben İzmir'deyim. öğlen 12:20 gibi bi salladı uyuyordum, yataktan düştüm resmen. Akşama kadar ara ara artçılar vurdu ama suanlık kesildi gibi,Allah yardımcımız olsun..

eprianu

Twitter'da bir haber okudum. Recep Hun açıklamış, Umar'ı trabizonspor ve Balıkesirspor istiyormuş.

samsun 55

Sözleşmesi Sona Eren Cemil Adıcan'a Hem
Süper Lig Takımı Hem de PTT 1.LİG
Takımlarından Teklif Geldiğini Bildirdi.
Sezon Başı Kiralık Olarak Gelen Ekigho
Ehiosun , Yönetimimiz Umarı Verip Ekighoyu
Almayı Düşünüyor.. Bu Arada Umar
Aminu'yuda Trabzonspor'unda Talip Olduğu
Belirtildi !!!

sakin umar-ekigho degisikligi olmasin

ramcQ_55

İyi paralara satabilirseniz satin gitsin satılmalida uzun zamandır hiçbi futbolcudan para kazanmadik 2 futbolcu gitti die takım batmaz umarida Cemilide  iyi paralara satarak yada satabilirsek o paralarla belki iyi bi takım kurulabilir...

samsunum

Umarın  2 yıl daha sözleşmesi devam ediyor sanırım. satmayalım kiralık oynasın

beşnumara

Sadece balkes değil ki ;) 1 milyon eurodan aşağı satmamamiz lazım. Aaaahh aaahh süper lige ciksaydik ne para kaldirirdik bu i.neden :(  şimdi ise düşük bir meblağa kapatmaya çalışıyor kulüpler.

özkan

Şu tanjunun ne i... olduğunu bilmesem vallaha inanacam şu adama.ama insanın gururunu okşamıyor değil ulusal kanalda Samsunspor'un hakkının yenildiği konularda lehde ağır yorumları.

GurbetciFanatik

Yine söylüyorum Umar gibi bir adama hemde 20 yasinda yanilmiyorsam ,  2,5 milyon eurodan asagiya satmak enayilik olur.
Öyle adam daha bulamayiz. Onun yanina iki tane top bilen adam koyun onu kimse tutamaz.
1 milyon euroya umar gibi adam zaten bulamayiz.
Konu kasamiza az para girsin ise tamam lafim yok , ama hedef seneye sampiyonluksa onu cooook arariz.

Umar-Ekigho degisikligi ise At verip sipa almak olur yani esek bile degil. Bu kimin fikriyse transfer islerinden hemen elini ceksin, aptal birisiymis.

Desiqner

Bencede iyi bir para alınmayacaksa satmanın alemi yok Umar'ı...
Ayrıca mali açıdan güçlü bir yönetim gelirse Umar'ın bizde kalması daha iyi Süper lig yolunda.

beşnumara

O işler öyle değil işte. Bu ligde ederi bu kadar oluyor cikabilseydin süper lige bsk o zaman kaça satıyordun umarı. Umarı alacak olan da satacak olan da çok iyi biliyor ki umarın kafası karışıp Satılmadigi zaman ne kulübüne yararlı olacak ne de para edecek. Hickimse senin söylediğin rakamı vermedi ama umar da kafa olarak Samsunspordan koptu ne olacak? Ne para kazanabildin ne de umardan istifade edebildin. Senin hakan arslanina süper ligden teklif yapılıp gönderilmediginde kafa olarak bitti bu takıma verimli olamadı elin taa nijeryasindan gelen çocuk nasıl toparlasin kendini?

beşnumara

Haa Kazım yılmaz gibi bir baskan gelir başkana durum anlatılır bu ligde bu kadar para veriyorlar ama süper lige çıkınca 3-4 milyon eurodan aşağı satmayız ama umarın kafasını Samduna vermesi için alacağını biraz artıralim dersin artırır ve takımda tutarsın ama Kazım yılmaz gibi güçlü bir yönetim gelirse.

ngonge

Umar daha bu sene bile bizde oynarken aklı bizde değil gibiydi, kendine oynuyordu, hiçbir zaman takıma adapte görünmedi bana.

Bu arada süper ligde bir takıma kiraya da verilebilir.

beşnumara

Keşke kiraya verilse ama kiraligi kimse kabul etmez. Ederse zaten piyasası yükselmiş olur.
Adanaspor yıllar önce ersan gülüm'ü beşiktaşa kiralamisti enteresan bir transferdi sonra ersan piyasa yapti ve 4.5 milyon euroya satmislardi ersan gibi adamı :)
Kiraya verilebilirse daha iyi olur çünkü umar artık bizde kaaaalmaaaazz...

serkancengiz

uyanık başkan olsaidi emenike fiyatına giderdi. ilk senesinde gayet iyi bir çıkış yaptı umar giderse takımı ileriye taşıyacak gücümüz gider.