Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erdem

112 kazanamadığın için 4 lira da iki kuponun parası.116 kaybetmişin yani  ;D

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 11 February 2010, 23:37:44
Antalya almasın bence, Antalyalılar bir kere yanlışlıkla UEFA'ya gittiler, susmak bilmiyorlar.

haklısın abi işte bende bu yüzden sivas ın şampiyonluğunu istememiştim ve tepki de görmüştüm çevremden daha bırakın şampiyon olmayı şimdiden biz büyüğüz ayağı yapıyorlar...ANADOLUDAN KUPA ALINACAKSA SADECE SAMSUNSPOR ALSIN...

emre

DÜNYADA EN COK SEVİLEN KİŞİ diye bir oylama var....2010 Şubatda sonuç belli olacak....10 kişi var bu oylamada aday... biri de Peygamber Efendimiz...

Oylama adresi: www.bestofmen.org

"Muhammad"(sav) yazan yeri seçip "vote"yi tıklayın.

sadece55

bence böyle bir oylama çok büyük bir saygısızlık... Peygamber efendimiz biriyle yarışta olacak bir konumda değil...Yabancıların yaptığı bir saygısızlık daha

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: erdo55 - 12 February 2010, 19:13:15
bence böyle bir oylama çok büyük bir saygısızlık... Peygamber efendimiz biriyle yarışta olacak bir konumda değil...Yabancıların yaptığı bir saygısızlık daha

peygamberimizle ainstain aynı oylamada.çok saçma

maviay55

büyük maça 37 bucuk saat kaldı..

iigeceler beyler

erkutdem55

SON DAKİKA
Bugün aldığım habere göre temmuz ortasında doğacak olan çocuğumun cinsiyeti erkek.Bu demek oluyor ki doğuştah fanatik bir Samsunsporlu aramıza katılacak.
Bilgilerinize sunulur.

erkutdem55

SON DAKİKA
Bugün aldığım habere göre temmuz ortasında doğacak olan çocuğumun cinsiyeti erkek.Bu demek oluyor ki doğuştah fanatik bir Samsunsporlu aramıza katılacak.
Bilgilerinize sunulur.

Kaya

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 13 February 2010, 01:24:05
SON DAKİKA
Bilgilerinize sunulur.

tebrikler ALLAH analı babalı büyütsün bahtını açık aklını SAMSUNSPORlu eylesin amiiin

erkutdem55

Teşekkür ederim amiiiiin(zaten başka türlüsü sıkar biraz)

emre

Allah analı babalı buyutsun.Allah süper ligde basarılar şampıyonluklar görmeyı nasıp etsın inşallah..

erkutdem55

teşekkür ederim amiiiiiin,en azından kendini bildiğinde süper ligde olmamız lazım,şimdiden çocuk odasını kırmızı-beyaz aldım,gözü alışsın ilk Samsunsporu görsün,iliklerine işlesin,32 çift kromozomunda Samsunsporu işledim her ihtimale karşı :)

celebi

hayırlı olsun kardeşim ilk çocuk mu

erkutdem55

evet bugün giderken tek düşüncem allahım ilki erkek olsun da beraber maçlara gidelim olmuştu.Hayırlı haberi aldık,beni babam götürmüştü kafasının üstünde seyrederdim maçı,sıra bizde,umarım hepimiz gibi inadına sadece Samsunsporlu olur :)

celebi

Allah gönlüne göre versin kardeşim.