Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ankarta 55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 13 February 2010, 01:19:06
SON DAKİKA
Bugün aldığım habere göre temmuz ortasında doğacak olan çocuğumun cinsiyeti erkek.Bu demek oluyor ki doğuştah fanatik bir Samsunsporlu aramıza katılacak.
Bilgilerinize sunulur.
hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün

eakgül55

**KaR6**

kocaelinin resmi taraftar forumu var mı?

Jnr.Serkan

**KaR6**

sağolasın kardeşim, baktım hepsine.. ne kadr aramız kötü olsa da insan acıyor, bizim de az kalsın düşeceğimiz durum o olacaktı.. sonuç ne olursa olsun sağ duyulu olmamız lazım orada.. yenersek galibiyeti kutlamak için bol bol zamanımız olacak, tahrik etmeye gerek yok :)

alperen

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 13 February 2010, 01:19:06
SON DAKİKA
Bugün aldığım habere göre temmuz ortasında doğacak olan çocuğumun cinsiyeti erkek.Bu demek oluyor ki doğuştah fanatik bir Samsunsporlu aramıza katılacak.
Bilgilerinize sunulur.

lazoviç55 ne güzelde yazmış ''babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun SAMSUNSPORUM''

ALLAH analı babalı büyütsün..

erkutdem55

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 13 February 2010, 23:04:38
lazoviç55 ne güzelde yazmış ''babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun SAMSUNSPORUM''

ALLAH analı babalı büyütsün..

Teşekkür ederim kardeşim.lazoviç55 kardeşe de teşekkür ederim.Ben oğluma borcumu seve seve ödeyeceğim.

ugrass

hayırlı sabahlar.. inşşallh guzel bir galibiyetle yüzümüz gülcek bugun..

Tolga55

Merhabalar.Ben Tolga 17 yaşındayım Bafra'da oturuyorum :).Siteye yeni üye oldum.Samsunspor ve Bafraspor'u canı gönülden destekliyorum.İnşl. Samsunspor'umuz deplasmandan 3 puanla dönecek :)

berusa55

Merhaba dostlar nasılsınız?  ;) Tolga kardeşim aramıza hoş geldin...

Tolga55

kaptan 55

eyvallah berusa askerlik nasıl gidiyo kardeşim?

berusa55

Ben de iyiyim kardeşlerim. Maça gitmeyi çok isterdim ama dönüş saati uymadığı için gidemedim yoksa aklıma gelmedi değil. İnşallah bugün de kazanır seriye devam ederiz...

erkutdem55

Tolga55