Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KareAs55

eLLis

AlıntıCELİL HAKETMEDİ
Celil haketmedi
10 Şubat 2010 Çarşamba 14:28

Samsunspor Taraftarlar derneği Söğütlübahçeliler Grubu sözcüsü Hakan Çaloğlu, Rizespor maçında yuhalanan efsane kaptan Celil'e haksızlık yapıldığını söyledi. Celil'i maç öncesi maraton tribününe çağırarak sevgi gösterilerinde bulunduklarını belirten Çaloğlu,"Celil samsunspor'a mal olmuş efsane futbolculardan birisidir. 100 yıl sonra bile adı Samsunspor ile anılacaktır. Maç öncesi çağırdık ve alkışladık. Bizimle birlikte bütün maraton tribünü de Celil'e sevgi gösterisinde bulundu. Ancak maça girince yuhalandı. Buna bir anlam veremedik. Yapılanları kınıyoruz. Kalbi kırılına Celil'e Samsun taraftarının özür borcu vardır" dedi.

Halk Gazetesi

eLLis

Trabzonda tribüncülük yok iyice anladı Türkiye stadı doldursan ne olur 61 de konfeti atmaktan başka ne biliyolar  :) rizeliler 53 te bağırdı gayet rahat acaba Samsunda böyle olurmuydu  :)

KareAs55

Bu trabzonlulara beste öğretin yaaa.. Adamlar İçimdeki bursa aşkı diyolar habire devamı yok   neden acaba  ???

Kaya

Türkiye ziraat kupasında galatasaray-antalyaspor maçını izledim de spiker okay karacan ve yorumcu ömer üründül neredeyse gs gol atsın diye ağlayacaklardı çok acıdım o hallerine.... >:(

celebi

a önce cenk işlerle birlikte idik arkadaşlar sadece o değil ski oyuncularımızdan orhan ve yasin ile birlikte . cenk işler Allahın izniyle senye güzel projeler olduğu sürece geleceğim dedi. ve seneye Samsunsporumzu süperligde olacak dedi. ben SAMSUNLUYUM VE SAMSUNSPORLUYUM demeyide ihmal etmedi. daha sonra sinan yeşil abimizle birlikte yine bir aray geleceğiz kendileri ile

Turuncu

Alıntı yapılan: celebi - 10 February 2010, 23:29:52
a önce cenk işlerle birlikte idik arkadaşlar sadece o değil ski oyuncularımızdan orhan ve yasin ile birlikte . cenk işler Allahın izniyle senye güzel projeler olduğu sürece geleceğim dedi. ve seneye Samsunsporumzu süperligde olacak dedi. ben SAMSUNLUYUM VE SAMSUNSPORLUYUM demeyide ihmal etmedi. daha sonra sinan yeşil abimizle birlikte yine bir aray geleceğiz kendileri ile
abi ne diyon sen yaaaaaaaa  ;D ;D ;D

celebi

Ollivanders

Vay vay vay çelebi abi bombalari patlatıyorsun :)

celebi

Ollivanders

abi super olur gerçekten ya yetti artık bu kadar hasret. Gelsin artik guzel gunler

celebi

ben taraftarrımızın sesi oldum kendisine :D

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 February 2010, 23:34:29
abi super olur gerçekten ya yetti artık bu kadar hasret. Gelsin artik guzel gunler

emre

celebi

daha var birşeylerin olması için