Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 10 February 2010, 23:29:52
a önce cenk işlerle birlikte idik arkadaşlar sadece o değil ski oyuncularımızdan orhan ve yasin ile birlikte . cenk işler Allahın izniyle senye güzel projeler olduğu sürece geleceğim dedi. ve seneye Samsunsporumzu süperligde olacak dedi. ben SAMSUNLUYUM VE SAMSUNSPORLUYUM demeyide ihmal etmedi. daha sonra sinan yeşil abimizle birlikte yine bir aray geleceğiz kendileri ile

Var sanırım bişeyler hadi bakalım hayırlısı şu galip geldiğimiz iki maç bile bu sene neden olmasın dedirtti o ayrı bişi yinede hayırlısıyla şu alt sıralardan bi kurtulalım başka bişey istemiyorum.. Cenk işlerinde dediği gibi seneyi bekleriz.. :)

mehmet yılmaz

Sn. Çelebi bey :)

Emanetiniz Sn. Kar6'ya teslim edilmiştir. Bu arada Sn. Sinan Yeşil bey ile bir röportaj patlatsanız diyorum. Soruları hazırlarız.

celebi

emmoğlu maça gidelim ya beraber yeter artık beni yanlız bırakma

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 10 February 2010, 23:40:28
Var sanırım bişeyler hadi bakalım hayırlısı şu galip geldiğimiz iki maç bile bu sene neden olmasın dedirtti o ayrı bişi yinede hayırlısıyla şu alt sıralardan bi kurtulalım başka bişey istemiyorum.. Cenk işlerinde dediği gibi seneyi bekleriz.. :)

emre

murat abim demişse bu iş artık belli bir aşamaya gelmiştir  :D  :D

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 10 February 2010, 23:41:05
Sn. Çelebi bey :)

Emanetiniz Sn. Kar6'ya teslim edilmiştir. Bu arada Sn. Sinan Yeşil bey ile bir röportaj patlatsanız diyorum. Soruları hazırlarız.

önce sinan abi iel ayrı bir ortamda buluşacağız ardından yaparız orhan bir telefona bakar dedi

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 10 February 2010, 23:41:10
emmoğlu maça gidelim ya beraber yeter artık beni yanlız bırakma

Samette oyle diyo işler malumun çok az bi ihtimal var onu kovalıyorum bakalım haberleşiriz..

celebi

valla süper olur emmoğlu ya uzun sre oldu artık

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 10 February 2010, 23:43:26
valla süper olur emmoğlu ya uzun sre oldu artık

Ben olmasamda Sameti gönderirim bide çif takımlı var biliyosun o da gelebilir :)

beşnumara

az önce idmandan geldim.büyük yıldızımız manchester uniteddan transfer ettiğimiz sercan temizyürek koşulara başladı.gözlerimiz seni arar oldu sercan :D :D atilla cebeci gibi mi konuştum ne ;) ;D

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 February 2010, 16:59:03
az önce idmandan geldim.büyük yıldızımız manchester uniteddan transfer ettiğimiz sercan temizyürek koşulara başladı.gözlerimiz seni arar oldu sercan :D :D atilla cebeci gibi mi konuştum ne ;) ;D

Nası koşuyo la çelme falan taksaydın :):)En azında birkaç hafta daha kazanırdık :):)

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 11 February 2010, 17:01:19
Nası koşuyo la çelme falan taksaydın :):)En azında birkaç hafta daha kazanırdık :):)
kanka koşularına falan bakarsak bence çok iyi transfer yaptık manchesterdan ;D ama ben en çok küpelerini beğendim ;)

eLLis

Siteye bugünden beri giremedim biraz değişmiş sanki smileler en azından :D Birde eski seçeneklerle yenileri var örneğin 2 tane alıntı

Ollivanders

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 February 2010, 17:13:41
kanka koşularına falan bakarsak bence çok iyi transfer yaptık manchesterdan ;D ama ben en çok küpelerini beğendim ;)

kupede mi takıyor :) bu cocuk top oynamadan  havalara ne guzel de burunuyor ... :)

Tufan