Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Genelleme yapıyorum arkadaşım.ellerine fırsat geçince ne yaptıklarını gördüm bir kez daha.statta çoluk çocuk dinlemeden biber gazı sıkan,iki adım önündeki adama plastik mermi sıkan,stat dışında taraftara taş atan,sırf üstündeki üniformaya güvenip ana bacı insanların suratına küfür eden polis benim polisim değildir.maça gelen insanlara bu pislikleri yapan polislerde öldüğünde şehit değildir.benim vergimle maaş alacak ama egosunu tatmik etmek için bana saldıracak.yok öyle bir dünya.bugün yaptıkları artislikleri sıkıyorsa gitsin doğuda yapsın bakalım o zaman görelim ne kadar delikanlılar

lato

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 23 March 2014, 17:48:10
ewt samete katiliyorum bende genelleme yapiyorum coluk cocuk dinlemeden tahrik sonucu biber gazi yedik bude polis sıkımmi sıkımmi diye tahrik etti gozler herseyi gordu artisi var eksisi yok olaylarin

S. gitsin doğuda apo posterleriyle boy boy poz verenlere sıksın *******. Evet genelleme yapmak doğru olmaz ama % 80'inin a.q. Geri kalan %20'si ana kuzusu Allah ailesine bağışlasın..

mimar55

Arkadaşım şehitlik dediğinizde genelleme yapmış olursun onu anlatmaya çalışıyorum bende cok küfür ettim cok darbelerini gördüm ama bunlar ölünce şehit oluyor dimi lafını kullanmadım anlatabildiysem ne mutlu yoksa onların yaptıkları doğru tarzında bir kelime kullanmadım

Integral

mersin maçında antepin kaçırdıklarının haddi hesabı yok.

55ertan

Alıntı yapılan: Integral - 23 March 2014, 21:14:14
mersin maçında antepin kaçırdıklarının haddi hesabı yok.
o voley kacarmi  yaa

furkan5534

fanatik samsunsporlu

özkan

trtsporu açın olayları konuşacaklar.

özkan

23 March 2014, 22:44:27 #39953 Son düzenlenme: 23 March 2014, 22:48:33 özkan
amına kodumun çocukları size o kaskı o biber gazını verenin amına koyayım

erdem abi geçmiş olsun bu arada da.

Theofanis Gekas

Umarim gezi olaylarina önyargılı olan arkadaslar biraz olsun anlamistir insanlari.sunu belirtmek lazim bunlar bizim polis amcalarimiz değil. Burada bu kadarini yazabiliyorum anca

Forvetim

******* köpeğin posterini açıp slogan atan ortalığı yakıp yıkan piclere sağduyulu yaklaşan gıkını çıkarmayan bu polis kıyafetli ne üdüğü belirsiz kişiler futbol taraftarına ne diye bu kadar saldırganlaşıyor dertleri ne bunların kendilerini mi tatmin ediyorlar. gidin molotof atanlarla savaşın o kadar delikanlı o kadar mert görüyorsanız kendinizi. bu öfkeniz kime neye. öfkeyi yanlış yerde gösteriyorsunuz. karşında çocuk mu var kadın mı var yaşlı mı var hiç hesap etmiyorlar. bu nasıl bir kin nasıl bir psikoloji. sizi kimse zorla polis yapmadı beğenmiyorsanız bırakın yada adam gibi yapın mesleğinizi. bu işten ekmek yiyorsunuz.

samsunmania

Erdem kardeşim geçmiş olsun. Polislerin bir çoğunun psikolojik desteğe ihtiyacı var. Ayıptır, yazıktır.

Sercan

Siz o polis abileri bir de buralarda görseniz..

özkan

bu şerefsizliği yapanın kask numarası 38502.

samsunum

sadik ilhan seninde yapacağın yoruma.