Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Sahipsiz sehrin sahipsiz takimi pankartini haftaya asmak lazim. Taraftarimizda sahipsiz takimda yoneticilerimizde

evolution55

başkanları olacak olan ahmet götcek adam değil ki futbolcusu ne olsun!!!

doðan

Futbol saha içindedir ve 90 dk oynanır , saha içinde yüzlerce yada binlerce olay yaşanabilir , tekmeler , yumruklar, itmeler çekmeler , hatta hakaret velhasıl bir dünya ....
maç biter futbolcu dükkanı kapatır ve soyunma odasına gider , olması gereken buyken Abdullah KARMİL denilen şahsiyetsiz ve Galip ve diğerleri sahayı provoke etmek için ellerinden geleni yaptılar sonrası ne oldu Tribün de istenmeyen olaylar dizisi ...sen pimi çekersen bombada patlar tabi , dün yaşananlara söylenecek o kadar çok şey varki bu sayfayı esir alırım ,
Erdem Kardeşimin başına gelenlere değinecek olursam ,  Futbol oyun kurallarının saha dışı organizasyonunda Akredite edilen bazı kişiler vardır , bunlar Futbol maçının sağlıklı oynanması adına çalışırlar , Stad müdürü , saha komseri , taraftar sorumlusu , polis , gazeteci, ve bunun gibi bazı kişiler ev sahibi ve misafir takım olarakda ayrılır bu kişiler , bizim dünkü akredite edilen kişilerimizden biri de ERDEM dir ve taraftardan sorumlu yöneticidir maç için , yani samsunspor taraftarının baına gelebilecek şeylerin önüne geçmeye çalışan kişidir , vel hasıl Akredite olan kişiler maç için görevli ve görevlendirilmiş kişiler olup saha içinda tel örgüler önünde bir tek onlar bulunabilir , Bu kişler yakalarında taşıdıkları kartlarla da açıkça bellidirler. vasfın her ne olursa olsun saha içinde akredite kişiye yani görevliye hiç bir fiili müdahelede bulunamazsın .... yaşanan olay çok insafsızcadır  , saygısız ve adicedir... Erdem kardeşimin her zaman yanında olduğum gibi burdada olayı esefle kınıyorum , Ayrıca taraftarımıza aynı zulmun yaşatılmasınıda yaralanmalarına neden olacak her türlü olaya mahal verenleride kınıyorum, Saha ya akredte olmadığım için girip müdahele edemedim ( ki eden arlkadaşımıda linç ettiler ) son anda biraz müdahele edebildik ama Taraftarıma ve arkadaşlarıma bu konuda geçmiş olsun diyor .. birliğimizi ve bütünlüğümüzü zedelemeden yolumuza devam edelim diyorum .. ışık göründü dönüş yok her ne olur sa olsun... 

celebi

abi müsaade edersen yazını tribün dergide kullanmak üzere alabilr miyim

isa55

Fethiye kadar oynayabilsek puan farkıyla lider olurduk.
Korkaklığı bırak hoca, oynat şu takımı.

lato

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/23675/cop-biber-gazi-gozalti/

Haber gazetesini sevmem ama diğer sitelerde okuduğum btün haberler taraftar gerginlik çıkardığı için futbolcular kavga etti yazmış. Bir tek burada okudum taraftarın sahadaki kavgayı protesto amaçlı olay çıkardığını. Yiğidi öldür hakkını yeme. Helal olsun..

lato

Kaya

SAMSUNSPOR'un iç sahada ki başarısını nasıl engellersiniz ? Muhteşem taraftarını tribünlerden yasaklarsanız..

Ankara'da öyle bir gün geçirdik ki stat girişinde ki eziyet,stat içinde ek tribünün dakikalarca açılmayıp insanların ezilme tehlikesi geçirmesi,sahada rakip futbolcuların tribünleri tahrik edici tavırları ve en önemlisi maç sonu emniyet güçlerinin (sadece polis değil müdürler de dahil) akıl almaz tavırları..Yakasında kart olan Erdem abiye neler yaptıklarını tüm ülke gördü.Kadın,çocuk,yaşlı demeden biber gazı ve plastik mermi kullanmak hangi akıl işidir.Koca tribünün tek çıkışı var insanlar o çıkışı kullanacak o çıkışın önüne kapsül kapsül gaz atmak hangi kafanın ürünüdür..

Bunun tek açıklaması var üstümüze oynuyorlar,bu büyük taraftarı tribünlerden uzak tutmaya çalışıyorlar.Daha önce birçok kez farklı yollarla başarısız olmamızı sağladılar ama bu sefer izin vermeyeceğiz.14 maç yenilmeden gelen takımdan korkmaya devam edin...

##kdc##

İnşallah seyircisiz maç cezası falan almayız ama Allah korusun öyle bir şey olursa tribünlerin dışından da büyük bir kalabalık ile takımımıza destek veririz bence. Sesimizi yine duyuyuruz futbolculara.

Ellibeş Numara

Emniyet teşkilatına ve Tsk'ya saygı duyarım. Beni tanıyanlarda bilir. Her meslekte olduğu gibi emniyet teşkilatında da Ooo Çocukları var. Biber gazları nedeniyle birçok vatandaş öldü bu memlekette. Biber gazlarını kulanan polislerin çoğu eğitimsiz. İnsanların kafasına nişan alıp, öldürüyorlar. Tvden izledim ankara maçını. Maç sonrası futbolcular arasında kavga çıkmış. Tribünde bu olaydan dolayı ve maçtan önce geç alınmışlar heralde birde o yüzünden gergin. Birkaç koltuk kırıldı. Erdem abi ve futbolcular tribünleri sakinleştirmeye geliyor. Akredite kartı var yani bu adam Samsunspor Kulübü Yöneticisi. Patakut erdem abiye daldılar. O yavşaklara polis demek içimden gelmiyor.. :( Ulan göötünüz yiyorsa, Vatan Hainleri birçok şehirde hatta üniversitelerde apo posterleri ve paçavralarıyla yürüyüşler, mitingler yapıyor. Niye onlara sıkmıyonuz bibergazını? Vatan Hainlerinin apo posteri ve paçavralarıyla yaptıkları yürüyüşlere, Bu vatanın evlatları Türk Bayrağıyla o mitingleri veya yürüyüşleri engellemek istiyor. Birçok yerde de engelliyor, tabi bu arada kavga çıkıyor. Ondan sonra tvlerde bi haber çıkıyor. Üniversitelerde Sağ-Sol kavgası diye. Demiyorlarki; Bu vatanın evlatlarıyla, Vatan Hainlerinin kavgası diye.. :(

Bu ülkede malesef Vatan Hainlerine verildiği değer kadar; vatanını, milletini, ülkesini seven insanlara değer verilmiyor. :'(

kuzey55

polis teşkilatına karşı herhangi bir saygım kalmadı.tabi ki hepsi bir değil Allah bu işi hakkıyla adam gibi yapanı esirgesin.ama bu yavşakların ölüm haberleri en ufak bir üzüntüye sebep olmayacaktır artık bende.

lato

Az önce Urfa'da berberde tıraş oldum. Yan koltukta da bir komiser traş oluyor. Adamın telefon melodisi Godfather. Ruh halini çözmek çok da zor değil sanırım :-X

Godfather-Baba Film Müziği

samsunum

resmi siteden aciklama yapildi mi olaylarla ilgili?

lato

Alıntı yapılan: samsunum - 24 March 2014, 20:03:47
resmi siteden aciklama yapildi mi olaylarla ilgili?

Açıklama yapılmasa da geçen seneki gibi yönetimin üstüne gidilmemelidir. Zaten kendilerini taraftara siper ederek adamlıklarını gösterdiler. En çok zararı görenler de onlar olmuş zaten

beşnumara

Salı veya çarşamba günü başkan basın açıklaması düzenleyecek diye biliyorum.