Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mimar55

Tanju bu macı izlediyse artık ne diyeyim ele itiraz ettiklerî pozisyon o değil o pozisyonda hakem ne bulduda kesti pozisyonu adiloviçe iki kere yapıldı bu hareket ilkini hiç göstermediler normal bir hakemin yöneteceği maçı ankara 8 kişi ile bitirirdi ne anlatıyorsunuz ayıptır günahtır yazıktır. Ayrıca maç sonunda polisin uyguladığı aşırı şiddet aşırı gaz oraya giden cocuklar kendi cocukları olsa ne yaparlarmıydı ordaki bayanlar kızları cocukları olsa yaparlarmıydı önce karşındakinin insan olduğunu bilmek lazım polisin üstünde taşıdığı üniforma aldığı maaş beni şiddetten uzak tutmak içindir bize şiddet uygulamak için değildir

beşnumara

özkan

evet abi karmilin o.ç olduğundan daha fazla  ;)

lato

Önceki senelerde olduğu gibi bu da unutulacak. Adama en çok koyan bu oluyor..

SametYılmaz55

Yemin ediyorum Erdem abiye saldırana kadar sağ duyulu olmaya çalıştım ama Erdem abiye yaptıkları hala gözümün önünde.ondan sonra kayışı kopardım zaten.******* herif ya iki gram beyniyle üzerindeki üniformaya güvenip avukat olan birine bunları yapmak ne haddine.sen kimsin de yarım aklınla avukat birine bunu yapıyorsun.polisleri zaten sevmiyordum artık iyice nefret ediyorum

Ollivanders

Avukat olmasi da onemli degil kardesim . Insan insana bunu yapmaz . Sorun yaratan insani alirsin ama boyle bir anlayis yok . Kadinlar cocuklar vardi tribunde. Biz caremize bakıyoruz da onlar ne yapsın . Ceza alırsak şaşırmam . Bunu da bize yükleyecekler .

erkutdem55

Ankarada okumuş biri olarak Ankara polisini çok iyi bilirim.Onlar 10 kişiyi bir arada görünce gaz atıp,copla dalarlar.Hele bi de saçın uzunsa mazallah,yolda yürümek bile zor,potansiyel tikko,dhkp-c üyesisin demektir.Bayağı bir gaz ve cop yemişliğim var.Bacaktaki kaba ete denk gelirse cop o zaman fena işte.10 gün izi kalıyor,kabarıyor.Sırttaki 2 günde geçiyor  :-[

samsunmania

24 March 2014, 00:21:06 #39967 Son düzenlenme: 24 March 2014, 00:28:38 samsunmania
Alıntı yapılan: erkutdem55 - 24 March 2014, 00:13:52
Ankarada okumuş biri olarak Ankara polisini çok iyi bilirim.Onlar 10 kişiyi bir arada görünce gaz atıp,copla dalarlar.Hele bi de saçın uzunsa mazallah,yolda yürümek bile zor,potansiyel tikko,dhkp-c üyesisin demektir.Bayağı bir gaz ve cop yemişliğim var.Bacaktaki kaba ete denk gelirse cop o zaman fena işte.10 gün izi kalıyor,kabarıyor.Sırttaki 2 günde geçiyor  :-[

Yorum yok.  ;D ;D
Benim de saç yüzünden okul müdüründen dayak yemem zihnimde yer eden hoş bir anı kardeşim.

Mert

Benim anlamadığım furkan ne sokmuş bu ankarasporlulara da maç sonu üstüne yürümüşler çocuğun?

Furkan

Erdem abiye gecmis olsun tribündeydim de gazdan pek gözümü acamadım ne olduğunu göremedim. Tribünden atılan şeyler geldi deniyo polis deniyo anlamadım. Adnan kolpası yine geldi polisin gaz sıktığı sırada öyle bi depar atarak geldi ki macta öyle kostuğunu hatırlamıyorum. Şovunu yapıp gitti yine kosarak *** kolpası

Sent from my iPhone using Tapatalk

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Serpico - 24 March 2014, 00:11:42
Avukat olmasi da onemli degil kardesim . Insan insana bunu yapmaz . Sorun yaratan insani alirsin ama boyle bir anlayis yok . Kadinlar cocuklar vardi tribunde. Biz caremize bakıyoruz da onlar ne yapsın . Ceza alırsak şaşırmam . Bunu da bize yükleyecekler .

kardeşim tabikide insan insana bunu yapmaz bunda hem fikirim seninle.ancak hukuku bilen bir insana bu şekilde hukukta bir yeri olmayan davranış içine girilmesi beni çok üzdü.Bugün Erdem abiye yapılanlar yediğim gazlardan,yediğim coptan,yediğim tekmelerden daha çok acıttı  beni.pek bir ümidim yok ama inşallah bunu yapanlar cezasını bulur

Ertuğrul Sağlam

Erdem'in bir metreden direk yuzune gaz sikmasinami...
Tribunde 2 ile 12 yas arasinda onlarca cocugun arasina gaz atilmasinami...
Tribunde en az 100 tane bayanin bulundugu halde tribune gaz atilmasinami...
Samsunspor taraftarinin stadi terk etmesi icin tahsis edilmis tek kapinin onune gaz atilmasinami ...
Yada bu olaylarin baslamasina sebep olan trabzonlu pic A. KARMİL'emi soveyim. Allahsiz Serefsizler size insan diyeninde  size o yetkiyi vereninde .............

Biber gazina maruz kalmis çocukları icin cirpinan insanlar gozumun onunden gitmiyor.
Gecmis olsun Erdem Eynel ve Taraftarimiz...

cany

adamların amacı olayları yatıştırmak olsa olay kısa sürede kapanırdı. bunların niyeti farklı. maçtan önce de biber gazı sıktılar. birilerinden talimat mı almışlar nedir bilmem. dışarı bi çıktık hala devam ediyo, adamlar savaş ilan etmiş bize

Kadir ÇELEBİ

Ben polisin bilerek istenerek bu olayların olması için gönderildiğini düşünüyorum. öyleki ilk yarı bitene kadar harika bir tribün yaptık 2nci yarının hemen başında takviye polisler geldi o zaman dedim var bu işte bir iş yavşak karmilin hareketlerinden sonra tepki verildi ama hiç sahaya girilecek kadar değildi bu tepki biber gazı sonrasında ve Erdem Eynel'e yapılan müdahale taraftarı iyiceçıldırttı stad dışındada ankara bebeleriyle ve yine polisin biber gazı ve tomasıyla baya bir mucadele oldu maç öncesi birisi fenalaştı sonrasındada 2 kişi daha onlardan haber varmı arkadaşlar

atalanta8

polis tribün yerine trabzonlu sahadaki hıyara atsaydı biber gazını hiçbirşey olmazdı.