Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 19 March 2014, 14:44:07

böylesine bır maçda bu hakemn atanması gercekten manıdadır buyrun

http://www.markafutbol.com/hakem-den-ozkoylu-ye-kiyak-2-1maç günü haksız kararlar olursan tbmm eylem yapalız.

KaBuS_55

Alıntı yapılan: Desiqner - 19 March 2014, 23:03:15
Ankara'ya gitmek istiyoruz ama bu siteden organizasyon olmadıktan sonra acayip adamların arasında yola gitmek içimize sinmiyor.Bari siteden veya çevremizden özel aracıyla gidip yanına adam alabilecek abiler , arkadaşlar varsa katılabiliriz.
Şampiyonluğa oynarken deplasmana nasıl gideriz diye düşünüyoruz.İyi geceler SS.biz :)

yada bir araç daha ayarlama şansı olsa güzel olur tabi gelmek isteyen yeterli sayı varsa :)
bilet var araç yok :D

buonanotte

Siteden org olmayınca özel araca döndük bizde erken deseydin alırdım senide fakat araç doldu kardeşim.

Burak

Muhasebe bürosunda çalışacak yardımcı muhasebe elemanı arıyorum . Üst düzey olmasına gerek yok ama temel bilgileri bilmesi gerekiyor etrafınızda böyle birisi varsa benimle irtibata geçin ... 22 yaşlarına kadar erkek , ücret koşulları deneyime göre konuşulacak falan filan işte :)

berusa55

20 March 2014, 16:35:32 #39904 Son düzenlenme: 20 March 2014, 16:41:35 berusa55
Önümüzdeki 3 maçın programı...

Samsunspor'umuz - Şanlıurfaspor 29.03.2014 Saat 14:00
Adanaspor - Samsunspor'umuz 03.04.2014 Saat 19:00
Samsunspor'umuz - Mersin İdman Yurdu 07.04.2014 Saat 20:00

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=20213

Burak

Baumax kapanıyor diyorlar bilen var mı doğrusunu ?

amisos5506

arkadaşlar balıkesir maçında olduğu gibi ankaraspor maçında da oyun var.bize karşı.ankaraspor u aradım dediği ankaraspor tarafının biletleri de bitti dedi.bu şerefsizlikleri bu aralar rakiplerimiz çok yapar oldu.

berusa55

Evet Burak; Türkiye pazarından çekiliyor. Samsun'a has bir durum değil yani. IKEA veya Koctas talip olabilir o alana. Kapar hemen biri...

Burak

Benim favori mekanımdı vallahi üzüldüm   :-X aynı tarz birisi gelsi keşke Ikea 'da güzel olur gerçi ama formatları olarak farklı mekanlar atıl kalmasında orası bir dünya'da adam çalışıyordu

Mert

Aynı tarz olarak bauhaus var.Fakat onun da marmara bölgesinde küçük çaplı şubeleri var.Hazır eşya bakımından ikea iyidir fakat hırdavat,sıhhi malzemeler,bahçe işleri aletleri vs. bakımından baumax iyiydi.Ne diyelim hayırlısı olsun.

Atakumlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 March 2014, 16:35:32
Önümüzdeki 3 maçın programı...

Samsunspor'umuz - Şanlıurfaspor 29.03.2014 Saat 14:00
Adanaspor - Samsunspor'umuz 03.04.2014 Saat 19:00
Samsunspor'umuz - Mersin İdman Yurdu 07.04.2014 Saat 20:00

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=20213

Bu nasıl iş anlamıyorum , pazar gününe bize maç neden verilmiyor !!! biri cumartesi biri p.tesi macların bu kadar da serefsizlik olmaz ...

beşnumara

Pazar seçim var. Adana maçı perşembe olduğu için pazara vermiyorlar. Bence güzel tarihler. Urfa akşam olsaydı çok iyi olurdu

Atakumlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 March 2014, 18:32:05
Pazar seçim var. Adana maçı perşembe olduğu için pazara vermiyorlar. Bence güzel tarihler. Urfa akşam olsaydı çok iyi olurdu

Fatih'im haklısın Urfa Maçının olduğu hafta pazar günü seçim var ...
Genel anlamda bakalım bi de olaya pazar günü oynamadığımız bazı maçlar : ibb-balıkesir-ordu ayrıyetten ankaraspor macını hafta içi oynadık ... Rakiplerimizden bir tek sayarsak Manisa ile Pazar günü oynadık ... ve şimdi Mersin maçı p.tesi günü ...

beşnumara

Pazartesi trabzon ile adanaya bastık abi öyle düşün :)

celebi

Alıntı yapılan: Atakumlu - 20 March 2014, 18:58:58
Fatih'im haklısın Urfa Maçının olduğu hafta pazar günü seçim var ...
Genel anlamda bakalım bi de olaya pazar günü oynamadığımız bazı maçlar : ibb-balıkesir-ordu ayrıyetten ankaraspor macını hafta içi oynadık ... Rakiplerimizden bir tek sayarsak Manisa ile Pazar günü oynadık ... ve şimdi Mersin maçı p.tesi günü ...

atakum tüik şubesi gibisin be kardeşim  :) :) :)