Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Alıntı yapılan: kamuri - 13 March 2014, 15:46:11
13 yasindaki taraftarimiza 1500 TL idari para cezasi vermişler :x((

Ayrıca şöyle bir haber dolaşıyor

BU NEYİN KİNİDİR ? AYIPTIR GÜNAHTIR ?

Samsunspor Konyaspor maçında ceza alarak müsabakalardan men edilen iki taraftarımız 1461 Trabzon maçı öncesinde karakola giderek imza attılar.İkinci yarıda da imza atan taraftarlarımız evlerine dönerken maçın bitiş düdüğünün ardından yaklaşık 15 dakika sonra takımımız soyunma odasına girerken kapalı tribünden futbolcularımıza el sallanmanın bedelini 1000 TL idari para cezası ile ödediler.

MAÇ BİTMİŞ EVLERİNE GİDERKEN BOŞ TRİBÜNLERE GİRİP FUTBOLCULARA MORAL VERENLERİN SUÇU NEDİR?BU NEYİN KİNİDİR?

TRİBÜNLERDE TEK OLAYIN YAŞANMAMASINA RAGMEN BU NEYİN KİNİDİR?BU NEYİN HIRSIDIR

Kodalak

Alıntı yapılan: samsunum - 13 March 2014, 16:54:45
Ayrıca şöyle bir haber dolaşıyor

BU NEYİN KİNİDİR ? AYIPTIR GÜNAHTIR ?

Samsunspor Konyaspor maçında ceza alarak müsabakalardan men edilen iki taraftarımız 1461 Trabzon maçı öncesinde karakola giderek imza attılar.İkinci yarıda da imza atan taraftarlarımız evlerine dönerken maçın bitiş düdüğünün ardından yaklaşık 15 dakika sonra takımımız soyunma odasına girerken kapalı tribünden futbolcularımıza el sallanmanın bedelini 1000 TL idari para cezası ile ödediler.

MAÇ BİTMİŞ EVLERİNE GİDERKEN BOŞ TRİBÜNLERE GİRİP FUTBOLCULARA MORAL VERENLERİN SUÇU NEDİR?BU NEYİN KİNİDİR?

TRİBÜNLERDE TEK OLAYIN YAŞANMAMASINA RAGMEN BU NEYİN KİNİDİR?BU NEYİN HIRSIDIR

03.03.2014  mü?torku konya maçımı

burda bir terslik yokmu,

samsunum

O benimde dikkatimi çekti ama bilmiyorum

orucreis

2012-2013  sezonu o yanlış yazılmış

özkan

Sadece Samsunspor

13 March 2014, 21:09:49 #39845 Son düzenlenme: 13 March 2014, 23:33:37 ##kdc##
Tsye 6 mac ve 80.000 tl ceza. Serefsizlik bu biz yapsak varya kulubu kapatirlar

eprianu

6 maç bence iyi vermişler. Az önce haberlerde okudum hala artistlik yapıyorlar
cezaya itiraz etmeyeceklermiş, TFF de yalvarıyordu nolur edin  :rulet:

Aslankaya

14 March 2014, 02:02:05 #39847 Son düzenlenme: 14 March 2014, 02:06:48 Aslankaya
Alıntı yapılan: Burak - 12 March 2014, 17:39:29
Sözcü kimin emriyle çalışıyormuş onu bir açar mısın kardeşim ? Her gün aldığım bir gazete de merak ettim

sözcü birilerinin emriyle mi çalışıyor onu bilmiyorum ama şuan piyasada ki en dandik muhalefet gazetesi desem yanlış olmaz.efsane başkanımız hasbi ağanın ticari hayatını bitirmek için uğraşan,yazılar yazan ugur dündar'da orda yazıyor sanırım. paran çöpe gidiyor.

özkan

Hazır konusu açılmışken,geçmişteki büyüklerimiz uğur dündarın hasbi ağayla baya uğraşıp batmasında büyük rol oynadığını söylüyorlar.doğruluğu nedir acaba.

sadece55

Alıntı yapılan: Aslankaya - 14 March 2014, 02:02:05
sözcü birilerinin emriyle mi çalışıyor onu bilmiyorum ama şuan piyasada ki en dandik muhalefet gazetesi desem yanlış olmaz.efsane başkanımız hasbi ağanın ticari hayatını bitirmek için uğraşan,yazılar yazan ugur dündar'da orda yazıyor sanırım. paran çöpe gidiyor.

paran çöpe gidiyor muhabbeti hoş değil herkes istediğini alır okur buna kimse karışamaz.Ama Sözcü gazetesinin de tarafsız olduğunu söylemek zaman gazetesinin tarafsız olduğunu söylemekle veya Hükümeti destekleyen gazetelerin tarafsız olduğunu söylemekle eşdeğer Bence...Gazeteler ayakta durabilmek için bir kesimi seçiyorlar onları memnun edecek şekilde yazıyorlar Malesef Türkiye de

amisos5506

HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Samsun şehrinin maddi destek konusunda sessiz kaldığı şu günlerde hızır gibi yetişen eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, her zaman olduğu gibi yine destek elini uzattı, krizi çözdü. Kılıç'ın verdiği destekle futbolculara ödeme yapılırken Başkan Emin Kar, "Ondan Allah razı olsun" dedi

YİNE ELİNİ UZATTI

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'da yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle futbolculara ödeme yapılamıyordu. Samsun şehri maddi destek konusunda sessiz kalmış Başkan Emin Kar ise bu durum karşısında adeta isyan etmişti. İşte bu karamsar tablo yaşanırken her zaman Samsunspor'a maddi manevi destek veren eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, bir kez daha hızır gibi yetişti. Samsunspor'a yine destek elini uzatan Suat Kılıç, herkesi sevince boğdu. Kılıç'ın yaptığı destekle futbolculara ödeme yapıldı. Kritik Bucaspor maçı öncesi oyuncuların moral motivasyonu üst seviyeye çıktı. 

KILIÇ, AKSOY, KÖKTAŞ

Yine AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ta Samsunspor'a her zaman destek olanlardan. Köktaş'ın da kulübe kaynak sağlanması konusunda büyük çaba harcadığı ifade edildi.  Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un da maddi kaynak konusunda yoğun görüşme yaptığı öğrenildi. Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Sayın Suat Kılıç, her zaman destek oldu. Sayın Valimiz ve Fuat Köktaş'ı da ayırt etmemek lazım. Suat Kılıç'ın inanılmaz bir  hassasiyeti var Samsunspor'a. Krizi o çözdü. Verdiğ paranın tamamını futbolculara dağıttık. Samsunspor için bir talebimizi dahi geri çevirmedi. Ondan Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum" dedi. 

Aslankaya

Alıntı yapılan: Erdinc - 14 March 2014, 10:29:26
paran çöpe gidiyor muhabbeti hoş değil herkes istediğini alır okur buna kimse karışamaz.Ama Sözcü gazetesinin de tarafsız olduğunu söylemek zaman gazetesinin tarafsız olduğunu söylemekle veya Hükümeti destekleyen gazetelerin tarafsız olduğunu söylemekle eşdeğer Bence...Gazeteler ayakta durabilmek için bir kesimi seçiyorlar onları memnun edecek şekilde yazıyorlar Malesef Türkiye de

herkes istediğini alsın,almasın demiyorum.
aldığı için hain de ilan etmiyorum.
sözcü için tarafsız demiyorum.
zaman veya diger gazetelerin objektif olduğunu da söylemiyorum.

gazetelerin bir ideolojinin peşinden gitmesi,bu dogrultuda yayınlar yapması gayet normal.apolitik olmaları,objektif olmaları da beklenemez. sözcünün muhalefet içinde ki kötü gazetelerin başında geldiğini söylüyorum.internet trollerinin hazırladığı asparagas fotografı ciddiye alıp okuyucularıyla paylaşan bir gazeteden bahsediyoruz. muhalefet olsunda ne olursa olsun diye ya işi saflığa vuruyorlar ya da saf insanlar tarafından yönetilen bir gazete..muhalif duruş içinde olan daha kaliteli,seviyeli gazeteler var.sözcünün tiraj sayısı iyi ama itici gazete.abartılı ve üslubu kötü. akit gazetesi bir , sözcü iki.. biraz tutar,seviye,insaf gerekli bu gazetelere. 

sadece55

Bende bu yorumuna katılıyorum.

furkan5534

bi haber okudumda paylaşmak istedim.Reading kulübü sahibi kulübü satıyormuş dikkatimi çeken bir yer oldu.
"Reading, Premier Lig'e yükselirse, İngiliz federasyonu yayın havuzundan doğrudan 63 milyon Pound (105 milyon dolar) ödeme yapacak."
Bu nasıl bir paradır ağzım açık kaldı.Demekki ingiltere amatör lig takımı bile bizden nasıl 10 kat daha pahalı öğrenmiş oldum.

brigand

Alıntı yapılan: furkan5534 - 14 March 2014, 15:37:53
bi haber okudumda paylaşmak istedim.Reading kulübü sahibi kulübü satıyormuş dikkatimi çeken bir yer oldu.
"Reading, Premier Lig'e yükselirse, İngiliz federasyonu yayın havuzundan doğrudan 63 milyon Pound (105 milyon dolar) ödeme yapacak."
Bu nasıl bir paradır ağzım açık kaldı.Demekki ingiltere amatör lig takımı bile bizden nasıl 10 kat daha pahalı öğrenmiş oldum.

Bu konu bayağı bir detaylı aslında. Konu hakkında yaptığımız çalışmalar bile mevcut. Ancak şuan ki düzende ligi olduğunda 10 değil 20 kat değerli göstersek de o seviyelere gelemeyiz. Özetleyecek olursak orada tüm yayın,reklam vb. gelirler federasyonla birlikte bizde ki kulüpler birliği vakfına eşdeğer bir vakıfta. Federasyonun düzenleyici, denetleyici rolü daha fazla. Bizde de bu şu sıralar böyle bir girişim var. Kulüpler Birliği'nin Digiturk'ü TMSF'den satın alarak devam etmek istediği açıklandı. Ama buna izin verileceğini sanmıyorum. Özellikle de ligin gerçek değerine düşüp, kulüplerin düşüşe rağmen daha adil bir paylaşım yaşayacağını varsayarsak federasyon hayatta izin vermez.

Premier Lig'in değeri tartışılmayacak derecede yüksek. Bizim de en azından gerçekten bir seviyeye çıkabilmemiz için bu tür düzenlemelere ihtiyacımız var.