Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Bu tarz seri yakaladığımız zamanlar hep bir üst lige çıkmışız  :--* bu da mı tesadüf  :)  :-\ :-\

Ellibeş Numara

maviay55

"cephanemiz bitti birlik geri çekiliyor paşam" diyen komutanına.., "cephaneniz bittiyse süngü var asker süngünü tak ve diren zira ben size taarruzu degil ölmeyi emrediyorum" dediginde,
"emredersiniz pasam" diyerek selam verip cekilen komutanını tekrar cagırıp "ben sana ne emrettim asker" diye soran., "ölmeyi emrettiniz pasam" diyerek ölüme gidebilen., bu emri verebilen ve itaat eden bütün yüce ruhlu vatansever kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun..
...,Çanakkele kahramanlarına saygıyla...

utb 55

Çanakkale zaferinin 99.yılı kutlu olsun.

kip55

Arkadaslar ankaraya otobus kalkiyormu ve hangi forumda oldugunu bulmadim yardimci olurmusunuz

Sadece Samsunspor

Arkadaslar maci trabzon bolgesi hakemi yonetecekmis. Kesinlikle izin verneyelim sonra basimizi cok taslara vururuz. Superlig yolunda boyle seylere dikkat etmeliyiz bence. Hakem degismesi icin basvru yapmali kulup.

amisos5506

bakan akif kılıç a tweet atalım.en azından uyarılsın.tarafsız olsun.beyler aklıma kötü şeyler geliyor.ankaraspor un başında melih gökçek ve oğlu ahmet gökçek var.samsunspor u bunlara yedirtmemeliyiz.

amisos5506

Bu haftasonu oynanacak Ankaraspor-Samsunspor maçına trabzon bölgesi hakemi Mustafa Aydın atanmıştır.Samsunla trabzon arasındaki şehir çekişmesi bellidir ve trabzon dan bir hakemin bu maça atanmasının zamanlaması manidardır.ilgili konu gençlik spor bakanı samsun milletvekili Akif Çağatay Kılıç olmak üzere bütün siyasi ve bürokrasiden temsilcilere açıklanmıştır.Hal böyleyken bu maça yapılan atamayı bir kez daha gözden geçirmenizi arz ederim.saygılarımla

FATİH TAFLAN
                                                                                                                                               Samsunspor Taraftarı
iletisim@tff.org  bu adrese mail atabiliriz.telefonla arayıp konuşmak istedim ancak hakem atamalarıyla ilgili yazışma yapılabileceğini telefonla görüş belirtilmeyeceğini söyledi açan şahıs.

amisos5506

bu konuya lütfen duyarsız kalmayalım.bakana tweet atalım.içimizden geleni de iletisim@tff.org a yazıp atalım.biz başkaları gibi yağmurluk giyip şov yapan futbolcusuna küfür eden taraftarlar değiliz.lütfen burda da duyarlı olup farkımızı belli edelim.

Sadece Samsunspor

düştüğümüz sene hüseyin göçek son maça verilincede ses çıkarmadık çatır çatır düşürdüler artık susma vakti değil

Ayberk

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: amisos5506 - 19 March 2014, 14:41:25
   Bu haftasonu oynanacak Ankaraspor-Samsunspor maçına trabzon bölgesi hakemi Mustafa Aydın atanmıştır.Samsunla trabzon arasındaki şehir çekişmesi bellidir ve trabzon dan bir hakemin bu maça atanmasının zamanlaması manidardır.ilgili konu gençlik spor bakanı samsun milletvekili Akif Çağatay Kılıç olmak üzere bütün siyasi ve bürokrasiden temsilcilere açıklanmıştır.Hal böyleyken bu maça yapılan atamayı bir kez daha gözden geçirmenizi arz ederim.saygılarımla

FATİH TAFLAN
                                                                                                                                               Samsunspor Taraftarı
iletisim@tff.org  bu adrese mail atabiliriz.telefonla arayıp konuşmak istedim ancak hakem atamalarıyla ilgili yazışma yapılabileceğini telefonla görüş belirtilmeyeceğini söyledi açan şahıs.

geçen sene evimizde ankaragücüne 4-2 yenildiğimiz maçı yönetmişti

samsunluerhan

bilet almak ıstıyoruz bılet almak ıcın kımınle ırtıbat kurmamız gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım :(  :(
,

Desiqner

Ankara'ya gitmek istiyoruz ama bu siteden organizasyon olmadıktan sonra acayip adamların arasında yola gitmek içimize sinmiyor.Bari siteden veya çevremizden özel aracıyla gidip yanına adam alabilecek abiler , arkadaşlar varsa katılabiliriz.
Şampiyonluğa oynarken deplasmana nasıl gideriz diye düşünüyoruz.İyi geceler SS.biz :)

Sonuna Kadar 55

BİLGİ : Ankaraspor - Samsunspor maçı biletleri bugün satışa çıkmıştı. Ancak satışa çıktıktan bir kaç saat içerisinde biletlerin bitmesi sonucunda bir çok taraftar maçı izlemek için Sosyal medyadan Ankaraspora tepki mesajları gönderdi . Kale Arkalarının Samsunspor taraftarlarına verilmesini isteyen taraftarlarımızın istediği oldu.
Gelen bilgilere göre, Ankaraspor yönetimi kendi taraftarlarının fazla olmayışından dolayı Kale Arkasını komple Samsunspor Taraftarlarına tahsis edilebileceğini söyledi. Yarın Ek biletlerin satışa çıkması bekleniyor..