Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Mersinle manisa da kazanırsa çok kötü olacak. bizim gücümüz ilk 6 'ya yetecek gibi.İlk 2 çok çok zor. Kalemiz formsuz.Çok kötü.

eprianu

1461 trrabzon resmen dibe yerleşmiş. Beter olun köppekler  ;D

GençKozluklu

Bu tempoda gidersek ilk 2 olur. Fikstürde bizim direk rakiplerle maçlarımız olduğu gibi Ord, Balıkesir, Ankara ve Belediyenin kendi aralarındaki maçlar da var. Buca ve Ankara'dan 6 paun alırsak ilk ikideyiz Allhın izniyle.

samsunmania

MİY in yapmaya çalıştığı kareodaki sosyal mesaja bak. We Are Your Father.
Yaratıcılık ve işçilik on numara??!! :rulet: :rulet:

özkan

travzanlıların ustun performansıyla maç yarıda kaldı insan degıl bunlar.

eprianu

Sahaya kocaman kaldırım taşı bile atıldı. Biz yapsaydık 10 maç verirlerdi herhalde.
Onlara bence saha kapatma bile verilmez  :hnk:

twitter

fenerden daha zararlı bunlar takımına
sal serbest atışını atsın daha adamlar

holigan5565

Efsane efsane ne efsanesi a q dumun fenerbahçesi diyerek taklitçilik yapan çömlekçi çocuklarını kınıyorum
bayağı bir benimsediler anlaşılan bu tezahüratı hemende kendilerine mal ettiler.

özkan

abartmıyorum bu kadar küfüre en az 750 maç ceza vermesi lazım federasyonun.sahada bi çimleri sökmedikleri kaldı. :deli: beter olun inbeler  :)

Ollivanders

En fazla kaç maç ceza verilir bu Trabzana veya kaç kişiye ceza verilir ? Görecegiz bakalım

berusa55

Şu hayvanları gördükten sonra bir kez daha diyorum ki "iyi ki Samsunspor'luyum"...

MeL_55

vallaha sikeden dolayi sampiyonlugu calan takima karsi bizde oynasaydik "olsun alsinlar" diye oturacak degildik
biliyorum trabzonspor ezeli rakip ama bence adamlar hakli sonuna kadar

sikeden dolayi düsmesi gereken sivasspor o sezon bizi kümeye gönderdi. unutmayalim

atalanta8

şu 2 pislik takımı düşüründe  türk futbolu bi temizlensin artık

emre

10 March 2014, 22:44:52 #39808 Son düzenlenme: 10 March 2014, 23:05:44 emre
Şike olayı ile ilgili pek çok şey söylenebilir ancak şu an Trabzon'da yaşanan bir sürü olay var. Küfür etti diye bir yıl men yiyen taraftarımızın yanında bunlara nasıl cezalar verilecek ya da herhangi ceza verilecek mi bakalım.

Sadece Samsunspor

Hamsi beyinli lazlar delirin kudurun lan kokunuz kurusun insallah kume dusersiniz. Millet taraftar gorsun KING OF THE NORTH SAMSUN