Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

11 March 2014, 22:42:48 #39826 Son düzenlenme: 12 March 2014, 07:31:57 Ayberk
Ekmek almaya gitmesi, oradan geçiyor olması veya eylemde bulunması neyi değiştirir ki? Sudan sebeplerle insanlar ölmeye devam ediyor bu ülkede, işte bu çok acı.

SametYılmaz55

Bence en acı olan bazı insanların 15 yaşındaki çocuğun ölümüne seviniyor olması.15 yaşındaki çocuğun ölümünden mutlu olan bir sürü vicdansız var ne yazık ki

##kdc##

Allah rahmet eylesin, Allah'ım geride kalan anasına babasına sabırlar versin.

Çocuklar ölüyor millet hala siyasi rant peşinde. Suçluları bu dünyada olmasa bile ahirette hesabını verirler ama çocuk yaşta öldürülen insanların isimlerini, acılı ana babalarını kullanarak siyaset peşinde koşanlar da en az bu çocuğun katilleri kadar suçlular..

Ben 23 yaşındayım bu yaşıma kadar hiçbir siyasi partiye sempati duymadım hala da duymuyorum. Bazı AKP'lilere bakıyorum çocuğun orada ne işi vardı diyorlar vicdansızca, Bazı CHP'lilere de bakıyorum ölmüş çocuğun üstünden iktidara bastırmaya çalışıyorlar hala.. Sabah, Hürriyet, Sözcü..vs gibi gazeteleri geçtim zaten birilerinin emirleriyle çalışıyorlar ama Zaman Gazetesi de 6 ay önce "Berkin Elvan ismini kullanarak sokakları savaş alanına çevirdiler" manşetiyle göstericileri kınarken, bugün polis sert müdahalede bulundu diyerek polisi kınıyor. Hiç mi kimse samimi olmaz Allah aşkına. 

Aklı başında vicdan sahibi hiç kimse kalmamış görünüyor, Allah'ım sonumuzu hayır etsin.

lato

Alıntı yapılan: ##kdc## - 12 March 2014, 01:48:15
Allah rahmet eylesin, Allah'ım geride kalan anasına babasına sabırlar versin.

Çocuklar ölüyor millet hala siyasi rant peşinde. Suçluları bu dünyada olmasa bile ahirette hesabını verirler ama çocuk yaşta öldürülen insanların isimlerini, acılı ana babalarını kullanarak siyaset peşinde koşanlar da en az bu çocuğun katilleri kadar suçlular..

Ben 23 yaşındayım bu yaşıma kadar hiçbir siyasi partiye sempati duymadım hala da duymuyorum. Bazı AKP'lilere bakıyorum çocuğun orada ne işi vardı diyorlar vicdansızca, Bazı CHP'lilere de bakıyorum ölmüş çocuğun üstünden iktidara bastırmaya çalışıyorlar hala.. Sabah, Hürriyet, Sözcü..vs gibi gazeteleri geçtim zaten birilerinin emirleriyle çalışıyorlar ama Zaman Gazetesi de 6 ay önce "Berkin Elvan ismini kullanarak sokakları savaş alanına çevirdiler" manşetiyle göstericileri kınarken, bugün polis sert müdahalede bulundu diyerek polisi kınıyor. Hiç mi kimse samimi olmaz Allah aşkına. 

Aklı başında vicdan sahibi hiç kimse kalmamış görünüyor, Allah'ım sonumuzu hayır etsin.

Çok güzel özetlemişsin abi. Ölenlerin arkasından bir tek ailesi ve yakınlarının yüreği yanar. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Gerisi şov peşinde malesef

south_london

Alıntı yapılan: Ayberk - 11 March 2014, 22:42:48
Ekmek almaya gitmesi, oradan geçiyor olması veya eylemde bulunması neyi değiştirir ki? Sudan sebeplerle insanlar ölmeye devam ediyor bu ülkede, işte bu çok acı.

olayin ozeti tebrik ederim.

Burak

Sözcü kimin emriyle çalışıyormuş onu bir açar mısın kardeşim ? Her gün aldığım bir gazete de merak ettim

ErkÇay55

31 hafta 23 Mart 2014 PAZAR  GÜNÜ

SAMSUNSPORUMUZUN - ANKARASPORLA  OYNAYACAĞI MAÇIN SAATİ 13.30 olarak açıklanmış.

Buca maçı kazanarak bu deplasmanı kendi evimizdeki gibi kazanırız diye düşünüyorum.

Ellibeş Numara

Bazen sen mikrofona değil,
Mikrofon sana konuşur.. :D

emre

özkan

arkadaslar cok acıl kan lazım grubu onemlı degıl fakulteye gıdılecek nerdeysenız alacagım sızı 0543 406 83 56

samsunum

kamuri

keşke krala da bi jubile yapsak celil  gibi celil ortalasa kral yazsa :evet: şurası kesin kral geri döndü :evet:

utb 55

Celil Sağır'ın jübile maçı efsane maç olur gibime geliyor.

kamuri

13 yasindaki taraftarimiza 1500 TL idari para cezasi vermişler :x((