Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kais

bu kadar yoboz ınsan toplulugu gormedım ınsan da denmez bunlara ya hayvan bıldıgın hayvan cahil baskanlarıda apayrı bır mal cezamız neyse cekerız demıs d****

eprianu

mimar55

Provakasyon der geçerler .. Allahın adaleti şaşmaz... Alt takımları küme düşer bunlarda zorla ceza yer inşallah

özkan

Fenerbahçeli futbolcular uzun süre soyunma odasında kalınca ünlü bir köfteciden 4 paket dolusu 55 porsiyon ekmek arasında köfte söylediler. :D

SametYılmaz55

Alayı mal bunların:)hala temiz futbol istiyoruz o yüzden oynatmadık Fenerbahçeyi diye yaptıkları mallıklarla övünüyorlar:)Samsundan tanıdıklarım vardı totoşlar kalkıp maça gitmişler.içlerinde patladı ya acayip keyiflendim akşam akşam

muzaffer4

Alıntı yapılan: özkan - 10 March 2014, 23:53:01
Fenerbahçeli futbolcular uzun süre soyunma odasında kalınca ünlü bir köfteciden 4 paket dolusu 55 porsiyon ekmek arasında köfte söylediler. :D

hamsi tava söyleselerdi keske. :holey:

Burak

Alıntı yapılan: eprianu - 08 March 2014, 19:10:02
Bu oyunu hayal meyal hatırlıyorum. Sanırsam hiç oynamadım. Sensible Soccer 96 97.
Bu akşam nerden aklıma geldiyse indireyim dedim. İçinde Samsunspor olduğunu hatırlıyordum.
Doğru hatırlıyormuşum. Samsunsporumuzun 96/97 kadrosu :)

Bir de bazı isimleri çıkartamadım.

Sen sible ve Kick Off a yetişmiştim ama 10 yaşında falandım çoknet hatırlamıyorum çok eğlenceli bir oyundu yalnız onu net hatırlıyorum

brigand

Gencecik yaşta ekmek almaya çıktığı sokakta sağa sola hunharca saldıran polisin attığı gaz fişeğiyle yaralanıp aylarca mücadele verip Hakk-ın rahmetine kavuşan bu küçük adam aslında neyin ne olduğunu bize en acı şekilde tekrar gösterdi. Mekanı cennet olsun. Ailesi evlat acısını yaşarken kimin vicdanı ne durumda olur orasını Allah'a havale ediyorum.

Dartagnan

Forumda siyaset yasak arkadaslar lütfen (!)

ult55ras

Alıntı yapılan: Dartagnan - 11 March 2014, 12:11:37
Forumda siyaset yasak arkadaslar lütfen (!)

masum bir çocuğun katledilmesi ne zaman siyaset oldu. ''haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır''

Dartagnan

2. Alay, kinaye veya küçümseme anlamı kazandırılmak istenen sözden hemen sonra yay ayraç içinde ünlem işareti kullanılır.
Örnek: Çok düşüncelisin (!) teşekkür ederim. Adam, akıllı (!) olduğunu söylüyor.

Ben de dilsiz şeytanım rahat ol hacı ;)

Sercan

mehmet yılmaz

Şehit polislerimize ve Berkin Elvan'a rahmet; ailelerine sabırlar diliyorum. Yürekler yanmaya devam ediyor. :(
Bundan sonra yazacaklarim sitenin genel kurallarına aykırı olacağı için dvam etmiyorum.
Sorumluluk makaminda olanlar ortada.

SametYılmaz55

Daha 15 yaşındaydı,annesi her sabah onun yatağının başına gidecek uyan hadi çocuğum diyecekti.Kahvaltısını hazırlayacak okula gönderecekti Berkin'i.Yanağından öpecekti evladını,saçlarını okşayacaktı çocuğunun...Berkin daha büyüyecek sevecekti,bazen çok mutlu olacaktı,yeri gelecek ağlayacaktı ama her şeye rağmen yaşayacaktı katilleri olmasaydı :'( :'( :'(