Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

Efes "Bir macin icine nasil edilir" dersi verdi bugün. Yazik ettiler emeklerine

hakan55

maç bir onlara bir bize geçti sonunda onlarda kaldı. son periyot da çok beceriksizdik aksine adamlarda nereden atsa girdi. Seriyi 2-0 dan 2-2 ye getirdik ama daha fazlasına nEFESimiz yetmedi maalesef çok üzücü bir son oldu ama yine de buralara kadar gelebildiler. tebrikler efes

erkutdem55

Anadolu Efes'in kadrosu Fınal Four oynayabilecek kalitede bir kadroydu ama koç maalesef bu seviyede değil.Ermal,Sinan,Doğuş gibi oyuncuları rotasyonda sezon boyunca iyi kullanamadı.Baraç sakatlandı,Semih yoruldu,yanda Ermal var ama sezon boyunca oynatmamışsın ki faydalanasın.Tam o dakikalarda oyunu çevirdiler zaten.Bi de şu saçma alan savunması.Dış atıcıları iyi bir takıma karşı 3 - 2 alan savunmasının yaradığını hiç görmedim.Maçtan 1 hafta önce Vujacıc kadro dışı bırakıldı ki bu zamanlama olarak berbat bir karardı.Seneye iyi bir koçla Anadolu Efes kupayı alabilir.

babasamsunlu

la tamam bi basket takımı kurup seni sorumlu yönetici yapacam.
iyiki basketboldan anlıyorsun ***..  :suslen:

Ayberk

işadamı olmak varmış şu dünyada. bugün elinin kiri olan 3-5 kuruşu "prim" olarak ver, yarın o üç kuruş 20 kuruş olarak geri gelsin. ne güzel iş. sonra o 20 kuruşun 10 kuruşunu tahsil etmişken de ki:"alacağım var ama üstü kalsın, bağışlıyorum" sonra tekrar kral ol, imparator ol... valla güzel iş ::)

5trawberry

Ağlamak istiyorum...
Bu nasıl 3d, makaralara bak off!

babasamsunlu

Özcan İNAN

Manuel Fernandes çok güzel bir söz söylemiş  ''Futbol, İspanya'da ve Portekiz'de pasla, Türkiye'de kalple oynanıyor.'' >l<
Bizim 12. adamımızda kalp var ama sahadaki 11 adamda olmayınca da olmuyor...

sametozcan

erhan hoca zamanında takım top oynuyodu. besım hoca ise o futbolcuları sahada yurutturuyo . keske erhan hoca bırakmsaydı en azında plaayofa gıdebılırdık nerden geldın besim hoca nerden !!

samsunmania

Ayberk

beyler sakin kafayla düşününce bu hafta tki kendi evinde ne yapıp edip kartalı yener. biz de antep belediyeyi -hani olur ya oynayası gelirse bizimkilerin- yenersek, kesin olarak kümede kalıyoruz.

samsunum

lokmana ceza verin diyen ts li yöneticiler değilmiydi . Önce kendi futbolcularına baksın . alayının ben ...

Bakican55

Ya aklıma bir fikir geldi çok ağır bir şekilde bu futbolculara taraftarının çektiklerini ve formanın ağırlını bildiren bir mektup yazsak her oyuncuya özel gönderen kısmına Büyük Samsunspor taraftarı okusunlar belki bir şeyler yaparlar tarihimiz ve büyüklüğümüzü kavrarlar belki

55.hakan

Alıntı yapılan: Bakican55 - 29 April 2013, 16:59:29
Ya aklıma bir fikir geldi çok ağır bir şekilde bu futbolculara taraftarının çektiklerini ve formanın ağırlını bildiren bir mektup yazsak her oyuncuya özel gönderen kısmına Büyük Samsunspor taraftarı okusunlar belki bir şeyler yaparlar tarihimiz ve büyüklüğümüzü kavrarlar belki
Aynı şey sabah aklıma geldi.Bir mektup hazırlayıp tüm futbolculara da okunabilir.Yönetimden bir arkadaş tarafından.

Ertuğrul Sağlam

Orospu Çocuklarının bu kadar yoğun olarak yaşadığı bir il daha varmıdır acaba Türkiye'de?