Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

Bu gerizekalılar dün geldi, yarın giderler. Ne sanıyorlarki süperlige mi çıkacaklar, şampiyon mu olacaklar? Allahın şikecileri işte. 2 sene sonra hiç birinin esamesi okunmayacak.

stencil

Taraftar ile ilgili açıklama resmi siteden niye kaldırıldı??

jurista

29 April 2013, 23:04:47 #36587 Son düzenlenme: 30 April 2013, 01:47:47 jurista
şu yaşananlar ve yaşatılanlar trabzonda olsaydı savaş ç.ıkmıştı savaş ... adamlar emniyet müdürüne ertan yav ... diye başlık atacak kadar taşşaklı ,bu ülkenin emniyet müdürü kendisine yav .... diye giden başlığa cevap veremeyecek kadar pısmış .
bu şehirde benim takımıma benim taraftarıma zulmeden kimlerse bilmek en doğal hakkımız değil mi ? bildiriyi bile siteden sildirecek güç irade kimdir nereden gelir bilelim ,bilmeliyiz ...
koşulsuz her anında bu yönetime destek veren bizlerin bunu bilmemiz hakkımız
küme düşmek filan önemli değil bun saatten sonra , şehrin adını değiştirelim sokarım bu şehire de böyle tepkisiz memleketini sevmeyen savunmayan samsun halkına
da ..
samsunun ekmeğini yiyip samsuna küfür eden orospu çocuklarına bu memleketi bırakıp gidelim lanet olsun böyle şehire böyle memlekete çıldırmak üzereyim artık kafayı yedik kafayı

ult55ras

desperate1

bu ülkenin en büyük spor kanalı ntv spor da bizm 3d kareo ile ilgili bırak resmi videoyu tek bir cümle bile yok.özgür buzbaş müdür olmadı mı  bu kanalda tanıyanınız varsa ulaşsa da bu kareo dan tüm türkiyenin haberi olsa keşke.bu kadar güzel bir kareo nun siklenmemesi acayip moralimi bozuyor

BEŞİKTEN_MEZARA

Trübünde birlikte olamayan biz neyi yapmaya çalışıyoruz süt neyse kaymak o değilmi her zaman ,biz kendi şehrimizi o kadar salmışızki bizlere sizi ancak şu malum şehirliler yönetir diye hep aynı şehrin idarecilerini başımıza koyuyor bu sistem zaten samsun halkı hiçbişey onların gözünde atamaları geç seçimle gelen idarecilerde bile sorumsuzuz. kendi şehrimizde başkalarına karşı lobi yapacaz  artık şu  ironiye bakarmısınız. Ben her zaman tribünde güçlü olmanın bir nevi gizli lobi olduğunu düşünmüşümdür ve büyük samsunspor taraftanın tek çatıda toplanmasının bu gibi sıkıntılarda art niyetlilere karşı set olacağını düşünüp  kendimce dövünüp durdum.Bakın arkadaşlar artık birleşme kaçınılmazdır küçük gurup olmaktansa tek yumruk olmalıyızz

5trawberry

fenerbahçe taraftarından şöyle bir açıklama gelmiş.

AlıntıKamuoyunun Dikkatine

28 Nisan günü; önce Samsunspor-1461 Tranzonspor maçı bitişinde, ardından Gaziantepspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde, polisin taraftarlara karşı kullandığı orantısız gücü üzülerek takip etmiş bulunmaktayız. Renk veya takım ayrımı gözetilmeksizin, futbolun en renkli ve önemli unsuru olan taraftarlara yapılmış ve yapılacak tüm saldırıların karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Ezeli rekabeti nefret boyutuna taşıyıp, rakip taraftarların mağduriyetiyle alay etmek gibi tribün ve taraftarlık adabına leke sürenler, olay kendi başlarına gelince durumun vahametinin farkına varabilmişlerdir.

Temennimiz; ülkedeki tüm taraftarların, bu şiddetin mağdurlarının renk ve takımlarını bir yana bırakarak kullanılan orantısız gücü alkışlaması değil tepki göstermesidir.

1907 ÜNİFEB

lato

Bu yazıyı da kaldırsınlar bakalım nasıl kaldırtacaklar..

kalptenþimþek

özkan

Hah..biz buyuz işte..Samsunspor'luluk budur işte ..Yürüyüş iptal.

Ekrem

susun sizde susun susturuluyoruz zaten ne deseler he diyoruz

lato

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23182601.asp

Kareografi felan yanlış mı yaptık acaba? Biz de böyle bir mesaj versek daha mı yerinde olurdu :o

lato

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23182317.asp

Samsun'da pois biber gazının zararlı olduğunu söylemiş kapak gibi de cevap almış >l<

5trawberry

Şu adamın benim ilimin vekili olmasından utanıyorum.

Alıntı