Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Elazığ Mehmet Cakır'la 2-1 öne geçti...

samsunum

internetten maçı izleyen varsa özelden link atabilr mi :)

özkan

Şiiimdi travzan düşünsüüüün  :)

babasamsunlu

ordu cimboma çakarsa miyde bunlara çakarsa varya  :D :D

teksas3455

İki nefret ettiğim takım : Trabzon ve Mersin. Trabzonun düşmesi çok zor da ikisi bir düşerse Samsun şampiyon olmuş kadar sevinirim  8)

furkan5534

trumzonla elazığ arasında 3 puan kaldı  ;D onları son sıralarda görmek insanı acaip büyük haz veriyo.şimdi miy bi koydumu bugun offf  :D

Desiqner

Elazığ on numara top oynadı.Ayrıca Adem ve Serdar sayesinde sağ taraf Çin Seddi gibiydi.Bu Elazığ ligde kalır.Trabzon gel yavruum gelll  :oyun:

Bakican55

Trabzon düşüp bizde playoffdan çıkarsak var ya ne makara yaparız haydi samsunun playoffa

teksas3455

Yalnız Elazığ'ın yenmesi tüm dengeleri alt üst etmiş.

12.GAZİANTEPSPOR     28
13.İSTANBUL BBSK     27
14.TRABZONSPOR A.Ş.     27
15.ORDUSPOR             26
16.ELAZIĞSPOR             24
17.MERSİN İDMANYURDU 20
18.AKHİSAR                  19

İBB bile potada ki onlar bu hafta maçını yaptılar  :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

kuzey55

bu sezon küme düşme barajı yine 39-40 larda olacak gibi

Ahmeti

Bakican55

bu denizlisporlular ne kadar mal ya samsuna laz diyorlar gel de çıldırma

Ahmeti

Denizli'leri boşverde bu Göztepe'lilerin kesin rüyalarınada giriyoruzdur  adamlar bi bırakmadılar yakamızı.

kalptenþimþek

Kimseyi Görmedim Ben!! SENDEN DAHA GÜZEL!! .... ..  ??çök! çöK! çÖK!! ÇÖK ÇÖK ÇÖK!!!  :rulet:

Bakican55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 23 February 2013, 20:25:04
Kimseyi Görmedim Ben!! SENDEN DAHA GÜZEL!! .... ..  ??çök! çöK! çÖK!! ÇÖK ÇÖK ÇÖK!!!  :rulet:

gerçekten abi bir tane başlığa salça olmasınlar seneye görüşüceğez diyorlar bende kalırsanız görüşürüz diyorum daha çok çıldırıyorlar