Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

04 September 2012, 13:04:20 #32865 Son düzenlenme: 04 September 2012, 13:10:50 berusa55
Ünlü aktör hayatını kaybetti
''Yeşil Yol'' filmiyle tanınan ABD'li ünlü aktör Michael Clarke Duncan kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

'Yeşil Yol' (The Green Mile) filminde 'John Coffey' karakterini canlandıran siyahi dev adam Michael Clarke Duncan, 54 yaşında kalp krizi sebebiyle hayata gözlerini yumdu.

Duncan, bir süredir Los Angeles'taki Cedars-Sinai Sağlık Merkezi'nde tedavi görüyordu. Hastane yetkilileri, ünlü aktörün yaşamını yitirdiğini duyurdu. Amerikalı aktör, 1999 yapımı Yeşil Yol filmi ile tanınmıştı. Frank Darabont'un yönettiği filmde Tom Hanks ile birlikte rol alan oyuncu, canlandırdığı 'John Coffey' karakteri ile sinema tarihine geçmişti. Bu filmde Akademi ve Oscar Ödülleri'ne aday gösterilen Duncan, 1.96'lık uzun boyu ve sempatik tavırları ile tanınıyodu.

Michael Clark Duncan, 'Yeşil Yol'un yanı sıra 'Armageddon', 'Planet of the Apes' ve 'Kung Fu Panda' gibi gişe hasılatı yüksek yapımlarda da rol almıştı.

SABAH

twitter

zenit, hulk ve witsel'i almış 90 milyon euro'ya.

hulk neyse de.. witsel'e 40 milyon euro vermiş manyaklar.

cezayir55

berusa55

Takım iki gün izinli. O yüzden bugün de yok idman...

cezayir55

samsunsporlu1994

Samsunsporda Medya Sorumluluğu görevine gazeteci Yusuf Ziya Çakır getirildi. Hayırlı uğurlu olsun.

King1965

abiler ,  bıldıgınız burs veren yerler varmı unıversıtede okuyanlar ııcın.?

FaTiH_HaN

Avukat abilerime bir şey sormak istiyorum. Ev kiralarken yapılan bakkal kağıdı kontratlarının bir yaptırımı var mıdır?

roligan

İnternetten Samsungol programını izledim; bir kez daha gördüm ki, Emin Kar'ı her platformda, her ne sonuç olursa olsun desteklemeliyiz. Başarının bu kadar cezalandırılmak istendiği başka bir şehir daha olamaz demeyeyim, Türkiye'de örneği çok var. Erkut Tutu ile Rüştü Arapoğlu, iki maçta gelen 4 puanın hiçbir anlam ifade etmediğini öylesine benimsetmeye çalıştılar ki, 6-8 ay sonra gelecek borç yağmuru ve hedefe oynayan takımların büyük harcamalar yaptığından dem vurdular. Sezonla ilgili en küçük bir heyecan belirtisi görmedim kendilerinde. Özellikle Erkut Tutu'nun insanoğlunun öleceğini bile bile yaşamasından ve çabasından haberdar olmamama gibi ontolojik bir sorunu var. Hep borçlar, hep olumsuzlama... Özetle, Emin Kar'ın başkan olması birçok kaleye gol olmuş ve başarısızlığı bekleyenler çok. Dikkatli olalım derim.

Sioux

erkut Tutu, samsundaki herkes için sahtekar ve sözüne güvenilmez birisidir. Samsunspor'u süper lige çıkarmış olması bu gerçeği değiştirmez. ayrıca samsunspor başkanlığını tehdit edildiği için değil 300.000 lira para karşılığnda terk etmiş, bu paranın büyük bir kısmını da alacak yazdırarak kazım yılmaz'dan nakit olarak almıştır. kendisine gel diyenlere, 10.000.000 lira garanti para isterim demiş birisidir. ne erkut tutuymuş be? boşverin, gitsin.

beşnumara

Sazan gibi atlamak istemiyorum ama umarım yalandır eskişehirli ediz bahtiyaroğlu ile ilgili kalp krizi geçirdi haberleri var twitterda. dediğim gibi umarım şakadır.

BigBadMama5552

05 September 2012, 02:07:32 #32876 Son düzenlenme: 05 September 2012, 02:29:17 BigBadMama5552
Ediz Bahtiyaroğlu haberi maalesef büyük ihtimalle doğru, Eskişehirli gazetecilerin doğruladığı yönünde haberler dolaşıyor Twitter'da. Kalp krizinden öldüğü söyleniyor.
Allah rahmet eylesin, Eskişehirspor camiasının başı sağolsun...

twitter

Td paylasti twitter'da. Dogrudur.

Allah rahmet eylesin. 26 yasinda, 2 super lig macinda gorev almis bu yil.

berusa55

Eskisehirspor resmi sitesinden de aciklama geldi. Cok aci bir haber. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Eskisehirspor camiasina bas sagligi dilerim. Mekani Cennet olsun  :(

twitter