Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

hacettepeli

webtv bende maç başından sonuna kadar sadece 2 kere dondu daha fazla donanlarınız varsa internet hızınızın düşüklüğündendir arkadaşlar.

muzaffer4

liglere ara verilmişken çoğu takım bu hafta sonu hazırlık maçı oynayacak bizdede böyle bir durum olabilirmi ordu gelse hazırlık maçına iyi olur  :) :)

King1965

Ceparandan 55 Kr gelınce bı baska mutlu oldum :) para gelmesı ayrı bır yana rakam ayrı bır yana :D

ahmetsefa55

özellikle yönetici abilerimize soruyorum çünkü net ve kesin bilgi istiyorum.

ptt 1.ligde galibiyete ve beraberliğe para veriliyor mu ?
veriliyorsa ne kadar veriliyor ?
ve verilen bu para ne zaman kulübün kasasına giriyor ?
saygılar.

Ekrem

Mobese kameralarını internetten izleyebiliyormuyuz aradım ama bulamadım birşey  :)

King1965

Alıntı yapılan: muhalif - 03 September 2012, 16:38:26
özellikle yönetici abilerimize soruyorum çünkü net ve kesin bilgi istiyorum.

saygılar.

ben de demıstım 300 bın tl galıbıyete dıye duydum net rakam kımse solemıor alla alla :D

King1965

Alıntı yapılan: Ekrem - 03 September 2012, 17:15:10
Mobese kameralarını internetten izleyebiliyormuyuz aradım ama bulamadım birşey  :)

samsunun yok

samsunsporlu1994

Yanılmıyorsam PTT 1.LİG de beraberliğe 175 Bin Tl, galibiyete ise 300 Bin Tl veriliyor diye biliyorum. Hatta bunu Atilla Cebeci de söylemişti Spor 55 programında.

55_samsun_55

Alıntıözellikle yönetici abilerimize soruyorum çünkü net ve kesin bilgi istiyorum.

saygılar.

aynı soruyu bende sorup cevap alamamıştım.hatta twitterdan devrim çetinede sordum kimse cevap vermiyo.merakla bekliyoruz cevabı önemli bi gelir çünkü varsa tabi

Stoper

Atilla Cebeci kadar eksik,yanlış bilgi veren bir gazeteci(!) yok Samsun'da. Onu bilen bilir,aşırı yalaka,vasat kazateci.

Ertuğrul Sağlam

Ptt ligi takımlarının deplasman masraflarını federasyon karşılayacak diye bir haber okumuştuk bu konuda kesin net bilgisi olan varmı?

Federasyonun böyle bir uygulaması yoksa eğer (bilmiyorum bir deplasman kaça mal oluyor) site olarak bir deplasman masrafını biz üstlenebilirmiyiz acaba?

Stoper

10 milyar veriyorlarmış deplasman için. çok komik bir rakam.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 03 September 2012, 18:06:00
Ptt ligi takımlarının deplasman masraflarını federasyon karşılayacak diye bir haber okumuştuk bu konuda kesin net bilgisi olan varmı?

Federasyonun böyle bir uygulaması yoksa eğer (bilmiyorum bir deplasman kaça mal oluyor) site olarak bir deplasman masrafını biz üstlenebilirmiyiz acaba?

Puana para gelip gelmediğini bilmiyorum. Gelse bile temliklere gideceği için bize bir faydası olmaz zaten :(

TFF'nin deplasman karşılama durumu şu.
Sezonluk 17 maç için 170.000 lira verilecekmiş. Yani maç başına 10.000 lira gibi bir para. Bunu da 3-4 taksitte vereceklermiş. Şu an için ödenen bir para yok. Bir deplasman kaça geliyor? sorusuna ise deplasmanına göre değişir demek lazım. İzmir deplasmanı yaklaşık 20.000 lirayı buldu. Uçak+Otel( 2 gece)+oradaki otobüs vs. Ama mesela bir Ankara, Rize, Trabzon gibi otobüsle gidilebilecek yerler bir gece otel ve mazot olarak düşünüldüğünde ortalama 10.000 lira olmaz gibi duruyor. 6-7 bin civarıdır sanırım.

ahmetsefa55

geceliği 150 liradan 30 kişilik kafile 4.5 bin tl + uçak git gel 200 den 6 bin tl de böyle.diğer masraflar 12 13 bin civarı flndır herhalde.