Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

zevgar

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 26 August 2012, 15:30:00
Abi önceden de öyle yazıyordu ama 3-4 saat sonra geçiyordu şöyle yazıyor : Veritabanı 'SamsunsporData' için işlem günlüğü dolu. Günlük alanı yeniden olamaz nedenini bulmak için sys.databases log_reuse_wait_desc sütununa bakın

oy birliğiyle ihraç da olabilir.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: zevgar - 26 August 2012, 15:35:10
oy birliğiyle ihraç da olabilir.
eğer öyleyse geri dönüşü olmaz sanırım..

zevgar

Alıntı yapılan: muhalif - 26 August 2012, 15:35:42
eğer öyleyse geri dönüşü olmaz sanırım..

aynen. sanmıyorum geri dönüşü olacağını. bir arkadaşa da aynı böyle olmuştu, yeni üyelik almak zorunda kaldı ama yeni hesaba da güç bela onay verdiler.

mehmet yılmaz

onun kastettiği ss.biz değil, resmi site
girilmiyor resmi siteye...

ahmetsefa55

AhmetDenizci

Kartal 0-1 Göztepe  Dakika:20

ahmetsefa55

göztepe iyi takım olmuş.yalnız stoperlerinden biri çok ağır ve ayakları iyi değil.onu zorlarsak gol bulabiliriz.

edit : veli den bahsediyomuşum.zaten hepimizin malumu  :)

ahmetsefa55

AlıntıBİR TEPSİ BAKLAVAYLA SAMSUNSPORLU OLUNMUYOR
Basın toplantısında Samsunspor konusunda da değerlendirmeler yapan AK Parti İl Başkanı Köktaş, bu konuda da şunları dile getirdi.
"Samsunspor şehrimizin tek tanıtıcı markası. Samsunda yaşayan her kim olursa olsun, Samsunsporu bir üst kimlik olarak görüyorum. Samsunsporun bulunduğu krizden çıkabilmesi için mücadele ettik. Bugün maça çıkacak bir takım oluşturduk. Bakanımızın yapmış olduğu çağrıya ilaveten, Samsunspor'un ismini söyleyen, Samsunda yaşayan her vatandaşımızın en az bir kombine bileti almasını arzu ediyorum. İl yönetim kurulu üyelerimize de sesleniyoruz onlar mutlaka almışlardır. Samsunspor'un otopark konusuyla yakınen ilgilendik. Bu hukuk sorunuydu daha önceki yönetimlerin ihmalinden kaynaklanan tahliye işiydi. Yapılacak bir şey yoktu tahliye kaçınılmaz oldu. Samsunsporluluk antreman sahasına bir tepsi baklava getirip futbolcunun ağzına bir dilim baklava koymakla olmuyor. Kombine bilet almaklada olmuyor kusura bakmasın kimse. Samsunsopr konusunda ben AK Parti'li belediyelere nasıl yükleniyorsam bugün muhalefetde sorumluluklarını yerine getirmelidir. Tribüne oynamakla bu iş olmaz. Bütün belediyeler sorumluluklarını yerine getirmelidir. Samsunspor'un 2008-2009 sezonunda sıkıntılı süreci vardı. Bu sürecin her anında her dakikasında Bakan Kılıç, milletvekili, grupbaşkanı kimliğiyle bu kulübün yanında olmuştur. Samsunsporluluk sen ordan geldin burdan geldin demeyle olmuyor. Samsunsporluluk kulübe sahip çıkmayla olur. Söyleyenler ne kadar kombine bilet almışlar, ne kadar destek olmuşlar onu açıklasınlar. Samsunsporun bu duram düşmemesi gerekiyordu."
http://www.samsunkenthaber.com/haber/siyaset/gorevimizin-basindayiz/8363.html

Desiqner

Göztepede çok top kaptırıyor onu farkettim baskı yaparsak zorlanırlar.

Ayrıca şu facebooktaki samsunspor sayfalarını 15 yaşında ergenler yönetmesin artık.

BigBadMama5552

Kartal Göztepe'yi 2-1 yeniyor şu an...

lato

lato

Alıntı yapılan: lato - 26 August 2012, 17:50:44
Kartal'daki Efecan fena..

Adama nazar değdirdik boş kaleye atamadı :deli:

celebi

lato

22 yaşında oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı ben beğendim valla üstüne kattıkça ilerde iyi yere gelir

Sercan

Rize yine full tribünlere oynuyor  :deli: :deli: