Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 25 August 2012, 11:31:08
Benim asıl merak ettiğim Çiço'suz Şirinler, Şirinler'siz Tribün nasıl olcak akşam göreceğiz!...

Bende bunu merak ediyorum :)

berusa55

Eskisi gibi maraton - belediye evleri kale arkasi tezahurat uyumunun olmayacagi kesin gibi  :(

Desiqner

Çoğu kişi içinden gelerek yapmayacak en azından karşılıklı tezahüratları...Zoraki oluşturulmuş bir şirinler oldu orada çoğu arkadaş başka tribünlere geçti.
Umarız iyi olur tabi.

King1965

ben bugun maraton hep bırlıkte bagıracak gıbıme gelıor

ugrass

Bilet satis noktalari nerelerde var acaba?

Desiqner

Arkadaşlar gelirsem ben Alaçamdan otobüsle gelip akşam samsunda kalmayı düşünüyorum.Gelişimde 6.30 falan olur bilet bulabilirim değil mi maratona ?

King1965

Alıntı yapılan: Desiqner - 25 August 2012, 12:21:34
Arkadaşlar gelirsem ben Alaçamdan otobüsle gelip akşam samsunda kalmayı düşünüyorum.Gelişimde 6.30 falan olur bilet bulabilirim değil mi maratona ?

bnde aynı snn gıbı o saatte olaacak maraton buluruz ya merak etme.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Desiqner - 25 August 2012, 12:21:34
bulursun.

atakumlueray

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=53085&st=0&sk=t&sd=a#axzz24YX4M4Nq
baya uzun zaman oldu siteye yazmayalı...tribündergideki başlığı okuyunca bu anlamda biraz zayıf olduğumuzu tekrar hissettim.gerçi sitedeki arkadaşların katkısıyla son yıllarda kareografiler sayesinde güzel mesajlar veriyoruz ama yeni oluşuma destek verecek,genç arkadaşlarımızı motive edecek yaratıcı pankart çalışmaları yapabiliriz diye düşünüyorum.belki de hazırlanmıştır bu sene için güzel bir pankart onu da bilmiyorum gerçi...benim ilk etapta hoşuma giden anadolu takımlarının pankartları...
"Annem Gibi Sevdim Seni"
"Bütün Gemiler Körfezde Batar
Bu sevda kalbime bir GEEKONDU!

Sercan

Alıntı yapılan: atakumlueray - 25 August 2012, 14:53:24
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=53085&st=0&sk=t&sd=a#axzz24YX4M4Nq
baya uzun zaman oldu siteye yazmayalı...tribündergideki başlığı okuyunca bu anlamda biraz zayıf olduğumuzu tekrar hissettim.gerçi sitedeki arkadaşların katkısıyla son yıllarda kareografiler sayesinde güzel mesajlar veriyoruz ama yeni oluşuma destek verecek,genç arkadaşlarımızı motive edecek yaratıcı pankart çalışmaları yapabiliriz diye düşünüyorum.belki de hazırlanmıştır bu sene için güzel bir pankart onu da bilmiyorum gerçi...benim ilk etapta hoşuma giden anadolu takımlarının pankartları...
"Annem Gibi Sevdim Seni"
"Bütün Gemiler Körfezde Batar
Bu sevda kalbime bir GEEKONDU!

"Cesaretin Arma'nda Saklı" pankart sözü, yukarıdakileri 55 e katlar bence...

atakumlueray

zaten 'cesaretin armanda saklı,bu aşkın romanı yarım kalmayacak,ele inat' gibi kareografilerin son yıllarda etkili olduğunu belirttim,ama kalıcı,samsunsporla özdeşleşecek sloganların tribünde sürekli yerlerini almaları başka bir olay bence...'başka diye soranlara inat sadece samsunspor' un bile hakettiği değeri bulmasını sağlayamadık.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: atakumlueray - 25 August 2012, 15:31:45
zaten 'cesaretin armanda saklı,bu aşkın romanı yarım kalmayacak,ele inat' gibi kareografilerin son yıllarda etkili olduğunu belirttim,ama kalıcı,samsunsporla özdeşleşecek sloganların tribünde sürekli yerlerini almaları başka bir olay bence...'başka diye soranlara inat sadece samsunspor' un bile hakettiği değeri bulmasını sağlayamadık.
ne yapabiliriz mesela bu konu hakkında , nasıl geliştirebiliriz kendimizi ? diğer takımlar nasıl geliştirmişler vs ?

buonanotte

Pankart olayına daha fazla yönelmemiz lazım.Tvden izleyenlerin illaki aklında kalıyor.Bursanın maratonuna bakın alt taraf komple pankartlarla dolu.
Gerçi bizim tel örgüler gidince pankartları asacak yerde kalmadı.Ama gidilen deplasmanlarda bol bol pankart kullanmalıyız diye düşünüyorum.

özkan

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: özkan - 25 August 2012, 15:53:12
Bolu-ADS maçı var 16:00'da izlemek isteyenler için  ;)

http://trtsporizle.net/trt-spor-canli-online-tv-izle.html
Özkan Linki silermisin fazla kişi giriyor donma oluyor benim pc de :)))