Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Bende bugun denk gelıdm ordan gecerken  gördüm adam tartısıyordu polısle ne cezası diye  :) Dikkat kırmızı ısıkta gecmıyelım yayalar  :)

55cem55

Bugün Yaşanan Bir Olayı Paylaşıyoruz.. Bir Kişi Maraton Tribününden 30 Kombine Alacağını Söyledi ve Kulübe Gelerek Kombineleri Aldı.. Ve Daha Sonra Şu Sözü Dedi.. ' Benim Samsunspordan 5.000 TL Alacağım Vardı Bunu Ona Sayın '.. |Atilla Cebeci|

face'de yazıyor gerçeklik payı var mıdır??

mehmet yılmaz

Benzer bir durum yaşandı ama bugün olmadı o vaka...

55cem55

nasıl bir şehiriz anlamak mumkun değil 3 kuruş alacağı olan aklınca oyun yapıyor...bu takım başarılı oldukça ne kadar çok çekemeyeniniz ne kadar çok düşmanınız olacak şimdiden tahmin etmek zor olmasa gerek mehmet hoca...

mehmet yılmaz

Valla biz de şok olduk. Önemli bir iş adamı, şu kadar alacağım vardı eskiden kalan, oradan kesin, kombinemi öyle verin dedi. Bu şehir acayip bir yer.  :-X

lato

Şehirde kimin dost kimin düşman olduğu belli değil bu yüzden Samsunsporlu olduğuna inandığımız yönetimi her zaman destekleyip iyi sonuçta da kötü sonuçta da yıllarca görev yapmalarını sağlayalım. Artık herkesin gözünü açması lazım sırf para babası diye birilerini başkan yapma huyunu bundan sonra bırakalım takımın para babası biziz eğer biz istersek ve ortak hareket etmeyi başarırsak bakanı milletvekili belediye başkanı hepsi el atmak durumunda kalacaktır. Önce takımı hep birlikte ayakta tutalım sonra birlikte hareket ederek kalıcı gelir kaynakları yaratırız ve Allah'ın izniyle kimseye el açmayıp kendi yağında kavrulan bir Samsunspor'a kavuşuruz :ok

lato

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2012, 01:34:36
Valla biz de şok olduk. Önemli bir iş adamı, şu kadar alacağım vardı eskiden kalan, oradan kesin, kombinemi öyle verin dedi. Bu şehir acayip bir yer.  :-X

Abi bu tür insanları açıklayın ki bizler de itibar etmeyelim önemli bir işadamı Samsunspor'dan alacağı 5bine kaldıysa yazıklar olsun ona çok aciz durumduysa aramızda para toplayalım verelim yazıktır ne de olsa HEMŞERİMİZ..

lato

SPOR 55 Programı: Bizim programdan sonra yöneticilerimiz bir tanesi aradı ve bu kişi alacağı 5.000 Tl'yi kulübe hibe etmiş. Salı günü kombinelerin parasını verecek yani bugün.
facebooktaki haberin altındaki yorumda yazıyor basını her zaman böyle doğru kullanalım en büyük tehdit ve baskı aracı al_sana

binikalamadım

yinede bu iş adamı deşifre edilmeli ayıptır yaa 5000 tl ye kaldıysa  :suslen:

King Of The North

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Bundan böyle birinci öğretimde harçlar kaldırılmıştır'' dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, öğrenci harçlarının kaldırıldığını açıkladı.

Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Toplantı sonrasında ''müjde'' olarak açıklamak istediğini belirten Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite öğrencileri için harçların kaldırılacağı müjdesinin, bugün bir kararnameyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Arınç, şöyle konuştu:

''Sayın başbakanımızın, bakanlarımızın imzaladığı kararnameyle bundan böyle birinci öğretimden katkı payı alınması, yani harçlar tamamen kaldırılmıştır. 2011-2012 öğretim yılı sayısı itibarıyla 1 milyon 524 bin 380 öğrenci bu harçların kaldırılmasından doğrudan istifade edecektir. Aynı şekilde açık öğretimden katkı paylarının alınmasına da son verilmiştir. Yine 2011-2012 eğitim-öğretim yılında 1 milyon 951 bin 494 öğrenci de bundan istifade etmiş olacaktır.''

Arınç, birinci öğretimden ve açık öğretimden harçların kaldırılmasının bugün gerçekleştiğini ifade ederek, bu akşam mükerrer veya yarın ki Resmi Gazete'de kararnamenin yayımlanacağını bildirdi.

isyan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 28 August 2012, 05:08:11
yinede bu iş adamı deşifre edilmeli ayıptır yaa 5000 tl ye kaldıysa  :suslen:
Tahmin ediyorum zamaninda 50 Lira vermistir kulübe faiz ile 5 Bine cikmistir

Ertuğrul Sağlam

Transfer dedikoduları başlığı kapanmış daha Gambo gelecekti!...
Bu başlığın kapanması Musa Aydın'ın da gelmeyeceği anlamına gelir inşallah, şu adamın Samsunspor'a gelmesini hiç istemiyorum sanki çok büyük topçuda Samsunspor'u en son alternatif olarak görüyor yavşak...

cgr

Gençlerden ;

Muratcan ve Samet Hasan, Ünyespor'a
Aykut Çift, Gümüşhanespor'a
Armağan ise Bingölspor'a kiralanmış...

FaTiH_HaN

AlıntıArınç, birinci öğretimden ve açık öğretimden harçların kaldırılmasının bugün gerçekleştiğini ifade ederek, bu akşam mükerrer veya yarın ki Resmi Gazete'de kararnamenin yayımlanacağını bildirdi.

1. Öğretim harçları zaten çok fazla değil mağduriyet yaşayanlar 2. öğretimler aslında, burs hakkıda tanımıyorlar.

Ayberk

şimdi linç edilmekten korkuyorum ama; 2. öğretime giden arkadaşlar zaten bu durumu bilerek gidiyorlar. açıkçası ben bir mağduriyet görmüyorum, zira normalde 5'te biten mesaiyi gece saatlerine kadar uzatınca belli bir fark alınması normal bence. ama ne yapılabilirdi, madem 1.öğretim harçlarını kaldırdın 2. öğretim harçlarında da aynı oranda indirim yapılabilirdi.