Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Sercan

Alıntı yapılan: muhalif - 26 August 2012, 11:50:22
espri mi yaptın la ? nası özgür yankaya yönetti  :)

Baba dün statta bile Özgür Yankaya diye anons ettiler, ondan söyledim..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sercan - 26 August 2012, 11:58:34
Baba dün statta bile Özgür Yankaya diye anons ettiler, ondan söyledim..
he anladım.yok yanlış anons  :)

Ahmeti

Stad'ta 6621 biletli seyirci var diye anons edildi bu sayı içine kombine dahil ediliyormu bilgisi olan varmı acaba ?

twitter

ibrakadabra55

U-14 , U-15, U-16 , U-17 takımlarımız ilk hafta  galata_saray oynayacakmış. 14 ve 15 deplasmanda 16 ve 17'de Samsun'da oynayacakmış tüm takımlarımzıa başarılar.

Yunusemre55

Stadda skor ekranı bile yanmadı .

Yunusemre55

Bu sabahtan beri siteye bakıyorum girilmiyor .!

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 26 August 2012, 14:36:44
Bu sabahtan beri siteye bakıyorum girilmiyor .!
seni banlamışlar ben gırıyorum.

zevgar

gaziantep'teki kanlı olaydan sonra "bu ülkenin ananelerine, örflerine, kardeşliğine ne oldu?. dinimiz bunu emretmiyor. 'komşun açsa, sen tok duramazsın' denilen bir dinden geliyoruz. belki sesimizi çıkarmıyoruz ama takip ediyoruz. gazetelerin sadece arka sayfalarını okumuyoruz. ülkemizde neler olduğuna biz de bakıyoruz. ayıptır, yazıktır, günahtır." yorumunu yapan fatih terim ve "ben fakirlikten geldim. neyin ne olduğunu iyi bilirim." samet aybaba açlık sınırdaymış!

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/08/26/aybaba-ve-terim-aclik-sinirindaymis

Yunusemre55

Alıntı yapılan: muhalif - 26 August 2012, 14:39:59
seni banlamışlar ben gırıyorum.
Nasıl banlasınlar abi ? Haberlere bakıyorum çıkıyorum :D :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 26 August 2012, 15:25:07
Nasıl banlasınlar abi ? Haberlere bakıyorum çıkıyorum :D :D
öyle çok giriş çıkış yapanları banlıyolar.banlayanda bu sitede serkan nickli arkadaş.
sen ona özel msj at o halleder.kaldırır ban'ı  ;)

berusa55

Genç Kızlar Sırbistanı 3-0 yenerek voldeybolda Avrupa Şampiyonu oldu. Helal olsun...

HER YAŞTA SULTAN... HER YAŞTA ŞAMPİYON...

http://www.ntvspor.net/haber/voleybol/70995/her-yasta-sultan----her-yasta-sampiyon---

Yunusemre55

Abi önceden de öyle yazıyordu ama 3-4 saat sonra geçiyordu şöyle yazıyor : Veritabanı 'SamsunsporData' için işlem günlüğü dolu. Günlük alanı yeniden olamaz nedenini bulmak için sys.databases log_reuse_wait_desc sütununa bakın

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 26 August 2012, 15:30:00
Abi önceden de öyle yazıyordu ama 3-4 saat sonra geçiyordu şöyle yazıyor : Veritabanı 'SamsunsporData' için işlem günlüğü dolu. Günlük alanı yeniden olamaz nedenini bulmak için sys.databases log_reuse_wait_desc sütununa bakın
hee anladım.süresiz banlanmışsın.yazık olmuş.o zaman babasamsunlu ya msj atman gerekıyo..