Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Müthiş derecede ülkeyi aşağılayan şu pankart ceza almazsa eğer benim için bitmiştir ispanya ligi..

King1965

üniversite katkı paraları kalktımı harc parası ? Katkı payı, öğrenim ücretinin ödendiğine ilişkin banka dekontu (İkinci Öğretim Öğrencileri için)  amasya unısı kayıt ıcın ıstedıklerı belgelerde bu yazı mevcut

http://www.amasya.edu.tr/universitemize-kesin-kayit-hakki-kazanan-ogrencilere-duyuru.aspx

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: King1965 - 24 August 2012, 18:45:10
üniversite katkı paraları kalktımı harc parası ? Katkı payı, öğrenim ücretinin ödendiğine ilişkin banka dekontu (İkinci Öğretim Öğrencileri için)  amasya unısı kayıt ıcın ıstedıklerı belgelerde bu yazı mevcut

http://www.amasya.edu.tr/universitemize-kesin-kayit-hakki-kazanan-ogrencilere-duyuru.aspx
henüz kalkmadı.bizim üni den de istiyorlar.
eğer kalkarsa belki yatırdığımız paraları daha sonra geri verirler.

King1965

bu sene bırde on kayıt muhabbetı cıkmıs

Ekrem

Üniversite adrese birşeyler yolluyormuş onlar ne zaman gelir tam olarak

samuray

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 23 August 2012, 20:35:29
Bazi seyleri  sorgulamamak gerekli...
bazı şeyleri sorgulamamak gerek derken ne kastettiğini anlamadım

berusa55

Bundesliga basliyor... Borussia Dortmund - Werder Bremen maci bu aksam 21:30'da TRT HABER'de.

isyan

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 August 2012, 20:53:49
Bundesliga basliyor... Borussia Dortmund - Werder Bremen maci bu aksam 21:30'da TRT HABER'de.
Sifreli degil mi Bundesliga maclari ? Bizde hep kapaliyor

lato

Bir konuda sorum olacak kimse yanlış anlamasın suçlama yapmak için değil bilmediğimden soruyorum. Bugün yabancılar pazarının ordaki store'dan bayrak aldım 15tlye görevli arkadaş yanlışlıkla 30tl kesti. faturayı yanlış kestim bende kalsa olur mu dedi bende olur dedim. Burdan alışveriş yaparken fiş almak mı almamak mı kulüp yararına oluyor?

berusa55

Alıntı yapılan: isyan - 24 August 2012, 21:00:43
Sifreli degil mi Bundesliga maclari ? Bizde hep kapaliyor

TRT HABER kanalinda bazen sifre girmedigini gordum ama sifre girerse biss sifreleme sistemi kullaniliyor ve onun nasil cozuldugu cihazin markasina gore cesitli forumlarda anlatiliyor. Karasal yayinda yani antenle aldigimiz yayinda ise sifre yok.

isyan

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 August 2012, 21:12:46
TRT HABER kanalinda bazen sifre girmedigini gordum ama sifre girerse biss sifreleme sistemi kullaniliyor ve onun nasil cozuldugu cihazin markasina gore cesitli forumlarda anlatiliyor. Karasal yayinda yani antenle aldigimiz yayinda ise sifre yok.
Bilgi icin sagol abi, 2 site buldum mac saat'in de denerim bi insallah olur yanii  :)

berusa55

Alıntı yapılan: isyan - 24 August 2012, 21:22:54
Bilgi icin sagol abi, 2 site buldum mac saat'in de denerim bi insallah olur yanii  :)

Rica ederim kardesim  ;)

celebi

kasımpaşa karabük maçı için bana özelden lik atabilir misisniz arkadaşlar

Atakumlu

Alıntı yapılan: özkan - 24 August 2012, 18:33:04
Müthiş derecede ülkeyi aşağılayan şu pankart ceza almazsa eğer benim için bitmiştir ispanya ligi..

bunlar İspanyol olmayı kabul etmiyolar bizdeki serefsizlerde Türk lüğü  ... Bu yüzden bu takıma uyuz oluyorum ve forza Madrid Diyorum  ;)