Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişiyi taşıyan minibüs sulama kanalına uçtu. Feci kazada 7 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatı kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 08.00 sıralarında Ordu-Samsun kara yolu Akçay mevkisinde meydana geldi.

Ordu'dan Samsun'a gelen Emin Yazıcı'nın (41) kullandığı 55 TY 8078 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki yağmur suyu kanalına çarptı. Kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. 

Mekanları cennet olsun :S

King1965

Kulübün borcu 0'dan bır anda 1 yıl ııcınde 39 trilyona cıktı nasıl oldu bu ??

bu kulüb hiç mi süperligden gelir elde etmedi..

Bunların cevaplarını kongrede verilecekmi ?

celebi

arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim. benim galksy s2 telefonum var . yazı fontu programı yükledim ve ardından telefonum kilitlendi şimdide açılmıyor ne yapabilirim reset gibi bir şey yapma gibi durum sz konusu olabilir mi  :(

yirmiuc

Saat 2 yi gecti ama aks de Canakkale belgeseli var hala.

BigBadMama5552

engin55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 22 July 2012, 14:07:05
Saat 2 yi gecti ama aks de Canakkale belgeseli var hala.

Başladı

Ajan

Yakın zamanda yolculuk yapacak renkdaşlar varsa http://www.yakala.co adlı sitenin Ulusoy ile antlaşması var yarı fiyata veya %20 indirimle bilet sahibi olabilirsiniz.

amasra

tarkan hoca görevı bırakmış haberı olan varmı?

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: amasra - 22 July 2012, 19:52:35
tarkan hoca görevı bırakmış haberı olan varmı?

Yeni yönetimin kendisiyle devam etmeyeceğini bildiğinden istifa etmiş olabilir.Altyapıda göreve getirilebilirdi aslında tekrardan

Ollivanders

Aman abi makaralar anında haber olur :) Akan abinin Orhan hakkındaki düşüncesini sağır sultan biliyor zaten :)

Jnr.Serkan

Akan abi Orhan sol bek boş'ta alsak güzel olur  :D

King1965

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 23 July 2012, 08:56:19
Akan abi Orhan sol bek boş'ta alsak güzel olur  :D

aynenfaydalı olur  ;D

cembaba

23 July 2012, 19:48:30 #31497 Son düzenlenme: 23 July 2012, 21:33:54 CemBaba
Yeni yönetim kurulumuz, ilk toplantısını yaptı.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=371

Desiqner

Görev dağılımı yapılmış galiba.Kim neden sorumlu olacak kulüpte öğrenebilirmiyiz ?

ahmetsefa55