Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Facebook'ta farklı zamanlarda iki eski futbolcumuzun Samsunspor'un küme düşmesi hakkındaki yorumu!...

Amasya'lı Hakan Akman
şakaaaa olmalııı başkaaa bi durum bunu kabuullenmemizii beklemesinn..! düşen Samsunspor değil düşenn bir gelecekk..!!düşen esnaf düşen simitci düşen köftecii.. İnnsallah biran önce yeniden hak ettiği yerleree geliceksinn Samsunumm..!

Samsun'lu Sercan Temizyürek
İyi oldu zaten onların yeri Bankasya beter ol Samsunspor.

Adamsın Hakan..
(Sercan) Ulan ..... 3 üncü lig takımında 18'e giremiyorsun yediğin her lokmada hakkı olan Samsunspora ihanet ediyorsun.......

GökhanÇağlar

Bu Sercanı temiz bi döveceksin başka türlü akıllanmaz >:(

mimar55

maraton

e sen gelecen samsuna sercan efendi

CurvaSs

Atakumlu

Dun veya ondan onceki gece gorduydum bufeden biraları alırken , sigara desen zaten benden fazla iciyo  sonra ortalıkta ne topcuydum diye dolanıyo karaktersiz herif ...

King Of The North

Sercan Temizyürek ciddiye alınacak adam değil, sıkmayın canınızı bu hergele için

burakbas

Shane_Falco

Bu Sercan'ı öpermisin sabahamı bırakırsın arkadaş.Böyle adamlara o mübarek formayı taşımak nasip oldu ya talihimiz utansın  :-X :-X

twitter

sercan, sekilsiniz ya himağğynna

samsunum

Murat Yıldırım : Samsun'un Tek Takımı Samsunspor'dur

celebi

Sercan efendi bu yazdıklarını doğru olmadığını düşünmek istiyorum. şayet gerçekse altayla yaptığımız hafta içi kupa maçında istanbuldan biğr arkadaşımızın senin yüzüne söylediği bir takım şeylerde kedi gibi tırstığını gördüm ya işte aynı şekil taraftarla yüzyüze geldiğinde söylesen tekraradan gözünü sevdiğimin sanal dünyası sen nelere kadirsin. ha demişmisin o zaman anlaşılır

samuray

altyapımızdan futbolcu seçerken karekterinede bakmak gerek demekki sercan sen kendini ne sanıyorsun öyle 3 ncü liglerde sürünürsün işte :kafa:

Shane_Falco

Bir insan soyadı ile ancak bu kadar tezat olabilir...

deriaKR

bank asyada oynamasi gerekirken sirf basbakan menun olsun diye düsürülmeyen takim turkiye kupasni kazaiyor...yuh be bu ancak türkiye gibi 3 sinif ülkesinde olur