Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kamuri - 13 February 2012, 17:15:22
o zaman playofflara da kaldık demektir ;D

sen sus. cezalısın. kamu düzenini bozucu hareketler yapıyorsun...  :evet: :kanka:

Theofanis Gekas

medyum yalan oldu 4 transfer demişti 5 oldu  :) inş başkanın sağlığıyla ilgili tahminide yanlış çıkacak.

kamuri

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 February 2012, 17:16:49
sen sus. cezalısın. kamu düzenini bozucu hareketler yapıyorsun...  :evet: :kanka:

kötü mü yaptık abi bi totem yaptım tribunde yer değiştirdim 3 gol attık ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kamuri - 13 February 2012, 17:26:16
kötü mü yaptık abi bi totem yaptım tribunde yer değiştirdim 3 gol attık ;D

direk sahanın içine girdin be adam :)
antep ve mersin maçlarında da bu totemi bekliyoruz senden.. çok başarlı  :evet:

kamuri

abi   artık benim yerim tribunler değil yeşil sahalar olmalıdır dedim o yüzden yani sahaya girişim :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kamuri - 13 February 2012, 17:31:17
abi   artık benim yerim tribunler değil yeşil sahalar olmalıdır dedim o yüzden yani sahaya girişim :D

bencede .. direk Emin abinin yanı paklar seni  :evet: :evet: :evet:

kamuri

valla seve seve giderim :) baktım ordada gol olmuyo toteme devam ederim sahanın içinden maratona gelirim bu sefer ;D

samuray

hele biz bu seneyi kazasız atlatalım altyapıya yeniden gereken önem verilecektir yine yeni yıldızlar çğıkaracağız inşallah yeni tanjular yücellern muratlar orhanlar serkanlar yıldızlar yolda

mehmet yılmaz

Daha önce de yazmıştım, 14 Şubat denilen şey çok saçma. Bir kere mantıklı birşey olsa 14 değil 15 Şubat olur. Ayın 14'ünde memurda para ne arar? En parasız günümüzdür. O yüzden Türkiye gerçekleriyle bağdaşmayan, saçma sapan bir gün. :) :)

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 13 February 2012, 23:30:08
Daha önce de yazmıştım, 14 Şubat denilen şey çok saçma. Bir kere mantıklı birşey olsa 14 değil 15 Şubat olur. Ayın 14'ünde memurda para ne arar? En parasız günümüzdür. O yüzden Türkiye gerçekleriyle bağdaşmayan, saçma sapan bir gün. :) :)

tabi abi  :(

**KaR6**

kapitalist toplum dayatmlarına boyun eğmeyelim  :)

Serkan

masbene

bugun bişey okudum :) adamın biri diyor ki: bu sene sevgililer gününde asansöre hediye alıcam. 10 yıldır biniyorum hiç birbirimizi kırmadık  :D

burakbas

14 şubat bu sefer farklı olacak. Bekliyoruz aziz yıldırım a kararı. Hiç karışmadan , yorum yapmadan. !

Theofanis Gekas

sonunda yeni ürünlerin internet satışı başlamış