Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cgr - 13 February 2012, 01:11:45
Yarın Fb,bjk,gs ve ts harıcı 14 kulubun baskanı Ankara'da toplanacaklarmıs... Kendı aralarında TFF Baskanlıgı ıcın bır aday cıkarmıslar. Cok sasıracagımız bır ısımmıs. Hadı hayırlısı...
ismail uyanık olsa keşke..

GökhanÇağlar

helal olsun Zambiya'ya >l< baktım kadrolarına bir tane tanınmış adam yok.

5trawberry

13 February 2012, 01:34:42 #27647 Son düzenlenme: 13 February 2012, 01:39:22 5trawberry
Zambia'nın Teknik Drektörü sakat olan oyuncusunu kutlama yapan arkadaşlarının yanına götürdü kucağında.. Bu takımın 5 oyuncusnun klubu bile yokdu, ve sadece 1 oyuncusu ülkelerinni dışında oynuyor. valla helal olsun..

alıntı.

Özetlemiyor mu herşeyi?

Zambiya 4 milyon euro
Fildişi 115 milyon euro

55cem55

sergen yalçın bu hafta ilk defa farklı bişey söyledi bu gidişle manisa ve antep düşebilir dedi...

ahmetsefa55

tam bir tabela yorumcusu.
şimdi bu yorumu yapmak için sergen mi olmak lazım.
azıcık araştırma yapsa , fikstüre baksa vs.
zamanında uyarsa , Samsun karabuk cıkış yakalayabılır dese...

Ayberk

kumköylü ahmet

Haydin ben yatiyorum arakadaslar hayirli geceler golleri birde ruyalarimizda izleyelim demi  :evet:

Lusage

masbene

erken davranıp zambiyadan birkaç tane futbolcu almamız lazım  :kanka:

55_OrHaN_55

Geçen gün Samsunspor'umuzun geçmişteki başarıları ile ilgili bir video izlemiştim. En başarılı olduğumuz dönemler, altyapıdan en çok futbolcu çıkardığımız dönemler. Tanju, Yücel, İmdat, Ercan, Adnan, Serkan, Celil, Cenk, Vural, Musa, Mehmet Nas, vs. Şu an ne oldu da oradan buradan papazları ve ne olduğu belli olmayan ecnebi oyuncuları doldurup bunlardan medet umuyoruz? Şu anda takımda altyapıdan yetişip oynayan kim var? Düşündükçe kahroluyor insan.

55ertan

13 February 2012, 15:43:15 #27655 Son düzenlenme: 13 February 2012, 15:50:11 55ertan
sivas a yapilacak stadin dis görünümü mükemmel

http://spor.milliyet.com.tr/toki-den-yigidolara-akilli-stat/spor/sporgalerihaber/13.02.2012/1501704/default.htm?PAGE=3

Basligi görünce insallah bizimkidir diye okudum haberi

Jnr.Serkan

Mert

Ya bir ara medyum olayı vardı yanılmıyorsam başkanın sağlık problemi yaşayacağını söyledi.Pek inanmam öyle şeylere ama kadının dedikleri çıkıyor mu nedir

kamuri

o zaman playofflara da kaldık demektir ;D