Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

fındık

Ölmeden önce gidilmesi gereken ilk yer bence

King Of The North

Az önce trt 3'te spor ezgi programında Samsunsporumuzun şampiyonluk klibini yayınladılar.

Shane_Falco

Arkadaşlar pardon ama forumda özelden beni devamlı rahatsız eden bir üye var.Acaba kendisini kime şikayet etmem lazım.Bi yardımcı olabilirmisiniz ?

celebi

kimmiş o sen ismin söyle öncelikle kardeşim eğer sıkıntı biri ise  öncelikle ifşa edilmeli bence burada.sonrasında admine emsaj çek gönderdiği mesajlarıda sakla derim.

Shane_Falco

Şu ''heryerdesamsunlu'' diye bir arkadaş.Zamanında yazısına alıntı yaparak yorum yapmışım.Ordan kin bürümüş forumdada bi ara ufak bi sürtüşmemiz oldu ama dahada mesaj atma diyorum uzattıkca uzatıyo kendisi :S

sercan5592

Galip Öztürk otogara polar göndermiş dagıtıyolarmış

Forvetim

gece ruyamda ankara 19 mayıs stadının isminin 23 nisan stadı olması için imza kampanyası başlattığımızı gördum, hayırdır inşallah. aslında doğru olanı görmuşum 19 mayıs sadece samsuna has olmalı. 23 nisan ismide şablona oturmuş meclisin kuruluşu, ankara başkent, çocuk bayamının ilanı vs. denk gelmiş. son gunlerde böyle bir şey hiç aklımda yokken hiç duşunmeden nasıl ruyada gördum şaşırdım.

celebi

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 May 2011, 13:25:55
Şu ''heryerdesamsunlu'' diye bir arkadaş.Zamanında yazısına alıntı yaparak yorum yapmışım.Ordan kin bürümüş forumdada bi ara ufak bi sürtüşmemiz oldu ama dahada mesaj atma diyorum uzattıkca uzatıyo kendisi :S

anladım kardeşim. kendisi bazı şeylerin farkında sanırım daha yazmayacaktır.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: celebi - 14 May 2011, 14:18:04
anladım kardeşim. kendisi bazı şeylerin farkında sanırım daha yazmayacaktır.

Eyv kardeşim zaten salihcakir abimizde özelden ufak bi bilgilendirdi beni.Umarım uzamayacaktır dahada konu sağolun ;)

5trawberry

Bilet satışı hakkında bilgisi olanlar var mı ?_

Ekrem

Kalpar trt 3 e tel. bağlantısıyla katıldı suan

cembaba

AlıntıYa ben birşey sormak istiyorum biri cevap versin yarınki maçı alırsak şampiyon ola biliyormuyuz mersin birinci sırada ve maçı yokda şampiyonluk gittimi yoksa

Facebook'ta bir soru  .:.:. .:.:. .:.:.

umit

Benim bildiğim uzayda hayat yok, bunu soran nerde yaşıyor acaba?

maço

yaşı küçük bir kardeşimizdir. yani umarım  :o