Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

davidsavage

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 12 May 2011, 20:01:48
Yarın A2 Takımımızın İTOŞ ile olan maçı saat kaçta bilen var mı?

15:30 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

maviay55

12 May 2011, 20:12:32 #18076 Son düzenlenme: 12 May 2011, 20:18:35 maviay55
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1870599879457&oid=9218885567#w400-h300&comments

bankasya bize müsade artık bestesi

Çok çile acılar çektik yıkılmadık
Samsunun peşinde her zaman biz vardık
Dile kolay 5 yıl misafir kaldık
Bank asya bize müsade artık
Laaaay Lay Laay Laay Laay Laaay/  >l< >l<

engin55

AlıntıSAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU AÇIKLAMASI
Yönetim Kurulu olarak, Kulübümüz yönetimini üstlendiğimiz gün koyduğumuz hedef, çevrilebilir borç, disipline edilmiş mali bütçe, sportif başarı ve itibarın iadesi şeklinde olmuştu.

Bugün geldiğimiz noktada bu hedeflere ulaşmış olmanın gururunu yaşamaktayız.

Kentin tüm dinamikleri ile yaratılan beraberlik, sıkı mali disiplin, hedefi olan futbol şubesi, artarak devam eden güven ve bunların doğal sonucu olarak gelen sportif başarı, yönetimimizin bu yoldaki iki yıllık başarı öyküsünü iki paragrafta anlatan başlıklar olmuştur.

Bu başarıda büyük pay sahibi taraftarımıza özellikle teşekkür ediyoruz.

Sportif başarıya hasret kalmış bir futbol kenti olan Samsun ve Samsunspor' lular, bu sezon gerçek bir taraftar Profili sergilediler ve bunu da herkese gösterdiler. Kendileriyle gurur duyuyoruz.

Yine, bu süreçte bize her zaman destek olan Samsun Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, sanayici ve iş adamlarımıza, Kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütlerimizin değerli yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Samsunspor Kulübü 2010-2011 Futbol sezonunda Süper Lige terfi ederek tarihine çok önemli bir sayfa eklemiştir. Bunun bir parçası olmanın onur, gurur ve sevincini, tüm Samsun'lular ile yürekten paylaşıyor, teşekkür ediyoruz.

İki hafta önce belli olan Süper Lig vizesi ile gelecek sezonun yapılandırılması çalışmalarımıza başladığımız esnada,  futbolcularımıza verilen primlerde her zaman desteklerini gördüğümüz ve son yıllarda sürekli kendisine kulüp idaresini alması yönünde çağrı yapılan Sayın Galip Öztürk, bu sezon idareyi almak ve Samsunspor'u şirketleşme yoluna sokmak arzusunda olduğunu, ayrıca Samsunspor'umuzu Süper Ligin 5.büyüğü yapacağını ifade ederek göreve talip olmuşlardır.

Böylesine bir oluşumun önünü açmak adına olağanüstü Genel Kurul Kararı almış bulunuyoruz.

Samsunspor'umuz, 15 Mayıs Pazar günü Bank Asya 1.liginde oynayacağı son Rizespor karşılaşmasından sonra bu ligi Şampiyon olarak tamamlayacak ve Spor Toto Süper Liginde mücadele edecektir. Bu Ligin gelirleri, Samsunspor'umuzun geçmişten gelen tüm sıkıntılarını  çözeceği gibi, Süper Lige uygun yeni transferlerin yapılmasını da sağlayacak durumdadır. Bununla birlikte geçmişte yapılan yanlışların tekrarlanmaması, kulübümüzün yeniden borç sarmalına sokulmaması en büyük dileğimizdir.

Bu noktada dikkat çekmek istediğimiz bazı konuları Samsun kamuoyu ile paylaşmak isteriz;

ü  Yeni sezon hazırlıkları iç transferler öne alınarak DERHAL yapılmalıdır.

ü  Kulübümüz mali yapısına göre iki sezondur uyguladığımız Transfer Bütçesi uygulaması devam etmeli, kulübümüz ödeyemeyeceği borçlara sokulmamalıdır.

ü  Alt yapı en önemli ikinci şubemizdir. Başlatılmış olan çalışmalar devam etmelidir.

ü  Kulübümüzün Kamu borçlarının tamamı yapılandırılmıştır. Bu yolla hem borcumuz azalmış, hem de uzun vadede ödeme imkanı yaratılmıştır. Bunlar aynen devam etmelidir.

ü  Kulüp binalarımızın bir bölümü ile ilgili yenileme projelerimiz yapılmıştır. Bunlar devam etmeli ve yeni sezon öncesi hazır hale getirilmelidir.

ü  Yapılmak istenen "Şirketleşme Süreci ve Modeli" yeni oluşum tarafından Genel Kurul öncesinde Samsun kamuoyu ve kongre delegeleri ile mutlaka paylaşılmalı, anlatılmalıdır.

Hep söyledik, bizler bu takımın taraftarlarıyız. Daha iyisini yapmaya talip olanların önünü açacağımızı da her zaman beyan ettik. Şimdi bunu daha iyi yapacağını ifade eden başta Samsunlu başarılı iş adamı Sayın Galip Öztürk olmak üzere, bir grubun talebi üzerine kulübümüzü kısıtlı süre içerisinde Olağanüstü Genel Kurula götürüyoruz. Orada genel kurul üyelerimiz anlatılanlardan tatmin olur ve yetki verirse yeni oluşumun nelere imza atacağını hep birlikte göreceğiz.

Bizler de tribündeki hep oturduğumuz yerde olacağız.

Saygılarımızla Samsunspor kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Yönetim Kurulu

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2254

kuzey55

arkadaşlar tam teşekküllü bir devlet hastanesinden heyet raporu almam gerekiyo.en çabuk nerden kaç paraya kaç günde alabilirim? yardımlarınızı bekliyorum

davidsavage

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 May 2011, 21:43:15
arkadaşlar tam teşekküllü bir devlet hastanesinden heyet raporu almam gerekiyo.en çabuk nerden kaç paraya kaç günde alabilirim? yardımlarınızı bekliyorum

Ben bir ay öncesinde gazi devlet hastanesinden almıştım 130 civarı tutmuştu.Belli günlerde heyet toplanıyor eğer sabahdan işlemleri halledip heyete girebilirsen aynı gün alabilirsin.Benim işlemlerim bitmemişti 2 gün sonra almıştım raporu.

Ek olarak hergün heyet toplanmıyordu belli bi toplanma günleri var sanırım çarşamba ve cumaydı o günlerde veriyolar.Yanılmıyorsam.

kuzey55

Alıntı yapılan: davidsavage - 12 May 2011, 22:06:35
Ben bir ay öncesinde gazi devlet hastanesinden almıştım 130 civarı tutmuştu.Belli günlerde heyet toplanıyor eğer sabahdan işlemleri halledip heyete girebilirsen aynı gün alabilirsin.Benim işlemlerim bitmemişti 2 gün sonra almıştım raporu.

Ek olarak hergün heyet toplanmıyordu belli bi toplanma günleri var sanırım çarşamba ve cumaydı o günlerde veriyolar.Yanılmıyorsam.

sağolasın kardeşim.sabah erkenden gidicez bakalım inşallah hallederim bir gün içerisinde.

davidsavage

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 May 2011, 22:13:41
sağolasın kardeşim.sabah erkenden gidicez bakalım inşallah hallederim bir gün içerisinde.

İnşallah hallolur,kolay gelsin şimdiden.

Ayberk

seskat

arkadaşlar bilet hakkında bilgisi olan var mı? bilet kaldı mı, cünkü facebook da bazıları bitti diyor.  :-\

Sonuna Kadar 55

her yerde bitmiş diyorlar son çare gişeler maç günü

adore55

biletler var kardesım merak etme  sen gıt yarın mecıdıyeden al...

maviay55

Sonuna Kadar 55

sözleşme biter ama samsun bitmez çoğu kalacak bu yıl.

samsunum

haber gazetesine göre federasyon kupayı göndermiyormuş mersinle puanımız eşit die :( :(

Dartagnan

13 May 2011, 10:20:55 #18089 Son düzenlenme: 13 May 2011, 10:44:37 Dartagnan
http://w ww.facebook.com/video/video.php?v=221749684518652&comments

tezahüratlar bölümünde de paylastım.Burda da paylasayım dedım.İnsallah hosunuza gider:D

Beste:brigand55

Yukarıdaki linkte www kısmında bır bosluk var.Boslugu sılıp kopyalarsanız dınleyebılırsınız.