Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

sadece55

Doğayı çok beğeniyorum orta sahada çok iş yapar

Forvetim

samsunsporumuz bugün saat 17:00 de belediye başkanımızın daveti üzerine havza'ya geliyor haluk tan la görüşmüştük daha önce kararlaştırılmıştı saati belli değildi, havai fişek meşale konvoy vs hazırlıkları tamamlıyoruz kevser parkında taraftarla ve halkla buluşmasıyla inşallah güzel bir karşılama olacak daha sonra ancere otele geçilecek, çok mutluyum ve heyecanlıyım, parkın içindeki ekrana bir video hazırlamaya çalışıyorum

celebi

bize de bura için bir video hazırlasan olmaz mı ;)

Forvetim

arkadaşlar samsunspor marşı ile beraber bir video vardı bulamadım linkini verebilecek var mı zaman daraldı onu atacağım

isyan

Alıntı yapılan: Forvetim - 12 May 2011, 11:58:42
arkadaşlar samsunspor marşı ile beraber bir video vardı bulamadım linkini verebilecek var mı zaman daraldı onu atacağım
Samsunspor Resmi Kulüp Şarkısı

Forvetim

ligtv mi trt mi neydi bi video hazırlamıştı tv.de yayınlanmıştı site içinde görmüştüm o güzel olur ama bulamıyorum

isyan

Bursaspor hükmen maglup sayilmi$  :( >:( Ve 5 mac tarafsiz sahada seyircisiz oynama cezasi almislar  :(

kuzey55

isyan

Ahmeti

yazık bursa'ya saha dışı olaylarından dolayı alınan cezaya bakın , istanbul'daki maçta daha kötü olaylar olmuştu bu baya bi ağır olmuş

davidsavage

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 12 May 2011, 13:46:07
biraz abartmislar sanki  :o

Bana kalırsa normal aynısı bundan bi kaç sene öncede gs-fb derbisinde olmuştu çıkan olaylar sonucu 5 maç kapatılmıştı samiyende.Ona göre ceza vermişlerdir bence ne fazla ne eksik.

davidsavage

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 May 2011, 10:15:47

Daha iyi oldu sanırım :)

Bunların atkısı çıkarılırsa satış patlaması yaşanmaz mı ki Cem  :D ;) :)

isyan

Alıntı yapılan: davidsavage - 12 May 2011, 13:58:18
Bana kalırsa normal aynısı bundan bi kaç sene öncede gs-fb derbisinde olmuştu çıkan olaylar sonucu 5 maç kapatılmıştı samiyende.Ona göre ceza vermişlerdir bence ne fazla ne eksik.
o macin öncesi yoktu ama, kadiköyde yanilmiyorsam olay cikmamisti, ve birde Bursaspor bidahaki 3 deplasman macina seyirci götüremeyecek, simdi yeni gördüm

Levent ÖCAL

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında, stat dışındaki taraftar olayları nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçında Bursaspor'u 3-0 hükmen yenik ilan etti. TFF ayrıca Bursaspor'a 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF ayrıca bu hafta sonu İstanbul'da oynanacak olan Kasımpaşa-Bursaspor maçına ve Bursaspor'un önümüzdeki sezon oynayacağı ilk 2 deplasman maçına da yeşil-beyazlı taraftarların alınmayacağını açıkladı.

Alınan bu kararlar sonucunda Beşiktaş hükmen galip ilan edildiği için puanını 50'ye yükseltirken, Bursaspor ise 55 puanda kaldı. Bursaspor, sezonun son haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı ve önümüzdeki sezonun ilk 4 iç saha maçını tarafsız sahada seyircisiz oynayacak.