Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Sözleşme uzatmadılarsa Bucaspor'dan Civar Çetin de olabilir. 19 yaşında, Fenerbahçe maçında oynamıştı ve oldukça beğenmiştim.

kuzey55

Burak

Alıntı yapılan: Forvetim - 10 May 2011, 23:05:18
2.lig kırmızı grupta sakarya kocaeli maçını duydunuz mu arkadaşlar, sakarya 4-1 önde maç bitmek uzere plaka şamatası yapıyorlar kocaeli hocası oyuncusuna kendi kalesine gol atmasını işaret ediyor ve savunma oyuncusu da atıyor 5-1 oluyor maç, hesapta plaka skorunu bozuyorlar, bu nasıl bir muhabbet böyle. ve sakarya puanını 54 yapıyor ikinci plaka, kocaelinin yediği toplam gol sayısı da 41 oluyor (alacakaranlık gibi) adapazarındayken arkadaşlarla arada giderdim maçlarına sakarya kocaeli çekişmesini iyi bilirim ama bu kadarı acayip olmuş.

Biraz daha sıkı takip :)  http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=1630.msg419882#new

Sercan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 May 2011, 23:14:08
http://video.haberturk.com/spor/video/inanilmaz-gosteri/47822

görüntü muhteşem keşke böyle bir org yapabilsek...

Aslında sahil şeridi boyunca 1965 meşale yakıp Toptepe'den videosunu çekmek lazım,süper olur :)

emre

LisandroLopez

Nizamettin ve Adem Koçak ortasahada mükemmel olurdu..

CurvaSs

bilal göregen vardı yeteneksizsiniz'de.. işte onu bile koysalar, elenmezdik. rezillik vallahi.

##kdc##

ben daha şarkıyı bile duymadım  :-\

##kdc##

:D ;D :D ;D şarkıyı hala dinlemedim ama yorum bombaymış  ;D

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Cüneyt - 11 May 2011, 00:30:28
ben daha şarkıyı bile duymadım  :-\

Dinlenecek bir tarafida yok zaten.Tipler yamuk sarki yamuk.Elenmemiz süpriz olmadi.Rezil etdiler bizi

emre

son dakika:eurovisionda şifre iddiası  ;D

kuzey55

baştan sona saçma birşey.prim yapıyor diye ingilizce oldu o da yetmedi saçma sapan şarkıları temsil olarak oraya göndermişler...bu şarkı beni temsil etmiyodu zaten iyi olmuş...

berusa55

11 May 2011, 01:13:06 #18012 Son düzenlenme: 11 May 2011, 01:22:34 berusa55
Süper Lig'e çıktığımız nasıl belli oluyor. Kongre ve şirketleşme haberleri anında NTV SPOR'un altyazı bandında ve TRT'nin TELETEXT'inde yer aldı bugün :)

CurvaSs

şu meşale sallayan yüz ifadesinden yapabilir misiniz? elinde meşale, sallıyor ve ortalık toz duman oluyor. :D patlar gider şerefsizim. :D

celebi

denizlililer şimdide td de ordulaularla birbirine girmişler.