Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: celebi - 11 May 2011, 08:36:16
denizlililer şimdide td de ordulaularla birbirine girmişler.
:D  onlar bu ligin barcelona sı abi

Ekrem

Böyle rezillik yok ya biz Rimi Rimi Ley e şans vermiyoduk finale cıktı

Ahmeti

biletler satışa çıktımı acaba bilen varmı ?  sabah gittimde yoktu bilet

samet_55

fındık

Dün gittim yarın cıkıcak dediler yani bugun saat 15.00 itibari ile satışa sunulcaktı aka kırtasiye ye sordum

davidsavage

2 saat önce Samsunspor facebook sayfasında paylaşıldı.

AlıntıDeğerli Samsunspor'lular biletler yarın satışa çıkacaktır.Satış noktalarıyla ilgili duyuruda yarın yapacağız. Samsunspor Kulübü...

Lusage

Ollivanders

cembaba

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 May 2011, 16:39:14
yuh tıpa tıp aynı :)

Sonlara doğru ufak tefek farklılıklar var, hemen çamur atmayalım lütfen  1dk!!!

mehmet yılmaz

AlıntıFanatik Samsunspor'lu okul  

Tekkeköy Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Erden ve Şirinler Taraftar Grubu üyelerinin de katkılarıyla okulun her yanını kırmızı beyaza boyuyor.

Erden, amaçlarının Samsunspor sevgisini küçük yaştaki miniklere aşılamak olduğunu söyledi. Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasının coşkusu artarak devam ederken, Tekkeköy Atatürk İlköğretim Okulu yetkilileri de farklı bir uygulamaya imza attı. Okul Müdürü Ayhan Erden ve Müdür Yardımcısı Kadir Hopakas, Şirinler Taraftar Grubu üyeleriyle görüşüp, okulun her yanını kırmızı beyaza boyadı. Okulda, duvarlardan, merdiven korkuluklarına, kapılardan kale direklerine kadar her yer kırmızı beyaza boyandı. Okul Müdürü Erden, "Okulumuzun girişine de Samsunspor amblemi yaptırmayı düşünüyoruz. Boya işi bir haftaya kadar bitecek ve okulumuz kırmızı beyaz renklerle pırıl pırıl olacak" diye konuştu. Şirinler Taraftar Grubu Tribün Lideri Murat Aktürk ise, "Şımarık Bujiteri sahibi Tayfun Yüce, okulun bütün masraflarını üstlendi. Biz de taraftar grubu olarak bu tür çalışmaların içinde yer alıyor ve yardım bekleyen okullarımıza da işadamlarının destek olmasını istiyoruz" diye konuştu.
haber gazetesi

>l< >l<

Serkan

trt sitesi cortladı başka link olan varmı ?

kuzey55

ömer üründülü kes uzatmalarla bi 17-18 dakika var daha cok var :) bekle bekle bunak...

SametYılmaz55

ömer üründül sana  kiloyla kına gönderecem >:( >:( >:( >:( >:(

erkutdem55

ey İ.T.O.Ş. trabzon_spor

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Yukarıdaki armaya iyi bak;

senden önce  spor_toto te şampiyon olacak bu arma.