Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engin55

Bu ersun yanal ismi nerden çıktı. Gazeteler hüseyin kalpar yurtdışına oyuncu bakmaya gitcek yazıyor. Burda ersun yanal isimi geçiyor :)

Turuncu

Vay anasını şampiyonluğu 2de mi kutlayacaz :)

Shane_Falco

Ersun Yanal şuan TFF'de çalışıyor.Çok aktif görünmesede Türk futbolu gelişimi adına çalışmalar var TFF'de yanılmıyorsam o işlerin başında bulunuyor.Hatta ilk görevin başına gelirken Milli takımlar sportif direktörü gibi birşeydi sonra daha düzgün bir ifadeyle TFF Futbol Genel Koordinatörü diye sıfatlandırdılar.Kolay kolay TFF'deki görevini bırakıp her hangi bir takımın başına geçeceğini düşünmüyorum.

KareAs55

2 görevde çalışılıyor diye biliyorum , hem bence daha yararlı olur milli takımdan tanıdığı genç yetenekleri takıma kazandırabilir.  :)

Ekrem

twitter

Gaziantep Manisayı yenip 3.lüğü alır

Adamların gözü dönmüş 1 ay önceden açarlar sezonu  :D

maviay55

Alıntı yapılan: Umut - 07 May 2011, 20:54:12
Mevcut yönetim biz süperlige çıkardık takımı bir yıl daha devam edelim diyormuş ama bırakacaklar mecburen.  Olası bir kongrede Başkan da Galip Öztürk ya da kardeşi olacakmış. Fatih Öztürk'ün olma ihtimali yokmuş sanırım.
kaynak?

Musti

Kendilerine göre haklılar. Her şey dengede giderken zorlama yapılacak bir şey yüzünden camia ters tepebilir. Böyle konularda dikkatli davranmak lazım. Kırgınlık olmadan Samsunspor menfaatleri düşünülerek hareket edilmeli.

Lusage

07 May 2011, 22:06:09 #17843 Son düzenlenme: 07 May 2011, 22:16:13 Lusage
Mevcut yönetim biz süperlige çıkardık takımı bir yıl daha devam edelim diyormuş

Sezon başında (yanlış anlaşılmasın) dilenerek yönetici toplandı. Kimse takıma el atmıyordu. Ne oldu Süper Lig'e çıkınca bir yerler tavan mı yaptı? Yoksa gelecek olan onyüzbin milyoncuktan ??

samsunmania

Ertuğrul Sağlam

Mevcut yönetim biz süperlige çıkardık takımı bir yıl daha devam edelim diyormuş ama bırakacaklar mecburen.  Olası bir kongrede Başkan da Galip Öztürk ya da kardeşi olacakmış. Fatih Öztürk'ün olma ihtimali yokmuş sanırım.
Umut@
Galip Öztürk ile Talip Öztürk'ün arası pek iyi olmadığı uzun zamandır konuşuluyor...

ahmetsefa55

03:19

10 ziyaretçi , 15 üye  :) Samsun'un aşkıyla kafayı yedik  >l< >l<

Sercan

Abi sizin tribününüz Gençlik 27 kadar iyi mi?  ;D ;D

Dartagnan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 08 May 2011, 10:33:58

kim diyor la hacı bunu :D

kuzey55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 08 May 2011, 10:33:58