Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

dusenler belli bu saatden sonra degismez
kasimpasa
buca
konya
bank asyada seneye
son olarakda goztepe 4 takim belli bank asyada

Ollivanders

Daha dur ustad . Gese ile buca arasında 9 puan var. 6 hafta var :)

kumköylü ahmet

birsey olmaz gs en az 2 galibiyet alir keske dusse ama imkansiz

Ollivanders

Matematiksel olarak garantilemedigi surece makaraya devam :)

Ekrem

Büyük denen takıma bak ya kümeye oynuyor  :D :D :D

davidsavage

Kümede kal kümede kal kümede kaaaaal Galatasaray  :P :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: davidsavage - 10 April 2011, 22:12:45
Kümede kal kümede kal kümede kaaaaal Galatasaray  :P :P

ciddi ciddi fikstürüne baktım galatasaray'ın. büyük ihtimal düşmez.

AlıntıBundan 10 sene önce son UEFA ve Süper Kupa sahibi etiketli, lig lideri ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti unvanlarını üstünde taşıyan Galatasaray, bu sezon rekorları tersten kırıyor. Son 4 maçını da kaybeden, toplamda 15 kez yenilen, averajı -9 olan Galatasaray, ligdeki son galibiyetini 19 Şubat'ta alabilmişti.  14. sırada yer alan Galatasaray, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor.

CurvaSs

10 April 2011, 22:15:35 #16282 Son düzenlenme: 10 April 2011, 22:19:36 curvasmurfs
valla ev arkadaşlarım fenerbahçe'li. ben çok baskı yapıyorum, memleketinizin takımını tutun diye ama birisi artvin'li, diğeri subay çocuğu olduğu için gezici ekipten. başka takım tutturamadım anlayacağınız.

ama gese düşerse, büyükbaş kesmeye söz verdik. ikisi ev arkadaşım olmak üzere, 5 arkadaş büyükbaşa girdik. ben biraz ısrarla girdim ama olsun. :D

cembaba

Şu resim çok hoş.. her zaman böyle birlikte olmanız dileğiyle... Çok mutlu oldum şu resmi görünce

CurvaSs

kardeşlik ortamı iyiydi. ben de çok mutlu oldum, o şekilde görünce. : )

cembaba

Galiba Samet Kop ile Sezgin Tatar 2 si de Denizli'de amigo idi. Çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim

Forvetim

2 maç daha kaybetsin duşmemek için çıkarlar maçlarına, rezil olsun beterler buyuk takım !mışş! rengi bozuklar

CeLL-O

Arkadaşlar Denizlispor - Samsunspor'umuz maçı özeti 14.04.2011 Perşembe gecesi, 02:30'da TRT 3'de.

kamuri

bu hafta ts ye özel bi pankart yapamazmıyız hazırlanın çocuklar kocanız geliyor diye

twitter

ne trabzonu ya biz işimize bakalım