Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Yavuz yazmış sana cevap babacan :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 March 2011, 21:41:10
Yavuz yazmış sana cevap babacan :D

orjnal adresleri olduğuna emin miyiz? :)

cembaba

Dartagnan

valla yazmıs kardesım de ''az bı sal daaaa '' der gibi :)))

Sonuna Kadar 55

herşey farklı oldu bu sefer maçta..

AhmetDenizci

emre

kasımpasanın buzz gibi penaltısını vermedi hakem biraz önce dakika 94 te ts karsısında..

Dartagnan

ama sonra febe gese bejeke ye yapılıyor dıye dert yanarlar :D

emre

abi şaka gibi hakemin gözü önünde adamın bariz eline geldi top.spiker bile topu eliyle kesiyor diye anlattı pozisyonu ki pozisyonları yorumlamıyor hiç bir zaman..

Burak

Kaç gündür koca koca adamlar tvde çocuk gibi kavga ediyorlar hakemler yüzünden  :D :D

Ayberk

Abi harbiden konuştukları da ilkokul 3 seviyesini geçmez :D yok kupada sen yendin, ligde ben yendim :D

Dartagnan

Baslık açsam mı açmasam mı diye düşündüm ama Maçlarda gol atarsak ALLAH askına tasa dogru kendınızı bırakmayın.Bugun 2 kez ölüm tehlikesi gecirdim yaaa .Bı yandan nefes alamıyorum.Bi yandan da merdivene uçacağım diye yapmadığım kalmadı.Bizde insanız kardeşim.Kıl payı atlattık valla bu maçı.

Ayberk

Televizyonda ManU - Arsenal maçı vardı ama bugünkü resitalden sonra bayık geldi bana :D

King Of The North

"İşte Böyle 3-0" başlıklı ana sayfa haberimizde haftaya Güngöreni ağırlıyoruz gibi bir ifade var editörler düzeltebilir mi acaba?

ŞİM-ŞEK-LER

Bu Takım böyle oynamaya devam etsin süper lige hayırlısıyla çıkar.tavşanlıya top oynatmadık bee  ;D samsunspor_x ;D