Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 March 2011, 00:15:59
Avm diyorum,store diyorum  :)

Sonra bizim store umuz neden yok demeyelim.Sitenin şehirdeki gücünü kullanıp  yeni açılacak Avm'lerde store talebinde mutlaka bulunmalıyız..

hem şirkete hem de facebook hesabına mesaj attım.bence de hrkes gerekeni yapsın zira bu AVM  bölgenin en büyüğü olacak şimdiden böyle reklamı yapılıyosa çok iş yapacak demektir.kesinlikle bir mağazamız olmalı burada.

berusa55

Hadi Lovelet Samsun'umuza yapılıyor diye renkleri kırmızı beyaz seçilmiş olabilir diyebiliriz Lovelet isminde. Peki İDOL firmasının amblemi renklerine bakarsak ne renk? O da kırmızı beyaz hatta İDOL yazısı da siyah! Bu konuyu araştırmak lazım ve Samsunspor'umza ordan bir mağaza kazandırmak gerekir. Samsunlu veya Samsunsporlu olsa da olmasa da...

Firmanın mail adresi:

idol@idolinsaat.com; idol@idolinsaat.com.tr

Bu konuda maillerimizi yollayalım store isteğimizi açıkça beyan edelim Samsunspor markasının Lovelet'te mutlaka yer alması gerektiğini yazalım arkadaşlar.

AlıntıSayın İDOL yetkililerine,

Samsun'umuza büyük bir yatırımla kazandırmakta olduğunuz LOVELET projeniz için sizlere tüm Samsun halkı olarak müteşekkiriz. Samsun'umuza ve bölgemize büyük katma değer kazandıracak bu projenin bitişini şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.

Size bu maili yazmaktaki amaçlarımdan birisi teşekkür iken diğer ve daha önemli bir neden de Samsunspor hakkında bir isteğimizin oluşudur. Kentimizin en büyük markası Samsunspor, kentimizin en büyük AVM projesinde mutlaka yer almalıdır. Bundan önceki yatırımcılar bu gerçeği görmezden gelmişlerdir. Samsunspor'suz Samsun hiçtir ve sizlerden beklentimiz de takımımıza ait "ufak ya da büyük hiç önemli değil" bir lisanslı ürünlerin satışının yapılabileceği bir store mağazasının Lovelet'te yer bulmasıdır. Bu konu üzerinde hassasiyetle durulmalı, Samsun halkının gönlü bu şekilde bir kez daha fethedilmelidir.

Önerimi dikkate almanız dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Ersin GÜVEN

King Of The North

spooks

berusa55

spooks inşallah falan tamam da mail atın kardeşim...

spooks

cembaba

Alıntı yapılan: Serkan - 12 March 2011, 00:14:51
ben nedense hep 3 otobüs diyeni 30 kişiden fazla görmedim

bkn mersin,denizli (=

neyse 3. yada 300 farketmez  bu şaartlarda deplasman yapan herkesin ayağına sağlık gereken misafirperverlik zaten gösterilir.

Adamların 3 otobüs dediği deplasmanlara 13 otobüs gittik Serkan. Bknz. Bolu maçı. Şimdi potada olalım Denizli'de öyle olacak. Her deplasmanda taraftarımız vardı. Hangi deplasmanımıza taraftar gitmedi? Ben hatırlamıyorum hepsinde vardık.

Bugün, yarın, daima...

CurvaSs

yok abiler, zaten 10 lira gidiş-geliş fiyatı varmış, 3 otobüsü de doldururlar heralde.  :D

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 March 2011, 00:27:39
Adamların 3 otobüs dediği deplasmanlara 13 otobüs gittik Serkan. Bknz. Bolu maçı. Şimdi potada olalım Denizli'de öyle olacak. Her deplasmanda taraftarımız vardı. Hangi deplasmanımıza taraftar gitmedi? Ben hatırlamıyorum hepsinde vardık.

Bugün, yarın, daima...

yok lan ben buraya gelenlerden bahsediyorum (=

Ayberk

Alıntı
Merhaba, ben Samsun'da yaşamakta olan bir Samsun sevdalısıyım. Bu şehirde yaşamak, Samsunlu olmak bizler için hep bir gurur kaynağı olmuştur. Sizlerin de şehrimizde hayata geçirmeyi planladığınız ve pek yakında temelini atacağınızı öğrendiğimiz bir AVM projenizin olduğunu bilmekteyiz ve bundan da son derece mutlu ve bir o kadar da heyecanlıyız. Projenizin tanıtımlarını da ilgiyle takip ediyoruz. Böylesi bir projeyi Samsun'umuzda gerçekleştirecek olmanızdan ötürü de size teşekkürü bir borç biliriz. Az önce de belirttiğim gibi "Samsunlu olmak" bizler için ne kadar gurur kaynağıysa "Samsunsporlu" olmak da en az o kadar gurur vericidir bizler için. Bunu sizlere söylemekteki amacım, sizden bir istekte bulunmak aslında. Samsun'umuza kazandıracak olduğunuz LOVELET AVM'nin içerisinde Samsunspor'umuza tahsis edilmiş, kulübümüzün lisanslı ürünlere ulaşabileceğimiz bir mağazayı görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Sizlerin de sloganda kullandığı gibi "Aşık eden outlet"de "Aşık olduğumuz renkleri" görmek ve bu şehrin en büyük "markası" olduğuna inandığımız Samsunspor'umuzun bir mağazasının olmasını istiyoruz. Sizlere Samsun'daki projenizde de, diğer tüm çalışmalarınızda da başarılar diliyor, şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla,
İbrahim Ayberk YELKEN

berusa55

Ayberk

kuzey55

abi facebooktaki samsunspor sayfasında da yayınlatacağım.

CurvaSs

12 March 2011, 01:03:01 #13978 Son düzenlenme: 12 March 2011, 01:06:13 curvasmurfs
AlıntıMerhabalar, ben samsun'da doğmuş, samsun'da büyümüş ancak üniversite gereği başka şehirlerde memleketimizde yaşanan güzellikleri takip etmeye çalışan sıradan bir insanım.

Öncelikle samsun'umuzda gerçekleştireceğiniz "LOVELET AVM" projesinde başarılı olmanızı ve bu güzel şehirin güzelliklerine, bir güzellik de sizin katmanızı diliyorum. Sizin de bildiğiniz gibi Samsun Karadeniz'in incisi konumundadır. Bu konumunu eskiden, günümüze kadar sürdürebilmiş ender şehirlerdendir. Şehrimizin birçok ilklere de öncülük yaptığını eklememe gerek yok diye düşünüyorum.

Size yazma amacım sadece tebrik ve teşekkür değil, bir rica ve gerçekleşmesini istediğim güzelliktir. Samsun'umuzun birinci ve en önemli markası "Samsunspor"dur ve şu zamanlarda halihazırda kendine ait bir store mağazası bulunmamaktadır. Samsun'daki Samsunspor'luluk potaniyelini anlatmama veya demogoji yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü; sizler gibi işini ciddi yapan ve yatırım yapmadan önce araştırmalarını ciddi şekilde yürüten şirketin, bu durumu görmekte zorlanmadığını düşünüyorum. Ve tüm bunların ışığında AVM'nizde bir adet lisanslı samsunspor ürünlerinin satıldığı mağaza görmek istediğimi, istediğimizi belirtmek istiyorum. "Aşık eden outlet" dediğiniz bu günlerde, bizim aşık olduğumuz renklerin AVM'nizde bulunmasından büyük mutluluk duyacağımızı ve hem sizin için, hem de bizim için güzel bir yatırım olacağının garantisini vererek, saygılarımı sunuyorum...

Erdal CEYLAN

biz de görevimizi elimizden geldiğince yapalım.

Dartagnan

valla gelsınler 3 otobus ne olacak kı .Bız trıbun olarak gerekenı yapalım bak bakalım seslerı cıkıyor mu ? taraftarın nasıl olacagını gostermek lazım...