Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: realfans - 06 February 2011, 19:58:54
beyler bunlar 46 dkdan sonra 4 yabancı oynamışlar işte kanıt:
http://www.mackolik.com/Match/Default.aspx?id=422230

vatandaşlıklarınada bakın azeri falan da deil...

bn mi yanlış biliom acaba?

Buraya yazmana gerek yoktu maç başlığında da sordun cevabını da verdim kardeşim ;)

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8632.msg380395#new

realfans

berusa55

samsunmania

kabacevizli55

liverpoll maçını izleyen varmı netten varsa bi link atsın ya

samsunmania

Altaylılar bizim şimşekler tezahüratını kendi takımlarına uyarlayarak yapıyorlar. Islıklı kısmı da dahil olmak üzere.

kuzey55

diyarbakırı yenemiyolar nerdeyse pozisyonları yok.ligde kalma yolunda işleri zor eğer son 3 dk da gol atamazlarsa.

Forvetim

helal olsun diyar'a adamlar bu kadar olumsuzluklara rağmen gerçekten özveriyle mücadele etti

realfans

berusa55

Alıntı yapılan: realfans - 06 February 2011, 22:27:40
bi hata yaptıysam özür dilerim...

Yok kardeşim ne hatası; hata falan değil de bir bakarsan iyi olur hitap ettiğin kişilerin bazılarının profillerinde yaşları yazıyor. berusa55 kim yaşı kaç; ona göre kardeş ya da abi dersin o açıdan ;)

ahmetsefa55

bugunkü tek mutluluk kaynagım tesenın puan kaybı  ;) kim koyarsa koysun trabzona koysun trabzona koyandan Allah razı olsun Allah razı olsun ooooooooooo oooooooo 

Ollivanders

Abi biz bu işi abartıyor muyuz ya ? Ben gulemiyorum 1 hafta da gulemem gibi geliyor .

erkutdem55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 February 2011, 22:40:32
bugunkü tek mutluluk kaynagım tesenın puan kaybı  ;) kim koyarsa koysun trabzona koysun trabzona koyandan Allah razı olsun Allah razı olsun ooooooooooo oooooooo 

Al benden de o kadar.Maçta gol atamadıkça kudurdular çok zevkliydi.Son 5 dakikada Antalya bir iki pozisyona girdi,yenebilirlerdi de.Maçın sonunda da ts taraftarının bi kısmı yuhladı.İki deplasmana gidiyolarmış.Son lider haftaları,5 sene daha göremezler orayı.Çakma şampiyon bozuntuları.

Recep

bazı şeyleri gerçekten karıştırıyoruz
ben ts nin maç skorunu bile bilmiyordum bilsem ne olur ki ha şampiyon olmasınlar ama bizim yenilmemizdeki moral bozukluğumu ts nin puan kaybetmesi düzeltmez benide ilgilendirmez süper lige çıkalım ts ye biz koyalım bundan tatlısı olmaz

berusa55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 February 2011, 22:43:21
Abi biz bu işi abartıyor muyuz ya ? Ben gulemiyorum 1 hafta da gulemem gibi geliyor .

Ne abartması Selim? Ağzımın tadı yok şu an eminim sen de öylesin. Kartal maçı sonuna kadar gülmek haram kardeşim haklısın hiç abartmıyorsun.