Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

onun elinde daha 5 tane fake vardır  (=

eskidende karmate idi

Burak

Tanju ÇOLAK bir  yemekteyiz'e katılmadığın kalmıştı zaten .

Serkan

domates soyarken top sektiricek  (=

Sercan

Alıntı yapılan: Serkan - 06 February 2011, 12:28:03
domates soyarken top sektiricek  (=

Sonra tam 1. olacakken yarışmadan ayrılacak...

Burak

ahmetsefa55

dün fener macının skoruna bakmak ıcın mackolık.com a gırdım.1-1 di maç.forum bolumunde adamın bırının yorumunu gordum.ılk basta tebessum ettım ama sonra şok oldum. dedi ki ''maçın basından berı yazıyorum.bu mac 1-3 bıtecek.herkeste benım bu sonucu nasıl bıldıgımı konusacak.bu mac 1-3 bıtmezse cıkarırım donumu sokakta dolanırım. '' :)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 February 2011, 12:52:39
dün fener macının skoruna bakmak ıcın mackolık.com a gırdım.1-1 di maç.forum bolumunde adamın bırının yorumunu gordum.ılk basta tebessum ettım ama sonra şok oldum. dedi ki ''maçın basından berı yazıyorum.bu mac 1-3 bıtecek.herkeste benım bu sonucu nasıl bıldıgımı konusacak.bu mac 1-3 bıtmezse cıkarırım donumu sokakta dolanırım. '' :)

Direkten dönen toplarda olmuş biri girse yine donsuz kalacaktı desene :D Bu arada herkese günaydın üzerinde ölü toprağı olan varsa döksün günlerdir maçın havasına giremedik pozitif olalım biraz..  samsunspor_x >l<

Ollivanders

cembaba

AlıntıRıdvan Dilmen 5 Şubat 2011 Cumartesi günü göğüs ağrısıyla başvurduğu Acıbadem Maslak Hastanesi'nde, yapılan balon-stend uygulaması sonrası koroner yoğun bakım ünitesinde takip altına alındı.
Acıbadem Maslak Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Akyol, Rıdvan Dilmen'in sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;
"Hastamız Rıdvan Dilmen, dün saat 14.00 civarında başlayan göğüs ağrısı nedeniyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde akut alt duvar kalp kriz ön tanısı ile acilen yatırıldı, ardından koroner anjiyografiye alındı. Anjiyografi sonrası, kalbin sağ damarında tıkanıklık saptandı ve buraya yapılan balon-stent yerleştirilmesi işlemiyle, damarı tamamen açıldı. Bu işlem sonrasında hastamız, koroner yoğun bakım ünitesine alınarak takip edilmeye başlanmıştır. Hastamızın durumu iyiye gitmektedir"

Durumu iyiymiş.

@Serpico55

Aynen kardeşim gitmemiz lazım. Denizli'lilere taraftar nasıl olunur göstermek gerek!

sercan5592

Msn de tek taraflı webcam açmayı bilen varmı ?

kuzey55

Alıntı yapılan: sercan5592 - 06 February 2011, 14:04:56
Msn de tek taraflı webcam açmayı bilen varmı ?

yeni sürümde olmuyo malesef..

sercan5592

twitter

o değilde bu denizlililer parmak sayısıyla deplasman yapıyor bide çoluk çocuk ama adamların ağız kokusunu çekiyoruz ya bizim gibi deplasman yapsalar herhalde td'yi 1 hafta rehin alırlar

Ayberk

Niye öyle dediniz ki? Denizli sanayi şehri İstanbul'da Denizlili yoksa onların sorunu mu  ;D Ayrıca da kapalı tribünleri 20 bin kişi alıyorsa ne bu adamların suçu, takılmayalım artık şunlara :P :-*

samsunmania

Savaş esen bodozlama kırmızı kart görmüş. Bizim maça gelmek istemedi herhalde.